À propos de l'entreprise

1. Grossiste en outils
  2. Magasin d'outillage

Écrit par l'entreprise

KamasaTools Danmark A/S er en dynamisk virksomhed med mange års erfaring fra branchen og en central placering i Hedehusene midt på Sjælland. Vi har siden 1996 leveret et bredt program indenfor værktøj og maskiner til store dele af den danske industri. Og sortimentet fra KAMASA-TOOLS matcher den høje kvalitet og standard, som vi altid har været kendt for at tilbyde vores kunder. Den personlige kontakt til dig som kunde har altid været meget vigtig for os, og vi er kendte for at yde service og faglig bistand på et højt niveau. Blandt andet derfor kan du kontakte os udenfor normal åbningstid ved akutte behov på vores akuttelefon. Vi glæder os til at blive din leverandør af kvalitetsværktøj fra KAMASA-TOOLS fra webshoppen.

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 2 sur 5 étoiles

dårlige skralder

dårlige skralder, torx knækker som spaghetti, kvaliteten er blevet dårligere

7 mars 2026

Hej Kenneth
Virkelig ked af din oplevelse. Men husk altid med KamasaTools, vi du "Livstids" garanti, så har du noget der er knækket ved almindeligt brug, får du noget nyt som gerne ikke skulle knække.
Vi har repræsenteret KamasaTools siden år 2011 i Danmark og ja lige der i 2011/2012, ombyttede vi en masse skralder, men siden har vi ganske få ombytninger - hvis du har lyst skal du være meget velkommen i Hedehusene. Vi bytter hvad der er knækket uden kvitteringer og vi tager meget gerne en snak og skralderne, så vi kan være på forkant, hvis der er noget under opsejling som vi ikke er opmærksomme på.
Hilsen Kamasa Crew

Rystende.

Rystende.. God oplevelse. Bestilte nogle set kamasa gaffelnøgler, samt lidt andet. Bla. En kabeltang, men i en over størrelse mine små hænder ikke kunne håndtere(1.5x større end en normal). Jeg skrev en spørgende mail til Steen, om jeg dog havde valgt en forkert eller den bare skulle være sådan. Dette svarede Steen på ved at sende mig, en gratis kabeltang i en passende størrelse. Aldrig har jeg oplevet sådan en kundeservice der rækker langt udover noget jeg tidligere har oplevet. Fremragende service, lyn levering, og noget af, hvis ikke det bedste værktøj jeg nogensinde har købt.

10 stjerner herfra, samt de, varmeste anbefalinger.

30 novembre 2023

Réponse de KamasaTools A/S

Ja men så mange tak - vi har nogle rigtigt dygtige mennesker siddende i vores ekspedition og de gør deres bedste hver dag, så tak for ros.
Hilsen KamasaTools Crew og Kim Holmer.

Noté 5 sur 5 étoiles

God kvalitet, fair pris, hurtig levering

Har handlet hos dem mange gange. Altid lækkert værktøj, hurtig levering, og god kundeservice hvis man har spørgsmål eller lignende.

22 novembre 2022

Réponse de KamasaTools A/S

Vi prøver at gøre vores bedste hver dag.., så er det dejligt med noget ros for det :-) Tak til Alexander.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en virkelig god kundebehandling…

Jeg fik en virkelig god kundebehandling og de havde fundet værktøjet frem jeg skulle købe inden jeg var nået frem. Og så sagde de oven i købet at jeg kunne aflevere det tilbage hvis jeg ikke kunne bruge det, så Tak for det.Hilsen jan

18 août 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu engang en rigtig god oplevelse

Endnu engang en rigtig god oplevelse at handle hos Kamasa Tools, mit nye værktøj som er af super god kvalitet, var hurtigt fremme. Købte en værkstedsvogn for nogle måneder siden, er bare så glad for den, virkelig god kvalitet.
Kan klart anbefale andre at handle hos Kamasa Tools, de yder en fantastisk service og deres vare er af super god kvalitet til en fornuftig pris, så alt godt herfra👍
Mvh
Søren

3 juillet 2021

God hjemmeside

Nem hjemmeside, hurtig levering og rigtig gode priser.

31 mai 2021

Réponse de KamasaTools A/S

Jimmy.., vi siger tak herfra, for vi gør os umage hver dag, så det er dejligt at høre.
Hilsen Kamasa Crew

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering af min…

Super hurtig levering af min værktøjsvogn med værktøj, rigtig lækker kvalitet både af vogn og værktøj.
Super rådgivning af personale hos Holmer, de har altid løsninger hvis man har noget der ikke lige køre som det skal. Kan kun varmt anbefale Holmer.
Claus

17 avril 2021

Réponse de KamasaTools A/S

Jamen.., så mange tak - skriv gerne igen.. :-)
Hilsen kamasa Crew og Kim Holmer.

Kompetent rådgivning

Efter at have prøvet for meget og for billigt værktøj fik jeg anbefalet det svenske mærke Kamsa Tools. Fandt hurtig webshoppen og fik rigtig god rådgivning over telefonen inden jeg købte. De bedste anbefalinger for noget så sjældent som personlig service i en webshop. Købet er gennemført 4. april 2016 - og så er der lige nu 25% rabat på webshoppen.

5 avril 2016

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus