Kajs MC Avis 54

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Har lige fået leveret en ny tracer 7 Top oplevelse hele vejen igennem. Kasper er meget kompetent. ALT er gået som aftalt. Vil helt sikkert anbefale Kaj’s til andre. Og helt sikkert handle der... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg var i kniberi, og Kajs mc tog mig ind, selv om de havde travlt. Mekaniker Lars løste problemet, og han er altid villig med gode råd, og vejledning. Tak Lars. Er meget tilfreds med deres service.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hurtigste levering jeg har prøvet. Jeg bestilte i går eftermiddag/aftes og modtog ordren allerede i dag. Det er god service! Den blev pakket og sendt samme aften. Herunder skarp pris også. 👍🤩

L'entreprise a répondu

Jeg skrev en email og havde efter et par dages ventetid telefonisk kontakt til en sælger, vedrørende en brugt MT-09 SP Vi aftalte at de ville undersøge hvornår de kunne levere til sjælland, o... Voir plus

1. Magasin de motos

Informations provenant de diverses sources externes

Vi er en Yamaha motorcykelforretning med både fysisk butik og online webshop så du som motorcykelkunde kan få netop den hjælp du har brug for.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Ridser på varen

Jeg havde købt en Løftebuk hos jer, super hurtig med levering, men den jeg har få er med 4 store ridser på det og flere små ridser, jeg har ellers vært super filnk med at snakke med jer om problem, men så få jeg en træs svar jer om par dage efter om "de kommer til at blive meget mere ridsede med brug" det er dårlig service.
Kan ikke anbefal om at købe hos dem

10 octobre 2023

Solgte til anden kunde trods aftale

Vi aftalte at de ville undersøge hvornår de kunne levere til sjælland, og ellers ville jeg skaffe bil og trailer til afhentning, da jeg har ferie alligevel.

Jeg fik også tilsendt et finansierings tilbud, hvor jeg igen ventede på et nyt tilbud sammen med leverings detaljer.

Hører ikke noget i en uge (Selvom jeg rykker pr. email efter et par dage), hvorefter jeg får en mail om at den nu er solgt til en kunde i butikken, men at de da har en helt ny MT-09 på lager (helt anden prisklasse og cykel for den sags skyld)

Valgte herefter ikke at svare, da der ikke ville komme noget ud af det alligevel.

13 juillet 2023

Hej,

Jeg har lige kigget vores korrespondance igennem og det er selvfølgeligt ærgerligt at handlen er misset hvis du var så interesseret i maskinen.

Maskinen blev i mellemtiden solgt til anden side og lige i højsæsonen kan det gå ret stærkt fra den ene medarbejder til en anden og forskellige kunder.

Dog må jeg konstatere at jeg ikke havde spottet at den var "reserveret" til dig når:

1. Du "prutter" om den tilbudte pris på en byttehandel.
2. Efterfølgende kommer der et telefonsamtale hvor du nu nævner at den også gerne skal leveres på Sjælland.
3. Da vi ikke lige har løst udfordringen med leveringen skriver du at du også har kig på en anden MC.
4. Finansieringsansøgning er endnu ikke indsendt grundet leverings og prisafklaring.

Så beklager at du ikke fik handlen, der trods alt var gået til først til mølle eftersom at den ikke var klart handlet fra din side.

Jeg håber trods alt at du fandt en anden MC som du kan lide.

Mvh Kasper Jensen

En uge uden svar eller kontakt

Bestilte en oplader lørdag morgen.
Torsdag sender jeg en høflig reminder, hører ingenting.
Ringer, de svarer ikke.
Fredag aften - stadig intet hørt.
hmmm

30 juin 2023

Hej Henrik,
Tak for din anmeldelse og beklager at du har oplevet ventetid. Vores registrerede forløb af sagen er som følger:

1. Du bestiller varen lørdag hvor vores lagerstatus bør have stået som 3-4 dages leveringstid (hverdage). Om der kan have været en fejl i lagerstatus kan jeg ikke længere se desværre.

2. Du rykker for levering efter 3 og 4 dage hvor vi ikke har kunnet nå at svare grundet underbemanding i højsæsonen.

3. Du modtager en besked på afsendelse af varen efter der er gået 5 hverdage og efter 6. hverdag har du fået varen.

Beklager at det ikke er gået helt glat, men vi håber at du kan bruge os en anden gang alligevel.

Mvh Kasper Jensen

Fik hentet min nye sorte Yamaha R7 igår…

Fik hentet min nye sorte Yamaha R7 igår hos Kaj’s Mc😎

Vil gerne sige tak for super betjening af Kasper og Kirsten

Kan varmt anbefales👍🏼

29 avril 2023

Hej Ken, det er vi enormt glade for at høre! Tak for anbefalingen! Mvh Kasper

Bestilte en ny solskærm til min søns…

Bestilte en ny solskærm til min søns styrthjælp 6/12-2022 som er købt hos dem i foråret 2022. De bekræfter og efter gentagende rykkere har de stadigvæk ik fået den hjem her 1/4-2023

1 avril 2023

Hej Jørgen,

jeg kan kun konstatere at der har været ventetid og beklage at der har været misforståelser fra vores side - for om reservedelene skulle bestilles eller ej - da der ikke var kommet svar på den mail vi havde sendt jer spørgsmål på fra 5. januar.
Det er udbedret og reservedelene monteret på hjelmen kort efter vi bliver opmærksomme på misforståelsen.

Mvh Kasper

Virkelig god service

Virkelig god service. Hurtig levering.
Venlig og hjælpsom personale med guidning af produkt køb i telefonen.
Kan klart anbefales.

20 décembre 2022

Hej Camilla, tusind tak for din anmeldelse - den er vi glade for! Mvh Kasper

Perfekt

Perfekt, mange tak, jeg ser frem til næste gang

2 janvier 2023

Selv tak! Mvh Kasper / Kajs MC

Kanon godt sted

Jeg har bestilt nogle cross Roll off briller, de gik desværre i stykker efter meget kort tid og brug, skrev en mail til dem og de sendte straks et par nye. Rigtig god service! Kan klart anbefales 👍👍

8 septembre 2022

Hej Nicolai, tak for anmeldelsen. Mvh Kasper

Fantastisk service.

Fantastisk service.

Skulle have et sæt tøj hurtigt da jeg pludselig skulle til Paris i 40 graders varme. Ringede til Kajs mc og fik et bud og dagen efter kom det ind ad døren. Desværre for lille. Men de gjorde alt for at jeg kunne få et nyt sæt og det lukkedes o den rigtige størrelse helt fantastisk. Vi skal huske at denne platform også er til ros.
Til Kajs mc, så er jeg sikker på vi ses igen 😊

26 août 2022

Réponse de Kajs MC

Hej Tom - det er vi altid glade for at høre! Tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse. Mvh Kasper

Jeg har virkelig fået en super service…

Jeg har virkelig fået en super service her! Købte en ny Yamaha med masser af udstyr. Ind i mellem udfordrede Kasper mig på nogle af delene om de virkelig var nødvendige. Med andre ord: Det handler her ikke bare om mest mulige salg. Det handler bl.a. om finde de bedste løsninger for mig som kunde. Selvom der er langt til Sønderborg - så er det helt bestemt ikke den sidste cykel jeg har købt der!

5 août 2022

Réponse de Kajs MC

Hej Steen, mange tak for den gode anmeldelse - den er vi glade for! Og på gensyn så :) Mvh Kasper

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice! Meget løsningsorienteret og serviceminded. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos KajsMC:-)

3 août 2022

Vi er super glade for at du er tilfreds! Tak for anmeldelsen :) Mvh Kasper

TOP KLASSE SERVICE

TOP KLASSE SERVICE

De var super behjælpelige med at klargøre min nye MC og var klar til at spørge på de spørgsmål jeg nu havde. Anbefales bestemt. Service findes ikke bedre end her.

21 avril 2022

Hej Medin, tak for den fine anmeldelse og ros - den er vi glade for! Mvh Kasper

Har lige afhentet 2stk

Har lige afhentet 2stk. ATV til ungerne alt er bare i orden og spiller bare, fik også gode råd og hjælp til beklædning så de er godt rustede.
Kunne ikke ønske bedre service tak og på gensyn

24 mars 2022

Réponse de Kajs MC

Hej Rene, super anmeldelse og vi er glade for at i er tilfredse med de 2 Yamaha ATV og servicen! I er altid velkomne igen. Mvh Kasper

Nem bestilling

Nem bestilling. Hurtig respons og ikke mindst hurtig levering.

31 décembre 2021

Super fint! Tak for anmeldelsen. Mvh Kasper

God hjemmeside, nemt og hurtigt

Jeg har lige bestilt et par FOX motocross briller, da jeg er begyndt til cross. Intet var i vejen med betaling, dog var levering liiidt dyr. Men det lever jeg nok med ;)

Ellers en rigtig god hjemmeside som virkelig kan anbefales! :)

8 octobre 2021

Réponse de Kajs MC

Hej! Tak for din anmeldelse :)

I forhold til fragt tror jeg faktisk at vi ligger i den lave ende når man sammenligner med cross og motorcykel branchen.

Men tillykke med at starte til cross og vi håber at du kan bruge os igen næste gang! Mvh Kasper

Hurtig svar og hurtig forsendelse.

Hurtig svar og hurtig forsendelse.

Kigger meget på trustpilot inden jeg bestiller dele på nettet, og der var ikke særlig mange anmeldelser på denne hjemmeside. Men dem der var, var kun positive, så jeg tog chancen, og kan kun tilslutte mig det, go sælger og hurtig levering.

29 avril 2021

Réponse de Kajs MC

Hej Michael, tak for din anmeldelse og vi er glade for at du er tilfreds! Mvh Kasper

Dejlig kædeolie som er gennemsigtig så…

Dejlig kædeolie som er gennemsigtig så min guldkæde fremtræder flot. Og så hele 750 ml til rimelig pris

23 mars 2021

Réponse de Kajs MC

Hej Uffe, vi er glade for at du er tilfreds og er glad for den kædespray du har fået. Mvh Kasper

Super fin service

Super fin service. Og meget behagelige mennesker. Tak for handlen 😁

11 mars 2021

Réponse de Kajs MC

Hej Henning, det er vi glade for at høre! Selv tak og tillykke med den fine FZ8! Mvh Kasper