2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

15 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Danse aften

Et par år siden jeg sidst besøgte Kauslunde Kro ,men ville opleve mit svenske favorit band Donnez nu de var i DK. Havde en helt igennem god oplevelse, bar og dansegulv renoveret siden sidst og mange glade gæster jeg genkendte fra tidligere besøg.
Udmærket kro buffet og æbletærten med softice til dessert giver den ekstra stjerne. Tarteletter til natmad.

27 mars 2026

Min oplevelse af denne kro

Min oplevelse af denne kro, er dårligt tilberedt mad,brovten og utrolig uhøflig betjening, det var dyrt og dårligt, med garanti første, eneste og sidste gang jeg sætter mine ben i den biks.
Støvet og beskidt, extrem dårlig rengøring, i mine øjne grænser det til et sundhedsskadeligt spisested, som mest af alt ligner et 3dje lands spisested, jeg kan absolut ikke anbefale stedet, og grunden til min éne stjerne er at jeg ikke KAN give dem 0 stjerner, for ellers var det bestemt det jeg havde givet dem, hold jer langt fra denne kro, og find en bedre.

2 avril 2026

Tilfredse kunder

Besøgte stedet d. 27/3. Skøn musik med Donnez og Robin. Maden var helt ok til prisen. Vi kommer gerne igen 😀.

27 mars 2026

Meget beskidt sted

Meget beskidt sted, slidt og lugter ganske forfærdeligt . Skuffende mad og stedet er slet ikke som i gamle dage.
Beskidte tallerkener og der var flere fluer i maden.
Det er sidste gang vi har sat vores fødder der - I kommer ikke til at ødelægge vores julefrokost en anden gang 🤬

Har tidligere erfaret vi var 8 kvinder i alt der så sippede af vores drinks og gik igen efter 1,5 time.
Men dette her var absolut DRÅBEN!!!!

12 décembre 2025

Ulækkert- elendig mad.

Var til julefrokost på Kauslunde kro i aftes den 12. december. Stedet var mørkt og trængte virkelig til en kærlig hånd/renovering- herretoiletter trængte vist i den grad både til rengøring og renovering, maden var absolut ikke de penge værd. Så det gør jeg/vi ikke igen. Der bliver lukket alt for mange mennesker ind, men igen giver det jo penge, det var hverken til at komme frem eller tilbage….

12 décembre 2025

Mad var der ikke nok af

Mad var der ikke nok af. da vi gjorde tjeneren opmærksom på det kiggede han blot mærkelig på anretter bordet. der var ingen flæske steg. der var ingen rødkål. der var ingen kartofler. Og da der kom flæske steg igen vat sværen lige som en elastik. det gør jeg ikke igen.

16 février 2023

Nytårsfest 22/23

Nytårsfest 22/23. Super hyggeligt med god mad, godt musik og mange glade og danselystende gæster.
Men……..! vil anbefale, bare en gang imellem, at rengøre herretoiletterne. Skimmelsvamp på væggene fra gulv til loft, urinal kummen er vidst aldrig blevet rengjort. Fæl lugt i hele rummet af urin (ulækkert).

31 décembre 2022