Superproffsig och personlig service av Nathalie. Snabb leverans av både provbitar och av den slutliga beställningen. Prisvärt kakel som levde upp till förväntningarna. Kan bara rekommendera!
Otroligt bra och professionellt bemötande. De var väldigt hjälpsamma och lätta att ha och göra med. Snabba svar och goda råd. Rekommenderar alla att handla av dem!
Otroligt snabb och smidig leverans. Behövde beställa lite extra kakel i efterhand då jag räknat fel, och de var snälla och ringde upp för att dubbelkolla så jag räknat med spill etc då min beställning... Voir plus
KakelExpress är en e-handel som ägs av familjeföretaget KakelExpress Sverige AB. Vi har mer än 25 års erfarenhet/kunskap inom branschen. Vi vågar lova att vi erbjuder kvalitéts kakel till kanon priser. Vill du slippa krångel med att besöka butiker- beställ ditt kakel & klinker direkt från oss redan idag, enkelt och smidigt med leverans till dörren.
Blyvägen 2, 371 50, Karlskrona, Suède

Réponse : Kakelexpress
Så bra råd och upplevelse hittills, butikschefen Stefan hjälpte mig med allt ifrån vilken platta jag skulle välja till vårt badrum i stugan (som har lågt i tak) och typ av fog till hur man ska räkna för att få rätt mängd kakel - han kan sina saker och lyssnar och ger bra råd - så bra!! Också superskönt att få ett komplett tätskikts-kit hopplockat utifrån mina mått, med paketpris. Handlat på andra byggmarknader innan men inte alls varit lika smidigt. Inte kaklat än men både besöket i butiken i Karlskrona och leverans har varit perfekt!

Réponse : Kakelexpress
Kaklet vi beställde var precis som vi tänkt. Snabb leverans. Mycket bra!

Réponse : Kakelexpress
Supersnyggt kakel, snabb leverans, bra pris och väldigt bra kundservice. De värnar om kundrelationer vilket gör att jag är återkommande kund.

Réponse : Kakelexpress
Bra priser och extremt snabb respons på mail,snabb leverans.

Réponse : Kakelexpress
Allt från leverans till service och tilläggsbeställning, personligt och engagerat med vägledning kring produkten

Réponse : Kakelexpress
Hjälpsamma och trevliga vid mail och telefonkontakt. Snabb leverans. Följer upp om man var nöjd med leverans och vara. Rekommenderas varmt.

Réponse : Kakelexpress
Förstklassig service! Vi blev rekommenderade vilket golv som skulle passa i vårt Gästhus. Både vänner och familj tycker att det blev väldigt bra. Kan varmt rekommendera Kakelexpress i Karlskrona!

Réponse : Kakelexpress
Snabb handläggning och leverans.
Golvet kom på pall med heltäckande plywoodlock, hörnskydd, och ordentligt bandat, så kollit kom fram helt och fint.
Skulle lätt kunna rekommendera dem, eller själv handla där igen.

Réponse : Kakelexpress
Fick varorna snabbt och bra paketerat. Inte hunnit installerat det än men det ser ut att hålla bra kvalitet.

Tack Kakelexpress
Snabb service och ett mycket trevligt bemötande !!!

Réponse : Kakelexpress
Vi är mycket nöjda med kvalitén på kaklet samt servicen är i toppklass.

Réponse : Kakelexpress
Fantastisk omhändertagande service och personligt bemötande. Snabb och smidig orderprocess. Mycket proffsiga!