Jeg har netop opgraderet mit kaffe setup herhjemme, og efter en del research bestilte jeg hos Søren. Søren svarede super hurtigt, sendte en faktura og to dage efter landede maskine, kværn og væg... Voir plus

Jeg købte en Baratza Encore ESP hos Kaffebiksen, som desværre ankom med en manglende del (ring burr), så kværnen ikke kunne bruges. Jeg skrev til Søren en lørdag morgen, og fik svar allerede... Voir plus

Jeg købte en kaffemaskine hos Kaffebiksen, som gik i stykker efter få måneder. Ifølge købeloven har man 2 års reklamationsret, men processen hos Kaffebiksen har været alt andet end tilfredsstillende... Voir plus

Jeg bestilte min nye kaffemaskine fredag og modtog den tirsdag. Desværre virkede den ikke ved modtagelsen. Jeg kontaktede Søren og sendte et par videoer, hvorefter han hurtigt konkluderede, at je... Voir plus

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Kanon god service

Søren svarede super hurtigt, sendte en faktura og to dage efter landede maskine, kværn og vægt som aftalt.

Søren er en ægte kaffenørd og jeg kan kun anbefale Kaffebiksen og Søren ✅

12 avril 2026

Kværn manglede del, men Kaffebiksen tog hurtigt affære

Jeg skrev til Søren en lørdag morgen, og fik svar allerede omkring kl. 08 (cirka en time efter at jeg havde skrevet) og han tog straks ved ugens begyndelse affære.

Han fik således fat i leverandøren, sørgede for at få den manglende del sendt, og fulgte op undervejs. Der blev desuden lagt en god pose kaffe i pakken som plaster på såret - det er god stil især i forhold til, at det faktisk ikke var Sørens skyld.

Fejl kan som bekendt ske – det afgørende er, hvordan de bliver håndteret. Og her var servicen virkelig i top: hurtig, løsningsorienteret og meget fair.

Kværnen kører nu perfekt, og jeg handler gerne hos Kaffeboksen igen.

21 mars 2026

Fantastisk service fra Søren hos…

Fantastisk service fra Søren hos Kaffebiksen. Jeg havde ved en fejl bestilt en maskine, uden at opdage at det var en demomodel. Søren hjalp hurtigt, og ordren blev annulleret uden nogen problemer.

15 mars 2026

Sublim service hele vejen igennem💪🏻

Jeg kontaktede Søren og sendte et par videoer, hvorefter han hurtigt konkluderede, at jeg skulle have en ny maskine. Allerede torsdag modtog jeg en ny og den virker perfekt og laver fantastisk kaffe.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Søren og Kaffebiksen. Det var sublim service hele vejen igennem!

26 février 2026

Virkelig god service - klart anbefales.

Modtog en maskine i forkert farve.
Ringede til Søren, til trods for 5 minutter før hans ferie.
Fik han hurtigt pakket en i den rigtige maskine.
Modtog den efter 2 dage.

Tusinde tak for den gode service.
Kan klart anbefales.

17 février 2026

Virkelig god kundeservice.

Virkelig god kundeservice.

Købte en espressomaskine, hvor vi nogle uger efter modtagelsen oplevede sporadiske problemer med at starte den. Vi fik dog aftalt at sende maskinen retur så den kunne fikses og har ikke oplevet problemer med den siden.
Vi blev taget seriøst og fik virkelig god behandling gennem hele processen.

1 octobre 2025

Dårlig service og manglende respekt for reklamationsretten

De bad mig sende maskinen retur, men efterfølgende afviste de reklamationen med begrundelsen, at maskinen var beskadiget under transporten – og påstod, at jeg ikke havde pakket den korrekt. Jeg har dokumentation for, at jeg fulgte deres anvisninger, men alligevel nægter de at tage ansvar.
Som kunde forventer jeg, at en forhandler overholder lovgivningen og sikrer en fair behandling. Det har desværre ikke været tilfældet her. Jeg kan ikke anbefale Kaffebiksen, hvis man ønsker ordentlig service og respekt for sine rettigheder.

11 décembre 2025

Jeg købte en Sage kaffemaskine hos…

Jeg købte en Sage kaffemaskine hos kaffebiksen. Jeg fortrød dog købet da det var til en julegave og der var en anden model der blev ønsket sig.
Jeg skrev til Søren efter de 14 dages fortrydelsesret var gået, han er en super fyr og klarede det hele til UG. Kan stærkt anbefale og handle ved kaffebiksen

27 novembre 2025

Jeg ringede ind og fik fat i en mand

Jeg ringede ind og fik fat i en mand, som hed Søren. Jeg havde et problem med min kærestes kaffemaskine (den er ikke købt hos Kaffebiksen). Søren fangede med det samme, hvad problemet var, og havde en løsning. Sindssyg god service, som han på ingen måde behøvede at yde. Han har sparet min kæreste for en masse penge. Jeg har aldrig købt fra eller hørt om Kaffebiksen før i dag, men næste gang min kæreste mangler noget kaffe eller tilbehør, ved jeg, hvor jeg køber det!

10 septembre 2025

Fantastisk sted. 👌

Jeg har købt maskine og kaffe af Søren i 1 år nu.. 🤗
Fantastisk service hele vejen igennem.
Maskinen fik et dårlig ventil eller noget.
Sendte en video af maskinen/lyden.
Den fixer vi da bare var ordene.
Intet ondt i maven over om man skulle ud i noget tovtrækkeri. 👌
7 stjerner herfra.
Mvh jesper Holstebro

20 août 2025

Intet svar på henvendelser

Jeg købte d. 14/8-2024 en Sage Barista Touch Impress hos Kaffebiksen. Jeg har faktisk været rigtig glad for den, og blev derfor rigtig ærgerlig da den pludselig gik i sort i januar 2025. Jeg skrev til Søren fra Kaffebiksen, som bad mig sende maskinen til ham, så den kunne komme på værksted. Det gjorde jeg og fik maskinen retur i februar, hvor den igen virkede. Desværre oplevede jeg at varmvandsdispenseren ikke virkede helt som før efter jeg fik den retur.
Jeg skrev derfor om dette til Søren d. 6/3-25. Jeg fik dog intet svar.
Jeg skrev igen d. 7/4-25, hvortil Søren svarede om jeg ville sende mailen igen. Det gjorde jeg. Søren svarede at han ville kontakte værkstedet og derefter vende retur.
Jeg hørte dog intet tilbage.
Jeg har efterfølgende skrevet til Søren for en opfølgning d. 25/4-25, d. 1/5-25, d. 6/5-25 og senest d. 12/5-25. Ingen af mine henvendelser er han vendt retur på.
Jeg sidder derfor nu tilbage med en rigtig ærgerlig oplevelse af mangelfuld kundeservice og en (forholdsvis dyr) maskine, som desværre ikke virker optimalt.

19 mai 2025

Mere end bare et køb – en kundeoplevelse i særklasse

Jeg købte en Sage Barista Touch Impress til en rigtig god pris.

Da jeg modtog maskinen, opdagede jeg nogle små ridser på nogle af delene. Jeg kontaktede straks Søren, som står bag firmaet – hans telefonnummer står på hjemmesiden, og han svarer både på opkald og SMS.

Jeg forklarede situationen, og Søren tilbød med det samme at sende nye dele uden beregning. Kort efter opdagede jeg dog, at der var kafferester i maskinen, hvilket undrede mig, da jeg troede, jeg havde købt en ny maskine. Det viste sig dog, at jeg havde overset, at det var en demomodel – noget der faktisk står klart og tydeligt på hjemmesiden.

Jeg skrev til Søren og erkendte min fejl, og sagde, at jeg var tilfreds med maskinen trods de få kosmetiske brugsspor. Alligevel insisterede han på at sende en ny del, men det føltes ikke rimeligt overfor ham, så jeg valgte at takke nej.

Søren er virkelig en af de sjældne ildsjæle i detailbranchen. Han driver sin forretning med en høj grad af ærlighed, tilgængelighed og kundeservice, man sjældent oplever. Det er tydeligt, at han brænder for både sine produkter og sine kunder – og det smitter af på hele oplevelsen. Jeg handler meget gerne hos ham igen og kan varmt anbefale både ham og hans virksomhed.

9 mai 2025

Kaffe med sjæl, af lokal iværksætter :)

Kaffe med kærlighed – helt nede fra kælderen
Kaffebiksen i Esbjerg er noget helt særligt. Søren rister selv sin kaffe i kælderen, og det kan man virkelig smage. Det er ikke bare god kaffe – det er kaffe med sjæl. Jeg elsker både smagen og det lokale engagement. Det føles godt at støtte en lille iværksætter, der brænder for det, han laver. Kan varmt anbefales!

2 mai 2025

Top anbefaling til Kaffebiksen.dk

Utrolig glad for mit køb og servicen hos kaffebiksen.
Jeg har købt en Sage Barista Touch.
Levering på blot to dage. Jeg var nervøs da maskinen sælges væsentligt billigere end andre steder. Jeg har modtaget en smuk fejlfri maskine i god indpakning.
Jeg havde ikke købt bønner med til maskinen, men til min glædelige overraskelse var der pakket en pose friske bønner med til mig. Det smager himmelsk så jeg har fundet mig min kommende bønne forhandler også!
Kæmpe anbefaling!

9 avril 2025

Kaffebiksen - stjernebesat service!

Kaffebiksen - WAU!!

Okay - lad mig starte med et WAU!

At sælge kaffemaskiner og smide sit privat mobilnummer på, så man både kan skrive SMS og ringe.
Og ærligt - der bliver svaret med det samme.
Ethvert spørgsmål blev besvaret, billeder blev sendt, servicen var i topklasse!

Jeg endte med at købe en kapselkaffemaskine, en “Original Sage Creatista Plus Stainless Steel Coffee Machine”.
Jeg købte den mandag aften, den blev sendt tirsdag og jeg tog den i brug onsdag.

For filan - et godt køb og til en rigtig god pris.

Der fuld pakke herfra fyldt med mine varmeste anbefalinger!
Jeg kan kun sige “køb køb køb”

4 novembre 2024

Gode produkter til gode priser og god kommunikation

Vi bestilte en sage espresso maskine hos kaffebiksen, og fik den til en virkelig god pris. Der var et kaffefilter som manglede, men Søren fik det sendt afsted med det samme, da vi gjorde ham opmærksom på det. De varmeste anbefalinger herfra.

14 novembre 2024

Meget meget tilfreds!

Meget, meget tilfreds med mit køb af en Sage Barista Touch gennem kaffebiksen.dk og Søren. Har modtaget svar hurtigt ved hver henvendelse, og maskinen fremstår fuldstændig som ny, vi er meget meget glade for den! Derudover købte vi en pose kaffe med, og det kommer vi til at gøre igen, for det var virkelig lækker kaffe - og endda til en rigtig god pris! Så store anbefalinger herfra 😊

26 octobre 2024

Ledte efter en Sage Creatista Plus

Ledte efter en Sage Creatista Plus. Og faldt over. En på DBA.dk. Dette viste sig så at være kaffebiksen.dk Der have annoncering derinde. Så fandt ind på deres hjemmeside. Og der havde de et stort udvalg af maskiner.
Havde valgt en som var demo maskine. Til halvdel af prisen fra ny. Modtog den meget hurtigt. Desværre virkede den ikke. Men har fået den byttet til en ny. Uden problemer. Maskiner bærer stort ikke præg af brug.
Men vil blot fortælle, at Søren yder en formidable service. Giver info på sms, selv når det er sent om aftenen. Så der er et engagement, fra Søren som er helt unik. Og gør at man føler sig tryg og taget godt hånd om.
Fortjent 5 stjerner

10 septembre 2024

Sage barista touch demo + kaffe

Jeg havde en super god oplevelse ved kaffebiksen. Der er virkelig god service og hurtig besvarelse. Jeg købte en pose kaffe med, da jeg købte min kaffemaskine, hvilket var god kvalitetskaffe. Jeg kan varmt anbefale, at købe både kaffemaskine og kaffe ved kaffebiksen.

9 août 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit