Beste, Sommige zakken stonden bol van de lucht en andere waren super plat .Ook had ik de indruk dat de pakken zomaar in een doos gesmeten zijn. Het was nu even geleden dat ik een bestelling plaatste... Voir plus
L'entreprise a répondu
They’ve got this killer Pistachio Latte,honestly, it’s so good. It’s usually my go-to, or I’ll grab a Dutch Cappuccino. The crew there is super chill, and for the quality and the location, the prices... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij waren 6 mei 2023 bij Kaldi in Den Bosch, wat een leuk tentje, gerund door een bevlogen stel en service gericht! Een aanrader voor heerlijke koffie met lekkernij tijdens het winkelen!!
Welkom bij Kaldi! Wij zijn de aanbieder van kwalitatieve koffie en thee. Met een ruim assortiment, is er voor iedereen een smaak die bij jou past. Zo kan jij thuis genieten van dé perfecte kop koffie of thee. Naast een webshop kan je ook bij 26 locaties in Nederland terecht om passend advies te krijgen over onze koffiebonen en thee, zodat jij jouw smaak kan ontdekken.
Jan van Krimpenweg 7k, 2031CE, Haarlem, Pays-Bas
Ik bestel en krijg het volgens afspraak binnen.
De koffie is goed

Réponse : Kaldi
Zeer vriendelijk en deskundig personeel, met een sterk gevoel voor kwaliteit en aandacht voor de wensen van de klant

Réponse : Kaldi
Leveren gewoon goeie koffie van hoge kwaliteit. Zeker een aanrader!

Al jaren lang Lavazza cups
Zeer tevreden.
Jammer niet de cups machines meer

Réponse : Kaldi
Lekkere koffie, jammer dat ze de korting eraf haalden bij bestelling van 8 pakken.

Réponse : Kaldi
Ik kan maar beperkt bestellen door een voorraad tekort. Nu moet ik 2x vervoerd kosten betalen omdat ik een gesplitste order heb.

Réponse : Kaldi
De levering ging supersnel.
Alleen de betaling was wat lastig omdat het niet per Ideal kon.

Makkelijk te bestellen.
Wel jammer dat de aanbiedingen voor het 25 jarig jubileum alleen in de winkel gelden.

Réponse : Kaldi
Web-Page is not available in English and my Dutch is not existent.

Slechte klantenservice.
Koop geen koffiecupjes. Want je machine kan ervan kapot gaan
Filter van het cupje is van papier dit wordt niet doorgedrukt door je machine
Contact gehad, maar totaal geen goed antwoord. Het ligt aan mijn machine zeggen ze dat hij vuil is. Ik heb net een nieuwe!! Dus dat kan niet
Eerste keer koffie drinken bij Patrick , door aanraden van mijn vrouw was echt een aanrader. Leuke gast, die Patrick met een leuke vlotte babbel en verstand van wat hij verkoopt. Heerlijke gebrande koffiebonen , die je door de hele zaak ruikt. Heeeerlijk. De Kaldi bonen zijn zo echt en puur gebrand, dat wij besloten hebben om een Jura koffiemachine en de koffiebonen van Kaldi natuurlijk bij Patrick te kopen. En wat denk je , koffiemachine wordt ook nog gebracht en geïnstalleerd door Patrick met een goede uitleg . Nergens heb je dat nog. Dit is nog pas service 👌. Mvg, Esther en Frans
Gespecialiseerde Jura dealer met heerlijke koffie!
En savoir plus sur les différents types d'avis.