Kamyra Home Avis 119

3,8

Nadat ik aanvankelijk mij negatief uitliet over dit bedrijf wil ik daar nu graag op terug komen. Het feit dat ik geen artikelen had ontvangen lag aan het vervoersbedrijf en niet aan Kamyrahome. Zij he... Voir plus

Echt een supermooie wc bril gekocht bij deze verkoper, er zat een kleine beschadiging op welke wij opmerkten met monteren en na kort contact met kamyra werd dit zeer goed en zeer snel opgelost. Wij zi... Voir plus

1. Magasin de meubles

Bij Kamyra Home verkopen wij alles voor in- en rondom huis. Alles wordt uit voorraad geleverd, dit betekent dus dat je niet weken lang hoeft te wachten op onze meubels en andere home-accessoires. Daarnaast staan bij ons klanten op nummer één en staan wij altijd voor onze klanten klaar!

3,8

Bien

Aucune trace de demande d’avis

Geen antwoord op de email na de levering

Er komt geen antwoord op de email van de dag van de levering met daarna drie herinneringen van de email waarin u medegedeeld werd dat er 3 koffietassen kleine gebreken vertonen en de vraag hoe jullie dit gaan oplossen.
Ik zou toch minstens een antwoord mogen verwachten.
Goed nieuws vandaag 18/2/2025.
Ondertussen heb ik wel antwoord gekregen. In stel het zeer op prijs dat er een tegemoetkoming is voorgesteld en heb deze dan ook aanvaard.

25 janvier 2025

Oplichters

Claimen binnen 5 werkdagen te leveren. Na 20 dagen nog niks ontvangen. Niet mee in contact te komen. Gelukkig via Paypal geld terug gekregen.

29 janvier 2025

Nice and looks good for this price

Nice kast,super for rooms with not much space. It can be also used without mounted to the wall,that's a plus. One thing I didn't like,that while assembly it took more time because parts are not equal and it doesn't say in instructions which way they should be screwed,so it would be nice if parts would have some marks where exactly bottom and top. And also small thing with several nuts - some of them have a bit less material and hex key always falling off.

12 juin 2024

Ik vind het doek/ stof erg tegen…

Ik vind het doek/ stof erg tegen vallen, dun en lelijk afgewerkt. Mn de achterkant. Ook zijn er 2 zuignappen die het niet doen.
Jammer.

Nu ruim een half jaar later nooit meer iets gehoord van deze toko. Alleen de goede revieuws die worden beantwoord.
Jammer dat een zaak zo werkt!!!!

4 avril 2024

Goede en veel foto,s van het artikel…

Goede en veel foto,s van het artikel (een rek waar een magnetron op op/in kan) .Veel info over de maten van het rek,die staan nl niet op iedere site vermeld.Verder duidelijke communicatie over de levering.Ik heb het rek nog niet in elkaar gezet, maar de kleur wel al gezien,die is prima voor in mijn nieuwe keuken.Een heel mooi rek voor erbij voor de magnetron dus en bv een airfryer en steelpannen.Zeer tevreden mee.

4 février 2024

Heel goed product!!

Heel goed product!!
Het artikel was nogal lang onderweg.
Één mailtje naar het bedrijf en het was opgelost. Complimenten!!

2 février 2024

Een tevreden klant!

Een tevreden klant!
Het meubel is wat ik ervan verwachtte, top. De instructies voor de montage zijn zeer duidelijk. Dat ging dus vlot.
Eén minpunt : de levering liet wat lang op zich wachten. Meer dan dubbel van de tijd dat afgesproken was.

12 décembre 2023

Toillet bril

Dit bedrijf heeft na dat mijn bestelling verdwenen is ,mij zo goed geholpen en zonder problemen het bedrag terug gestort.
Zeer vriendelijk zeer behulpzaam een dikke 10

2 décembre 2023

"brievenbuspakje+"met helemaal niks. precies wat ik bestelde !

zojuist een "brievenbuspakje+" van Kamyra-home ontvangen. mooi zwart papier, prima bubbeltjesplastic en verder helemaal niks. echt precies wat ik besteld had! niks meer en niks minder. en ook nog " duurzaam bezorgd" . perfect! bedankt! en hopelijk tot een volgende keer.

12 décembre 2023