Fantastisk! Bedste oplevelse og vibe der inde. Frisøren Gabi er så god. Han giver den cut jeg har set og tager kæmpe hensyn til din mening. Selvom du ikke behøver at sige så meget, fordi han rammer pl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hvis det var muligt at give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det! Jeg har kun haft gode oplevelser hos Kasa. Frisørerne er meget detaljeorienterede og brænder virkelig for at give kunden den... Voir plus
Jeg havde fornøjelsen af at få mit hår klippet af Devran hos Kasa Hair i Valby, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Alle mænd kan genkende selvtillidsboostet efter at blive klippet korrekt... Voir plus
MAHDI | KASA VALBYS BEDSTE! Sidder du og mangler en frisk klipning, eller skal se skarp ud til dit næste kommende arrangement, date, familiesammenkomst eller lign, skal du ind og have en tid hos Ma... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
KASA IS A SIMPEL WAY TO LOVE YOUR HAIR. WE LOVE HAIR AND MAKE A GREAT EFFORT INTO TRANSLATING HAIRCUTS INTO PERSONAL STYLES. ARE YOU SEARCHING FOR A FRESH TRIM, A COMPLETE MAKE-OVER MAYBE OR JUST SIMPEL HAIRCUT? OUR HAIRSTYLIST ALWAYS CONSULTATE WITH CLIENTS BEFORE STARTING THE SERVICE MAKING SURE THAT ALL NEEDS ARE ACCOMODATED.
Coordonnées de contact
Falkoner Allé 71, 2000, Frederiksberg, Danemark
- hello@kasahair.dk
- kasahair.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 30 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jeg er blevet klippet af Gabriel i…
Jeg er blevet klippet af Gabriel i Valby, og det var en virkelig god oplevelse. Han er dygtig, lytter til hvad man ønsker, og resultatet blev præcis som jeg håbede. Kan helt klart anbefales ⭐️
Gabriel klippet mit hår
Gabriel klippet mit hår, og han er virkelig god 10/10 ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
10/10
Fik en 10/10 cut af Gabriel kasa han kan klart anbefales her fra
Spørg efter ham han er dygtigt
Valby blev klippet af gabiriel og er…
Valby blev klippet af gabiriel og er enorm tilfres, god service og fremragende klipning.
Jeg blev klippet hos gabriel
Jeg blev klippet hos gabriel, selvom jeg har hårtransplant formådet han stadig at klippe mit hår så gidt at man nærmest ikke kan se de tynde punkter på mit baghovede.
Jeg blev betjent af Gabriel i Kasa…
Jeg blev betjent af Gabriel i Kasa Valby, og jeg må sige der var bare styr på servicen, og kvaliteten var i top,
Jeg har fundet min faste frisør
Må bare sige Kasa på Vesterbro har styr…
Må bare sige Kasa på Vesterbro har styr på det. Jeg har efterhånden prøvet alle Kasa butikkerne. Alle butikkerne kan godt finde ud af at lave en stabil fade, hvilket er fint. Men ligeså snart det gælder saksen, så er Vesterbro bare bedst. Jeg var første gang hos Mert, som er grunden til jeg kom tilbage. Anden gang hos Ibrahim. Man kan mærke, de går op i at levere en ordentlig klipning🔥
Best haircut and a very affordable…
Best haircut and a very affordable prize!
Jeg har aldrig haft en frisør som Nadim…
Jeg har aldrig haft en frisør som Nadim før – han er mega dygtig og forstår præcis, hvad man vil have. Hver gang jeg har været hos ham, går jeg derfra med en klipning, der sidder perfekt, og som jeg får tons af komplimenter for. Servicen er i top, han er super behagelig at snakke med, og man føler sig virkelig taget godt imod.
Kan kun anbefale ham! 💈✂️🔥
Kasa Valby
Sådan burde en frisure være
Jeg har været medlem af kasa i godt styk tid nu vi snakker flere måneder. Og det er først nu jeg virkelige får lysten til at skrive en anmeldelse om hvor god dygtige detaljeret og fokuseret en af jeres medarbejdere er, jeg kommer ud med et smil og en video til insta storyen på grund af “Gabriel” 😊
God service og fantastisk klip af FIF…
God service og fantastisk klip af FIF på Frederiksberg. Tak!
Kasahair
Kasahair - fif på Frederiksberg modtager 5 ud af 5 stjerner. Klasse service og klipning
Beskidt og dårlige frisører hos kasa…
Beskidt og dårlige frisører hos kasa Valby.
Bad customer service!
I do not trust their monthly subscription system and online customer service.
They do not take action if you sent a mail for cancellation of subscription.
I've been waiting over 1 month for a reply, i contacted them multiple times without succes..
I did exactly what stood on their FAQ in order to terminate the monthly subscription and even after this i received no conformation whatsoever that my subscription will end, this feels like a scam while i have always kept my end of the deal.
Update!
Weeks later..
I called in regarding this issue, the person responsible was not available but the worker said that i needed to sent them screenshots and after that I didn't receive any confirmation, around the 30th I receive a mail that they will take money from my account, I kept calling and finally spoke to someone that went over the customer service just for him to say that I should just call or come by next time to fix it faster.
(Mind you that i red the faq, mailed, called in, while there was no one available and went by one of the stores to ask for advice in my free time)
Unfortunately I would not recommend anyone to have this experience just to put a subscription off.
Maybe make an easier system through the website so that people can cancel it without going through so much effort.
Fortrydelsesret der ikke bliver overholdt!
Det her er en sag helt fra April måned, som jeg har forsøgt at push på hver måned siden og stadig ikke modtaget mine penge tilbage.
Jeg skrev første gang til KASA Hair pr. mail den 28/04 (ca. 10 minutter efter tilmelding af abonnement klip.), hvor jeg klart anmodede om retur af betalingen på abonnement, fordi jeg fortrød tilmeldingen. Jeg vil blot have mine penge tilbage.
Jeg henviser til deres egen refund policy samt EU's 14 dages fortrydelsesret og har en samtale kørende med en medarbejder om at de havde travlt osv og han prøver at få mig til at blive som kunde og ville bruge de penge jeg havde betalt som kredit til juni måned.
Jeg takker nej og vil bare have mine penge tilbage. Jeg har udtryk klart i min mail besked til deres mail adresse som der står i deres policy, at jeg vil benytte mig af min fortrydelsesret.
Jeg har ikke hørt mere siden juni måned 2025. Jeg synes det er vildt at man ikke bare kan få sine penge tilbage, når man slet ikke har brugt deres service eller booket tider.
SKUFFENDE!
Jeg har haft et abonnement hos Kasa, men må desværre advare andre mod deres håndtering af kunder. Mine bookede tider blev aflyst to gange med under 12 timers varsel. For mig er det væsentlig misligholdelse, da jeg med rimelighed må kunne forvente, at aftalte tider overholdes.
Da jeg skrev til Kasa, ophævede jeg mit abonnement med øjeblikkelig virkning. Svaret jeg fik, var dog, at de ikke anså gentagne aflysninger som misligholdelse, og at jeg stadig var bundet af opsigelsesperioden. Det viser efter min mening meget lidt forståelse for kundeservice – især når det er dem, der ikke leverer den ydelse, jeg betaler for.
Kasa kalder det “servicefaget”, men at aflyse med så kort varsel to gange og derefter nægte at tage ansvar, er ikke acceptabelt. Jeg kan derfor ikke anbefale Kasa, og jeg vil råde andre til at tænke sig grundigt om, før de binder sig til et abonnement her.

En skuffende oplevelse
En skuffende oplevelse
Jeg havde en tid hos Kasahair, som desværre blev aflyst på grund af sygdom. Det er selvfølgelig helt forståeligt, men efterfølgende havde jeg brug for en ny tid, da jeg skulle til bryllup dagen efter. Jeg skrev en mail for cirka en uge siden og bad om at få en alternativ tid, men jeg har endnu ikke fået svar.
Det er meget frustrerende at blive ignoreret, især når man har et presserende behov. Jeg håber, at Kasahair kan forbedre deres kommunikation og kundeservice, da det er svært at planlægge, når man ikke får svar på sine henvendelser.
Jeg havde håbet på en bedre oplevelse, og jeg er skuffet over den manglende opfølgning.

Ærgelig oplevelse!
Ærgelig oplevelse!
Min dreng skulle klippes i Lyngby og det blev han i den grad -jeg ved simpelhen ikke hvad han lignede da han var færdig. Hans nakke var så hakket og siderne ligeså, jeg er overrasket over at man som frisør kan klippe så ujævnt, hakket og lave alt andet end hvad der burde minde om en klipning -skuffende og ærgelig oplevelse og særligt for moren, som skal se på det. Tak, men NEJ Tak en anden gang.
Jeg kan virkelig ikke anbefale at blive klippet her, desværre.

Absurd frisøroplevelse
Absurd frisøroplevelse. Fungerer rigtig godt hvis man kan lide at gamble. Jeg har efterhånden været kunde i 3 måneder, da jeg ville give det en ordentligt chance, og jeg vil derfor mene, at mine oplevelser er meget repræsentative. Jeg har også prøvet 3 forskellige frisører i butikken.
50% af dine bookede tider bliver ikke gennemført. For det meste får man en besked aftenen før eller morgenen på dagen, om at “barberen” er syg, på ferie eller på anden måde ikke har tid til at yde den service, som de har meldt sig til. Utroligt respektløst overfor kunderne at gøre gentagne gange og med så kort tidsfrist. Lidt dobbeltmoralsk også eftersom man som kunde bliver truet med, at man risikerer at hæfte for 50% af beløbet, hvis man kommer 5 minutter for sent til sin tid eller afbestiller under 24 timer før.
Denne gang havde jeg booket tid 9:30 om morgenen, men butikken er låst og der er ingen, da jeg står derude kl. 9:32👍🏻 Jeg er også blevet bedt om at lade værd med at cykle derover, fordi min amatør af en frisør syntes det var klamt og ulækkert at jeg svedte minimalt - og det var minimalt. Det er basalt set bare en flok amatører, der har kastet sig over noget, de slet ikke kan finde ud af at håndtere. Når man så endelig kan blive klippet, så er det da fint, men ikke noget som en 15-årig, der har øvet sig lidt, ikke kunne gøre. Priserne er jo ikke engang billige med 300kr for en klipning. Man får ikke vasket hår og bliver ikke tilbudt voks i håret eller noget efter. Det er det absolut laveste serviceniveau, og det er lige på grænsen til, at man ikke kan kalde det en service.
Forsøgte selv at finde kontaktinformation på deres hjemmeside – men der er ingen e-mailadresse, telefonnummer eller CVR-nummer synligt, kun en kontaktformular. Det eneste kontakt blev fundet via en ekstern bookingside. Det opfylder ikke kravene i e-handelsloven om synlig kontaktmulighed – så det er ikke blot dårlig service, men muligvis også ulovligt.
Værste frisør jeg har oplevet.
Var forbi Lyngby og havde bestilt tid hos Jae Jaber
Var forbi Lyngby og havde bestilt tid hos Jae Jaber.
Han er yderst talentfuld og jeg fik en meget tilfredsstillende hårklip og barbering. 6 stjerner herfra!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.