Ik heb onlangs een kano-accessoire besteld bij Kanoshop en ben echt tevreden over hoe alles verlopen is. De levering was sneller dan verwacht en het product was netjes verpakt. Wat ik vooral prettig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede aanbieding in de opruiming. Alle materiaal dat ik ontvangen heb is van goede kwaliteit en redelijk geprijsd. Verzending en bezorging 3 keer per week vind ik prima.
Als je wel kayak ervaring hebt en je wilt op je oude dag met een "inflatable canoe" dobberen, ben ik blij hier binnen te zijn gelopen! Vriendelijk, deskundig (nemen de tijd voor en denken mee). T... Voir plus
Het artikel is precies als afgebeeld. Het is een waterdicht artikel, wij vinden enkele vouwen wel heel scherp en hopen dat het artikel wel wat langer meegaat want de uitvoering ervan is duurder dan... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hoeksekade 141, 2661 JL, Bergschenhoek, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Via Facebook een kajak op de kop weten te tikken echter misten hierbij twee dekluiken. Via Google kwam ik terecht bij de kanoshop. Telefonisch contact gehad met ze en gevraagd om hulp. Ik moest de diameter doorgeven van het ovale luik en van het ronde. Na het opmeten kwam ik terecht bij de volgens hun aangeven 44/26. Vol verwachting kwam het pakketje thuis gestuurd en blijkt de maar niet te kloppen. Weer telefonisch contact gehad en blik ik inderdaad de verkeerde maar te hebben. Nu mag ik het wel terug sturen maar draai ik zelf op voor de retourkosten. Wanneer een bedrijf service wil verlenen doordat ze niet de juiste info hebben gegeven is mijn mening dat ze je tegemoet komen en dit label toezenden. De jongeman welke ik telefonisch sprak had voor mijn mening weinig empatisch inlevingsvermogen en draaide het allemaal maar op mij af. Inmiddels geen reactie meer mogen ontvangen op mijn schriftelijke mail welke ik heb verzonden helaas. Inmiddels contact gehad met een ander bedrijf welke mij wel heeft voorzien van de juiste informatie en mij de juiste formaat deksels heeft geleverd en kan ik nu veilig het water op.

Réponse de Kanoshop.nl
Werknemers met kennis, geduld en een glimlach. Bestelling was snel en foutloos geleverd.

Réponse de Kanoshop.nl
Zeer snelle service en verzending. Slechte product omschrijving. Manchetten voor droogpak bleken eigenlijk manchetten voor een duikpak te zijn met veel strakkere latex als gevolg.

Réponse de Kanoshop.nl
Bestelproces eenvoudig, bestelling snel geleverd. Van de door mij bestelde artikelen ontbrak echter een aantal. Hierop gebeld met KANO-shop, werd te woord gestaan door een vriendelijke dame. De ontbrekende artikelen werden vervolgens met excuses zsm nageleverd. Keurig en fatsoenlijk opgelost !! Ik ben dan ook zeer tevreden over mijn ervaring met KANO-SHOP.
Kreeg mijn product binnen maar was helaas niet het genen wat ik had verwacht, weer keurig terug gestuurd en Kanoshop heeft dit geweldig opgelost door mijn betaling weer netjes terug te storten.👍
Snel en netjes bezorgd. Het bestelproces was eenvoudig en het werd keurig de volgende dag bezorgd.
Snelle levering. En dat is handig als je kort na je bestelling wil gaan kajakken of kanovaren.
Op zich een prima winkel, niet al te ver weg. Wat erg vervelend is, is dat artikelen nauwelijks geprijsd zijn en dat vaak de goede maat er niet meer is. Personeel helpt wel graag en goed, maar ik vind het prettig zelf al een inschatting van de prijs te kunnen maken.
En savoir plus sur les différents types d'avis.