Välkända och ganska lättsålda produkter Vi sålde kakor via kakservice för första gången och ska ärligt säga att det tar mycket tid att sortera kakburkarna till varje elev och se till att det blir rät... Voir plus
Allt är verkligen supersmidigt och snabb kontakt och leverans . Har sålt i flera omgångar och det är bra produkter och ett mer varierat utbud nu. Väldigt bra app att ladda ner där man kan följa sälj... Voir plus
Kakservice erbjuder laget, klassen och föreningen att tjäna ihop pengar till sin klassresa eller träningsläger. Sälj goda, lättsålda kakor, knäckebröd och godis
Kunskapsgatan 9, 43144, Mölndal, Suède
- 031-272220
- kundservice@kakservice.se
- kakservice.se
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 20 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Välkända och ganska lättsålda produkter
Välkända och ganska lättsålda produkter
Vi sålde kakor via kakservice för första gången och ska ärligt säga att det tar mycket tid att sortera kakburkarna till varje elev och se till att det blir rätt när de kommer (det vore en förbättring om man slapp göra det själv!) MEN! De är väldigt hjälpsamma och snabba på att försöka hitta lösningar om man har med struliga kunder som mig att göra. Pga. elever som i en klassförsäljning sålt dubbelt, sedan beställt extra varor utan att när de kommit vilja ha dem så hade Kakservices personal alltid gott bemötande och vi säljer gärna med dem igen.
Vår förening har sålt via Kakservice i…
Vår förening har sålt via Kakservice i flera omgångar. Produkterna är lättsålda och det är snabb och smidig leverans.
Rekommenderas starkt!
Nöjd
Jag kan inte klaga på en enda grej. Kanon affärsidé, bemötandet är underbart, inget krångel, jag är supernöjd. Goda kakor dessutom. Skulle rekommendera alla till Kakservice. Tack!
Smidigt verktyg
Smidigt verktyg, enkelt att sälja och hantera som ansvarig! Kakorna är jättegoda!
Nöjd
Lättförtjänta pengar, smidigt med snabb leverans, bra att företaget tog kontakt efter lagd beställning och lätt att få en översikt över var och ens försäljning genom medföljande dokument kopplat till alla säljare.
Allt är verkligen supersmidigt och…
Allt är verkligen supersmidigt och snabb kontakt och leverans .
Väldigt bra app att ladda ner där man kan följa säljarna och hantera allt i samband med försäljningen.
Bästa inkomstkällan för såväl klassen som föreningen
Detta är ett superenkel sätt att få din klass eller förening att tjäna pengar till sin resa eller cup! Det är lätt att sälja och servicen och leveransen är smidig och proffsig! Har sålt detta 5-6ggr och det blir alltid mycket pengar till föreningen/klassen😁
Mycket lättsålda produkter
Mycket lättsålda produkter, enkla att ha kontakt med då vi hade två elever som hade råkat lägga dubbla beställningar.
Rekommenderar varmt andra skolklasser och föreningar att samverka med Kakservice
Bra upplevelse med snabb leverans
Bra upplevelse med snabb leverans och en väldigt snabb och trevlig support. God förtjänst och lättsålda produkter. Mina rekommendationer.
Lättsålda kakor och godisburkar
Lättsålda kakor och godisburkar. Smillas godis sålde som bara den. Bra för att få en slant till klasskassan.
Vår skola har ofta valt att sälja kakor…
Vår skola har ofta valt att sälja kakor och godis från Kakservice eftersom det är lättsålda produkter. Dessutom tycker vi att det så bra med möjligheten att kunna göra en tilläggsbeställning. Den förmånen har vi nyttjat nästan varje gång vi anlitat Kakservice.
Personalen är dessutom alltid trevliga och tillmötesgående.
Toppenföretag!
Bra kundservice.
Snabba leveranser.
Lättanvänd hemsida.
Mycket smidig hantering av pengar.
Lättsålt med bra förtjänst
Lättsålda produkter som man kan sälja flera gånger per år och får bra förtjänst. Mycket enkelt att både sälja och beställa med snabba och enkla leveranser, och om det blir något problem (vilket det sällan är) så är Kakservice alltid snabba att rätta till och avhjälpa. Kan verkligen rekommendera Kakservice!
Vi älskade vår erfarenhet!
Vi älskade vår erfarenhet med Kakservice. Produkten var lätt att sälja, appen ganska enkelt att använda, och beställningar var märkligt enklare att distribuera än vi upplevde med andra. Och till slut, service var jätte hjälpsam och snabbt att lösa allt. Tack Kakservice!

Väldigt lätt att sälja
Väldigt lätt att sälja. Bra organiserat med individuella listor.

Otroligt proffsigt företag
Otroligt proffsigt företag, lätt att ha att göra med. Tydlig och enkel hantering. Kakorna är inte speciellt goda...men men, man köper ändå för att stödja klass/förening etc. 😀

Lättsålt o Gott
Lätt att sälja, Goda och kända produkter, snabb och enkel service.
Hörs igen

Lättsålt och bra förtjänst
Lättsålt och bra förtjänst. Bra hemsida och bra info om vem som sålt vad och ska betala vad.
Enda förslaget på ”förbättring” är att köpare skulle kunna betala direkt med Swish vid beställning via internet/länk.

Bästa försäljningen
Det är bra kommunikation om man behöver hjälp med något när det gäller beställning och det var lätt att kunna beställa kakorna och det min klass gillade mest var att man kunde dela länken så att man kunde få flera kunder att köpa kakor vilket gjorde att det gick snabbt att få in alla kakor plus pengar till klasskassan

Lättsålda och goda kakor
Lättsålda och goda kakor, trevlig service och snabb leverans. Några kakburkar saknades vid leveransen men det löstes snabbt och smidigt.

Réponse de Kakservice
En savoir plus sur les différents types d'avis.