Otroligt bra badkläder! Snygg design, kvalitetsmaterial och bra passform som passar olika kroppar. Kaiserins personal är också väldigt trevliga!

OTROLIGA badkläder! Förutom att de till synes är fantastiska så är det ett helt galet bra material! Är väldigt positivt överraskad av hur bra de sitter och håller sig på plats vid rörelse, samt... Voir plus

Jag besökte Kaiserins pop up butik, och fick direkt mycket bra service och guidning kring vilken baddräkt jag borde välja. Jag stod mellan två olika och fick väldigt bra hjälp med passform och tips.... Voir plus

1. Magasin de maillots de bain

Inspirerad av den skandinaviska designestetiken och besatt av passform, har vi designat en badkollektion som passar olika kroppstyper. Med kvinnokroppen i fokus under den kreativa processen, framhäver och smickrar badkläderna kvinnans naturliga former.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

84 avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Otroligt bra badkläder

31 mars 2026

Jag blev rekommenderad ert företag eftersom ni har produkter av väldigt hög kvalitet. Nu undrar jag om leveranstiden eftersom jag skulle vilja ge det i julklapp!
Mvh
Agneta Törner

7 décembre 2025

Hej Agneta,
Vad roligt att höra att du blivit rekommenderad Kaiserin!

Inom Sverige är leveranstiden normalt 1–3 arbetsdagar. Din order har redan skickats och levererats, vi har även mejlat dig spårningsnumret så att du kunnat följa leveransen.

Hoppas presenten blir uppskattad och att du får en riktigt fin jul!
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Man får inte prova…

Köpte en bikini på nätet. Läste igenom papperna som var med och såg att man inte ens fick prova bikinin om man ville ha möjlighet att returnera. Så jag provade inte ens utan skickade bara tillbaka. Kändes för riskabelt att ens prova en bikini för 1.500kr och sen inte kunna returnera om den inte passade…
Färgmässigt såg den fin ut och materialet verkade också tjock och bra. Därav 3 stjärnor

25 mai 2025

Hej Anna,
Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi vill förtydliga att det är helt okej att prova våra plagg ovanpå sina underkläder, vi förstår att det är viktigt att känna efter hur de sitter. Så länge produkterna returneras i nyskick, går det bra att genomföra en retur i enlighet med vår returpolicy. Du kan läsa mer om vår returpolicy här: https://kaiserin.com/pages/return-policy.

Om du har möjlighet är du varmt välkommen att besöka vår sommar-pop-up på Grev Turegatan 13 i Stockholm! Där finns hela kollektionen tillgänglig för att prova.

Team Kaiserin

Mycket nöjd med service och baddräkten!

Stort betyg också för materialet och hur fantastiskt fint den sitter på!

19 mai 2025

Omöjlig retur

Extremt svårt att få kontakt med företaget. Svarar varken på mail eller Instagram. Jag har returnerat ett paket som dom inte hämtat ut på utdelningsstället och som nu ska vara påväg tillbaka till mig. Jag vill inte ha tillbaka en bikini som inte passar och kostar 900kr/del…

13 mai 2025
Avis spontané

Hej Amanda,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vi är verkligen ledsna för att det har blivit fel i hanteringen av din retur.

Vi ser att du har varit i kontakt med oss och att vi nu har skickat ut en ny topp till dig. Vi hoppas verkligen att den passar bättre och att du känner dig nöjd med den!

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor – vi finns här för att hjälpa dig.

Toppen!!

Så bra kvalitet och fina badkläder! Leveransen var också snabb och felfri. Rekommenderas starkt!

10 mai 2025

Dålig kundtjänst samt INGEN INFO OM PRODUKTIONSLAND

Jag har försökt ta reda på var kläderna är producerade. Har skrivit två mail och skrivit på Instagram men får inget svar alls. Ser även att fler har ställt frågan i Facebookkommentar utan att få svar. Jag vill veta då det är så pass dyra swimwear. Det finns ingen som helst info någonstans på hemsidan heller vilket är mycket märkligt.

4 mai 2025
Avis spontané

Selve bikinien var super kvalitet

Selve bikinien var super kvalitet. Desværre passede den ikke, og jeg havde store problemer med at kontakte Kaiserin gennem mail. Heldigvis svarede de gennem Instagram, hvor jeg modtog en fantastisk kundeservice!

26 février 2025

Love it

Beställt två gånger från kaiserin, toppen kvalitet, mjukt material och snygg design! Jag är supernöjd ❤️

20 août 2024