Kaminbutiken Avis 6

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

6 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Extremt missnöjd med både arbete och…

Extremt missnöjd med både arbete och bemötande från Kaminbutiken i Halmstad. Installationen var bristfälligt utförd – det är utan tvekan det värsta hantverk jag sett. Trots upprepade försök att få felet åtgärdat löstes det aldrig och ärendet gick så långt att Allmänna reklamationsnämnden (ARN) kopplades in. Kan inte rekommendera.

16 avril 2025

Kundförakt och bluffakturor

Kundförakt och bluffakturor
Kaminbutiken marknadsför sig som premium men levererar kaos, förseningar och total brist på professionalism. Kommunikation uteblev i månader, trots att deras mått och ritningar var kritiska för hela husbygget. Avtalade villkor ändrades ensidigt från fast pris till dyr timdebitering utan plan eller ansvar. Installation skedde oannonserat, på en helg, och krävde akut kraninhyrning som jag själv fick lösa. När montören väl var på plats saknades fortfarande underlag för att kunna arbeta. Resultatet blev sprickor, lösa konstruktioner och ett “lös det själv”-bemötande. Grundläggande tekniska frågor kunde inte besvaras och allt kändes improviserat. Detta är motsatsen till en trygg helhetsleverans och inget jag någonsin kan rekommendera.

1 décembre 2025

Nöjd med Kaminbutiken i Linköping

Kaminbutiken i Linköping installerade en Tulikivi Hari och en Keddykasett. Innan arbetet startade gjordes en god planering med tidplan. Det som uppskattades var den goda kommunikationen hur arbetet fortskred och att de verkligen tog säkerhetsaspekten på allvar. Vår känsla är att de verkligen är intresserade av sitt jobb och vill göra bra ifrån sig. Allt är nu besiktigat utan anmärkning. Vår överenskommelse uppfylldes helt.

16 décembre 2025
Avis spontané

Tack kaminbutiken i Järna för snabb och…

Tack kaminbutiken i Järna för snabb och professionell hjälp när vi hade problem med att det rykte in vid eldning. Ni får ett rim på köpet så här till jul 🎄
När vi skulle elda vår nya kamin
av täljsten den byggdes så snygg och så fin,
så blev det en osig eldstadsrök
i hela huset och i vårat kök,
fastän kaminens skorsten var varm.
Och flera gånger gick vårat larm.
Men så fick vi hjälp med en rökgasfläkt,
för vårat hus var alldes för tätt.
Men nu fungerar allting perfekt!
God Jul!

10 décembre 2025

Tack Kaminbutiken Ekerö

Vi köpte kamin och installation från Kaminbutiken Ekerö!

Vi vill tacka er för ett fantastiskt jobb! Allt är toppen och vi älskar vår kamin!

Gustav murade kaninen så otroligt bra och Jesper fixade plåten mot taket jättefint!

Tack för att ni ville höra våra tankar och att ni därmed fixat allt till 100%! Otroligt proffsigt och hög nivå av kompetens! Kanonbemötande från första sekund i butiken till färdig installation.

27 octobre 2025
Avis spontané

Kaminbutiken Ekerö har levererat och…

Kaminbutiken Ekerö har levererat och hjälpt till över förväntan med väldigt bra kommunikation.
De återställde och städade efter installation och hjälpte även till med glidskydd för stege till taket utan att ta extra betalt!

15 septembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.