Kadoots Avis

4,9

Gewoonweg S U P E R! Al meerdere keren iets gekocht. Fantastische kwaliteit, ze denkt mee met jou welke kleuren combinaties leuk zouden zijn en je kan volledig zelf personaliseren. Materialen zijn... Voir plus

Voor Kerst enkele truien besteld, heel goeie kwaliteit, afgewerkt tot in detail, heel duidelijke kleurenweergave om uit te kiezen wat soms heel moeilijk is, maar je krijgt echt wat je hebt besteld!... Voir plus

Super mooi & goeie kwaliteit! Leuk dat je Lisa ook gewoon een berichtje kan sturen via instagram om kleurenadvies of iets anders te vragen. Ook leuk: je krijgt telkens een persoonlijke boodschap bi... Voir plus

Kraamcadeau’s gekocht voor m’n metekindje. Enkele weken voor de geboorte “reserveerde” ik al enkele spulletjes en dan moest ik juist nog bij de geboorte de naam van het kindje doorgeven. Nog geen 24... Voir plus

1. Boutique de cadeaux
  2. Magasin de broderie

Gepersonaliseerde geborduurde en bedrukte cadeautjes voor iedereen!

4,9

Demande des avis aux clients

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Aanrader

Ik heb een rugzakje besteld met geborduurde naam van mijn dochtertje. Super mooi resultaat en fijn contact.

9 septembre 2025

Top!

Goede communicatie, mooie producten, vlotte afhandeling. Een aanrader 👍🏻

5 septembre 2025

Mooie borduring

Heel tevreden over de borduring en mooie artikelen. Alles was zeer mooi afgewerkt. Zowel het dekentje als de knuffel vallen hier in de smaak!

13 août 2025

Waaaaauw

Waaaaauw !
Prachtig geborduurd dekentje, hele mooie kwaliteit.

De dag van bestelling was het al verzonden. Prachtig verpakt, met sleutelhanger bij met de naam.

Ik ben fan en bestel hier nog !

6 août 2025

Toptoptop!

Heel ruim, leuk aanbod aan spullen. Allemaal van kwaliteit. Super vriendelijke verkoopster. Heel vlot onze bestelling gekregen 🥰 wij zijn alvast super tevreden van onze bestelling. Bedankt Lisa!

4 août 2025

Heel tevreden klant

Heel tevreden van elke bestelling
Ze neemt ook te tijd om te luisteren en alles mooi tot in detail uit te werken.
Er zat telkens een cadeautje bij ook 😍
Zo zo tevreden

31 juillet 2025

Ik ben heel erg tevreden van de dingen…

Ik ben heel erg tevreden van de dingen die ik bestelde. Ik kocht 2 knuffeldoekjes en een cape handdoek gepersonaliseerd. Blij met de gekozen kleuren en de mooie afwerking. Zeker een aanrader!
Ik kreeg er als cadeautje ook nog een gepersonaliseerde sleutelhanger bij. Ik bestel zeker opnieuw!

17 juillet 2025

Super tevreden!

Wauw! 🤩
Vandaag mochten wij het dekentje voor ons zoontje met geborduurde naam (eigen lettertype) ontvangen. Prachtig resultaat en heel goeie kwaliteit. Super vlotte levering en contact. 100% aan te raden!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 juillet 2025

Heel tevreden!

Al meermaals een bestelling geplaatst bij Lisa en steeds heel tevreden!
Ze heeft een mooi aanbod en mijn bestellingen zijn altijd op tijd (of zelfs eerder) klaar.

2 juillet 2025

Mooi gepersonaliseerd!

Mooi gepersonaliseerd!
Snelle levering,
Pakketje mooi verzorgd met wat extra erbij. Dankjewel voor de goede zorgen. Ik ga zeker nog bestellen in de toekomst.

3 juillet 2025