L'entreprise a répondu
Jeg ville afprøve Kandii’s selvklæbende vipper fordi der stod holdbarhed op til 5 dage. Da jeg spørg indtil produktet fordi det klistrer sammen med min øjenvipper på nedre øjenlåg om natten, f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kandii skuffer aldrig! Har haft så mange problemer med produkter fra andre danske firmaer, men deres gele’er som bare er noget virkelig bøvl. Men kandii’s har både de pæneste base farver samt fung... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig levering, overskueligt sortiment og pris. Alle vare var som forventet og var pakket fint og forsvarligt ind i silkepapir og kasse! Tilmed en lille pose vingummi at hygge med! Hihi TAK Kandii!
L'entreprise a répondu
Kandii er et dansk neglebrand med professionelle produkter, til nybegyndere og erfarne negleteknikere. Høj kvalitet til rimelige priser og mulighed for B2B.
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg er virkelig begejstret for KANDII’s negleprodukter. De fungerer perfekt både til professionelt brug og til personlig pleje. Der er et enormt udvalg, og betjeningen er fantastisk – de er hjælpsomme, hurtige, og man kan endda hente produkterne i butikken i stedet for at få dem tilsendt. Jeg kan varmt anbefale dem❤️🙏😘👌

Réponse : Kandii
Super god service og elsker deres produkter!

Elsker jeres ponytails! De er simpelthen så smukke 🥰✨

Réponse : Kandii
Da jeg spørg indtil produktet fordi det klistrer sammen med min øjenvipper på nedre øjenlåg om natten, for jeg et svar om deres anbefaling er man bruger den en enkelt aften og de derfor ikke stiller garanti for holdbarhed. Og at “tapen/limen” derfor aldrig tørre.
Alle videoer på Facebook med reklame for deres selvklæbende vipper fortæller personen de kan holde 3-5 dage og nogle siger endda 5-7 dage.
Dette er videoer som er direkte lavet som reklame for deres selvklæbende vipper
Super dårlig stil af Kandii at sælge produktet på den måde hvis de selv anbefaler dem til en enkelt aften.

Réponse : Kandii
Super kundeservice som er gode til at tage ansvar! Hurtig til at svare, hurtig levering, aldrig nogen mangler i en ordre! Kæmpe anbefaling 🫶🏼

Réponse : Kandii
Det er sjældent jeg gider at bruge tid på Trustpilot men bliver simpelthen nødt til at rose Kandii for deres vipper. Jeg har fået Supernova, toffee og Melrose med posten den anden dag og i dag har jeg prøvet dem. Det var sindssygt nemt… da jeg lige fattede at de skulle under mine egne vipper… 😂
Det ser næsten for naturligt ud. Vil bare rose Kandii for dem. De er virkelig fede og jeg skal ihvertfald aldrig købe andet.
Tak for et super produkt

Réponse : Kandii
De har de bedste negle ordukter jeg har prøvet til dato, og har været igennem en del mærker. De er både billige og har sindssyg holdbarhed! Udover har de, de sødeste medarbejdere og den skønneste kundeservice - Som altid hjælper hvis der er et problem eller spørgsmål. 10/10 service og produkter :D

Réponse : Kandii
Jeg har handlet hos Kandii to gange nu og det har været en fornøjelse. Ved min anden ordre blev jeg ringet op fra Kandii og blev gjort opmærksom på at ved et meget lille beløb kunne jeg få 2 sæt vipper med. Virkelig god kundeservice. Kan kun anbefale at handle hos Kandii

Kandii skuffer aldrig!
Har haft så mange problemer med produkter fra andre danske firmaer, men deres gele’er som bare er noget virkelig bøvl. Men kandii’s har både de pæneste base farver samt fungere bare hver gang og levere altid smukke resultater.
Jeg kunne sagtens bruge op til 3 timer på en sæt negle når jeg brugte andre mærkers produkter, men kandii’s korter mig ned på 1,5 time endda med et flottere resultat.
Kæmpe toms up her fra, kandii er bare mere professionelt.

Elsker jeres vipper😍
Jeg har prøvet mange vipper gennem tiden, men har altid måtte droppe det, da de var svære at sætte på, og meget tunge.
Men jeres vipper er helt fantastiske, de er super nemme at sætte på, man mærker ikke at man har dem på, de ser naturlige ud, og så holder de 10-12 dage🥰

Købte 2 pakker vipper læste Kandii er et Dansk firma
Prøvede vipperne , følelsen er som at gå med 2 gange vipper de er så tunge og sidder bestemt ikk ret godt , falder hurtigt af
MEN da jeg så opdagede at de er produceret i KINA tog jeg dem straks af , jeg ved ikke som kunde hvad der er i selvklæbende lim der er på .
Simpelhen for dårligt

Fantastisk service
Altid hurtig levering. Ingen fejl og mangler. Og i går kom jeg desværre en sag fir sebt til en afhentning af pakke
Theresa hjalp mig, og til middag har jeg fået min pakke

1 stjerne fordi jeg ikke kan give 0
Falsk markedsføring og overpris – skuffende oplevelse med Kandii
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med Kandii, som jeg gerne vil advare andre imod.
De påstår, at deres produkter ikke kommer fra Kina – men alle deres maskiner står tydeligt mærket “Made in China”. Jeg har endda en mail fra en medarbejder, hvor hun klart påstår, at produkterne ikke er fra Kina, selvom det er direkte forkert. Det føles som decideret vildledning at benægte noget, der står på produkterne.
Produktbeskrivelserne er meget sparsomme, og opdateres først når forbrugerne gør opmærksom på dette
Prisen er også helt urimelig. Jeg købte en dust collector til 1200 kr., som kan købes for omkring det halve inklusiv fragt direkte på Alibaba. Det er en klar overpris, som jeg ikke kan anbefale.
Alt i alt bruger Kandii falsk markedsføring og tager alt for høje priser. Jeg kan desværre ikke anbefale at handle hos dem.

Réponse : Kandii
Bare super og så hurtig håndtering ! Bestilte Igår og det kom allerede i dag. Elsker negleprodukterne !

Réponse : Kandii
Mega hurtig levering og sygt gode produkter

Réponse : Kandii
Har købt negleprodukter hos Kandii 2 gange nu, både gellak, polygel/builder gel og værktøjer. Alle produkterne er så gode og nemme at arbejde med! God holdbarhed! Kundeservice er også i topform! Kæmpe anbefaling

Réponse : Kandii
Fantastiske produkter som virkelig lever op til kvaliteten og bare er i top! Leverings tiden på når man bestiller sine varer er også bare virkelig hurtig, også er det bare nogle vildt søde damer der står og pakker ens ordne 🌸🫶🏼 hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner da jeg aldrig har været utilfreds med noget 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Réponse : Kandii
Har brugt kandii siden de startede.
Altid super god service og de lækreste produkter.
Kæmpe anbefaling fra negleteknikkeren

Réponse : Kandii
En savoir plus sur les différents types d'avis.