Lækker mad, super brugervenlig app både for store og små 😊 Bestemt en anbefaling værd til den travle familie hvor madpakken ofte er en sur tjans om morgenen 🙈 Bestemt også hvis man bare har lyst ti... Voir plus
It’s not possible to clam for a refund, when using the AI chat bot gives you steps to clam for a refund however when following those steps there is not a refund section to click on to. The chat bot... Voir plus
Vi har brugt KANPLA i 2 år nu, og det har været en blandet fornøjelse. Der var flere gange hvor maden ikke dukkede op til tiden, eller slet ikke og/eller maden var noget andet end det man havde... Voir plus
Hvor er jeres "udbetalingsfunktion" til når man ikke ønsker at bruge ordningen længere?? Ligner meget at det med fuld overlæg at det ikke er muligt at få sine penge ud, uden at skrive til kundeserv... Voir plus
OBS: Vi driver ikke køkkener eller laver mad på tværs af lokationer. Vores mission er at lede den digitale transformation af kantinedrift ved at skabe den bedste platform for bedre oplevelser i kantiner, samtidig med at vi positivt påvirker både overskud og planet.
Søndergade 44, 3 sal., 8000, Aarhus C, Danemark
- kanpla@kanpla.io
- kanpla.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Det spiller bare 😉
Fungere som forventet
Tingene fungere som de skal min søn er glad for hans skolemad
Nem og overskuelig app
Fungerer når det skal.
Fin platform til bestilling eller…
Fin platform til bestilling eller supplere skolemad
Fra dag et har kanpla været med til…
Fra dag et har kanpla været med til forbedre min omsætning og gøre ting mere overskueligt og nemmere for mine forbruger
Super nem platform og børnene synes om…
Super nem platform og børnene synes om maden
Jeg er mega tilfreds 👍
Nemt og godt
Nemt når der ikke er tid til at smøre madpakke.
Mine børn elsker maden.
Jeg bestiller nemt og hurtigt min…
Jeg bestiller nemt og hurtigt min frokost på kanpla, når jeg vil forkæle mig selv.
Super bruger oplevelse
Super bruger oplevelse, dejligt med teknisk support - kan kun give de bedste anbefalinger. Jeg er producent af skolemad.
Jeg synes det er godt fordi maden…
Jeg synes det er godt fordi maden smager godt og det er en god service man for hvis man har brug for dette