God service op til at jeg afgav min ordre samt hurtig afsendelse. Desværre sendte Kaffelars den forkerte vare, men fik så også muligheden for at vise overbevisende håndtering af den situation: Aller... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kvalitetskaffe og stabil levering Jeg køber kaffe privat hos Kaffe Lars, og det fungerer upåklageligt hver gang. Selvom de primært er grossist, er det nemt at bestille som privatkunde, og udvalge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi elsker Kaffe Lars! Vi køber oftest deres økologiske espressobønner, som vi bruger i vores Sage-maskine. Helt fjollet bragte vi faktisk kaffen med os fra DK til Mexico igennem de 2 1/2 år vi boede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Så lækker kaffe. Altid frisk ristet og gode valgmuligheder til forskellige kaffemaskiner/bryg og også mellem smag/ristninger. Bor tæt på så afhenter direkte, og det fungerer upåklageligt. Afhentning... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kaffe Lars A/S er en dansk kaffevirksomhed med passion for god kaffe og mange års erfaring inden for ristning og kaffeløsninger. Det betyder, at du får friskristet kaffe af høj kvalitet, nøje udvalgt med fokus på smag, friskhed og den gode kaffeoplevelse i hverdagen. Vi mener, at kvalitet i kaffe begynder med nøje udvalgte bønner og en omhyggelig proces fra ristning til den færdige kop. Vores kaffe ristes løbende for at sikre optimal friskhed og en fyldig smagsoplevelse - uanset om du foretrækker en klassisk filterkaffe, espresso eller en kraftigere kop kaffe. Sortimentet er sammensat, så der er noget for både den nysgerrige kaffeentusiast og den, der blot ønsker en stabil og velsmagende kop kaffe derhjemme. Vi lægger stor vægt på tryghed og god kundeservice. Som kunde hos Kaffe Lars kan du forvente nem bestilling, hurtig levering og ærlig rådgivning, hvis du har brug for hjælp til valg af kaffe, kværn eller bryggemetode. Vores mål er at gøre det let at få god kaffe hjem i køkkenet - uden besvær. Ansvarlighed og kvalitet går hånd i hånd hos Kaffe Lars A/S. Vi arbejder løbende på at træffe bevidste valg i forhold til råvarer, emballage og samarbejdspartnere, så du som kunde kan handle med god samvittighed. For os handler kaffe ikke kun om smag, men også om oplevelsen, tilliden og glæden ved en god kop kaffe - hver eneste dag.
Coordonnées de contact
Hvidkærvej 27B, 5250, Odense SV, Danemark
- info@kaffelars.dk
- kaffelars.dk
Demande des avis aux clients

Réponse de Kaffe Lars A/S
Udover at dette firma laver fantastisk Kaffe
Udover at dette firma laver fantastiske kaffebønner, må jeg virkelig sige, at deres kundeservice er helt i top. Jeg kom ved en fejl til at lave en ordre med afhentning hos dem, selvom jeg normalt får mine varer sendt, da jeg sjældent kommer forbi deres lokation.
Heldigvis blev jeg kontaktet af deres kundeservice for at bekræfte, om det var korrekt, at jeg ville hente varerne selv. Det var det selvfølgelig ikke – det var en fejl fra min side under bestillingen.
De hjalp hurtigt med at rette fejlen, og det fortjener virkelig ros. Deres personale og produkter er helt fantastiske, så herfra får de 5 stjerner – og en ekstra for den fremragende service!
Super hurtig levering og fantastisk…
Super hurtig levering og fantastisk kaffe. Bestilte søndag aften og fik leveret 2kg friskristede lækre espressobønner tirsdag middag.
5 stjerner!
Skøn kaffe, hurtig levering og eminent kundeservice
KaffeLars sørger for rigtig god, friskristet kaffe og HURTIG levering. Desuden en dejlig og behagelig kundeservice, når man besøger risteriet i Odense. Det er ikke sidste gang, vi handler hos KaffeLars. Jeg kan varmt anbefale at prøve deres lækre produkter!☕️🌟 TAK!
Skal ikke have ros for tilbagemelding
Jeg købte for nylig en espressomaskine hos Kaffe Lars. Jeg kan kun anbefale dem - de var søde og hjælpsomme, leverede hurtigt og prisen var absolut konkurrencedygtig. Nå ja, og deres kaffe er friskristet og god!
KaffeLars..
KaffeLars... ekstrem god kaffe vores kunder i salonen elsker, lyn hurtig respons på rep af maskine, bestilling af Kaffe og kæmpe udvalg af kakao og topping’s... vi har benyttet denne virksomhed i 5 år og anbefaler Kaffelars til alle vores selvstændige venner.
Tak for kaffe og expert viden og service❤️
God service, hurtig levering og frem for alt fantastisk kaffe
Lars leverer super service og har nogle fantastiske produkter til de rigtige penge. Jeg har fået hjælp til mit eksisterende udstyr, som jeg ikke engang har købt hos ham og er blevet guidet, trænet og vejledt i at blive en bedre barista. Kan varmt anbefale Lars og hans risteri.
Troværdig indehaver og godt håndværk
God kaffe fra virksomhed med eget risteri.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.