1. Magasin de chaussures
  2. Magasin de vêtements de sport (activewear)
  3. Magasin de vêtements
  4. Fabrique de chaussures

Kaegreel | Redefining Comfort with Every Step About Kaegreel At Kaegreel, we believe that true mobility starts from the ground up. We are a dedicated functional footwear brand specializing in innovative barefoot shoes and ergonomic designs tailored for the needs of older adults, travelers, and those seeking relief from chronic foot pain. Our mission is simple: to provide high-quality, wide-toe-box footwear that mimics the natural movement of the foot while providing the stability and protection needed for real-world adventures—from city cobblestones to rainy trails. Why Choose Us? Targeted Support: Designed specifically for the 45-65+ demographic, focusing on stability, sensory ground-feel, and ease of wear. Pain Relief: Engineered to help alleviate discomfort from conditions like bunions, plantar fasciitis, and balance-related challenges. Direct-to-Consumer Value: By operating as an independent brand, we deliver professional-grade craftsmanship at a fair, accessible price. Dedicated Advocacy: Our support team, including favorites like Tina, is committed to ensuring every customer finds their "perfect fit" through personalized service and flexible solutions. Our Commitment to You We understand that international shopping requires trust. At Kaegreel, we don't just sell shoes; we stand behind them. Whether it’s navigating a sizing question or resolving a shipping "oops," our team is empowered to provide graceful, swift, and fair resolutions. Experience the Kaegreel difference today—where innovative foot health meets timeless style. Quick Links Explore Our Collection: [www.kaegreel.com] Sizing Guide & Support: service@kaegreel.com Our Story: https://kaegreel.com/pages/about-kaegreel-com

1,9

Bas

Répond généralement dans un délai d'un mois

J’adore mes chaussures Kaegreel

J’adore mes chaussures Kaegreel. Je les mets dès le matin et je les garde jusqu’au coucher. Quand je les porte toute la journée, mes pieds ne brûlent pas le soir. Mais si je les enlève en début de soirée, à l’heure du coucher ils se remettent à brûler, alors j’essaie de les garder le plus longtemps possible. Elles sont très confortables et stylées. Continuez votre excellent travail, merci 😊

12 décembre 2025

kaegreel

Mes chaussures Kaegreel sont fantastiques – mes pieds sont tellement plus confortables maintenant. Un grand merci à Kaegreel!

6 décembre 2025
Afficher les avis dans toutes les langues. (183 avis)