Karva Avis 181

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor cadeau til den empatiske og professionelle tilgang som Karva mødte os med efter bortgang af min faster. De var med hele vejen igennem og vejledte os med gode råd og vejledninger. De svarede hur... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Efter lidt startvanskeligheder ifht hvem der sad “i den anden ende” ergo hvem var hovedansvarlig for vores mors bo, fik vi Henrik ombord som vores faste og direkte tovholder. Han tog sig af diverse f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt en familie pakke som består af et testamente, ægtepagt, børnetestamente og fremtidsfuldmagter. Jeg har fået en top god service og behagelige oplevelse. Det var en tryg proces med dire... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun rose Karva. Der er altid svar på spørgsmål. Folk er veltalende og forklare tingene så man ikke er i tvivl. Ingen sure opstød hvis man spørger. Kan kun sige positive ting om Karva. Kan anbefal... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services juridiques
  2. Conseiller familial

Écrit par l'entreprise

Karva er en legal tech virksomhed som gør det nemt og transparent at opgør et dødsbo eller opret et testamente. Missionen er at levere “Peace of Mind as a Service”, således at alle danskerne kan føle sig trygge ved fremtidens uforudsigelige hændelser. Vi har en ambition om, at gøre processen om, at sikre sig selv og sin familie lettere, overskueligt og lige til. Vi mener ikke, at sikringen af din fremtid skal være en hovedpine. Vores helt store ønske er, at gøre denne følsomme situation, til en god og behagelig oplevelse.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Yderst troværdige

Yderst troværdige, holder aftaler samt pris og virkelige behagelige telefonsamtaler. kan varmt anbefales.

30 juin 2020

Réponse : Karva

Det glæder os, at vi kunne hjælpe jer. Ring eller skriv endelig, hvis vi kan hjælpe med noget.

Saglig behandling

Gode og venlige samtaler med nyttig information og hurtig sagsbehandling

23 juin 2020

Réponse : Karva

Tusinde tak for de pæne ord. Vi er glade for, at du synes om vores service.

Vi fik god vejledning

Vi fik god vejledning, og blev guided igennem juridisk svære ting. jeg kan klart anbefale Dine Arvinger

23 juin 2020

Réponse : Karva

Mange tak for den fine anmeldelse.
/Dine Arvinger

Jeg kan kun anbefale Dine Arvinger Aps

Jeg kan kun anbefale Dine Arvinger Aps. jeg har fået en fantastisk vejledning, let at finde ud af, og en utrolig venlig jurist der ringede til den aftalte tid og forklarede mig alt vedrørende de papirer jeg skulle have lavet, på en let forståelig måde, så jeg kan kun give dem min bedste anbefalinger.
mvh Jytte R.Pedersen

19 juin 2020

Réponse : Karva

Mange tusind tak for din anmeldelse! Den sætter vi stor pris på.

Så serviceminded og venlige

Så serviceminded og venlige. Kan klart anbefale dem!

19 juin 2020

Hej Kasper

Mange tak! Vi er meget taknemmelige for, at du tog dig tiden til at skrive din anmeldelse.

God og hurtig ekspedition

18 juin 2020

Hej Ove

Tusind tak for de rosende ord! Din tilfredshed med vores service betyder meget for os, da det netop er et område, vi forsøger at gøre meget ud af.

Fremragende 👍

super dygtig og professionel. De giver sig god tid til at forklare tingene så man kan forstå dem.
Tak for den kompetente rådgivning
Apoteker
Shafiq Farsad

18 juin 2020

Hej Shafiq

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for, at du har følt dig tryg ved processen.

En god oplevelse

En super god oplevelse, at få styr på alle de vigtige juridiske dokumenter.
Nemt at få gennemgået alle detaljer gennem telefonen, og alt blev forklaret så det var til at forstå.
Jeg kommer gladeligt tilbage, hvis jeg skal have lave andre dokumenter.

12 juin 2020

Hej Haupt

Tusind tak! Din anmeldelse betyder rigtig meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en behagelig og let forståligt…

Jeg fik en behagelig og let forståligt råd, så jeg kan godt anbefale Dine Arvinger til andre, og prisen er rimelig!

12 juin 2020

Hej Torben

Tak for at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtigt og serieøs behandling…

Altid hurtigt og serieøs behandling uanset hvor mange gange man har brug for hjælp.

10 juin 2020

Hej Lisbeth

Tusind tak! Det er vi meget glade for, at du synes.

Tilfred

Vi har fået en meget fin behandling som kan anbefales til alle

9 juin 2020

Hej Alice

Mange tak! Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Testamente.

Hurtig og god betjening.

3 juin 2020

Hej Leif

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at udtrykke din tilfredshed.

Gældsbrev.

Hurtig og venlig service.

2 juin 2020

Hej Peter

Tak skal du have! Det er vi meget glade for, at du synes.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik svar på de ting jeg ville vide

Fik svar på de ting jeg ville vide, hurtig respons på henvendelse og hurtig nem behandling

29 mai 2020

Hej Stanly

Det er vi taknemmelige for, at du synes! Tak for, at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

God service, nem procedure, meget tilfreds

15 mai 2020

Réponse : Karva

Mange tak for, at du gider dele din oplevelse her på Trustpilot! Vi er meget glade for, at vi kunne give dig hurtig hjælp.

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds, både med pris og service.
Vi kom igennem både testamente og fremtids fuldmagter let og elegant. Medarbejderne førte og sikkert igennem og kunne svare på alle spørgsmål.

Let, lige til og professionelt.

13 mai 2020

Hej John

Tusind tak for din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

en rigtig god oplevelse kan varm…

en rigtig god oplevelse kan varm anbefale til andre til bruge dine arvinger

5 mai 2020

Hej Jørgen

Det er vi rigtig glade for, at du synes! Mange tak for, at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.

De er meget behjælpelige

De er meget behjælpelige , og meget tålmodige ,5 stjerner til dem.

5 mai 2020

Hej Kate

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på den.

Fremtidsfuldmagt

Jeg mødte stor forståelse for mit problem og der blev hurtigt og professionelt taget hånd om det. Kan kun anbefale Dine Arvinger.

22 avril 2020

Hej Kirsten

Mange tak! Det er vi glade for, at du synes.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus