Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze hadden een onderwaterloep die ik nergens kon vinden. Ik kwam bij Keesiedive terecht via een website van een onderwaterfotograaf die er ook een test op los liet en daarbij kwam deze er als beste uit... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Aardige mensen maar ook alle kennis is aanwezig. Goed geholpen en alles werkt weer. Onderdelen aanwezig en wordt ter plekke gerepareerd. Hele fijne duikzaak.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren met mijn twee zoons duikbrillen op sterkte gekocht bij Keesiedive. Geweldige ervaring: Keesie en Harry nemen echt de tijd, zijn zeer professioneel, weten ongelooflijk veel en zijn aardig en g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met mijn nieuwe onderwater loep. Lekker snel geleverd, dus ruim op tijd voor de volgende trip. Echt de allerbeste loep die ik ooit gehad heb! Al eerder eentje besteld hier, jarenlang plezier... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de plongée

Écrit par l'entreprise

Wij zijn een duik speciaalzaak in het centrum van Amsterdam. We verkopen alles op het gebied van duiken, hebben een grote voorraad. We zijn gespecialiseerd in duik- en snorkelbrillen op sterkte. Ook een grote sortering zwembrillen met en zonder sterkte. Persoonlijke aandacht en advies vinden wij belangrijk. Daarom verkopen we online alleen datgene dat niet gepast hoeft te worden. Voor al het andere ben je van harte welkom in de winkel!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,7

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Een duikbril op sterkte laten aanmeten…

Een duikbril op sterkte laten aanmeten bij Keesiedive.
Er ging een onderwater wereldvoor mij open. Alle andere duikbrillen die je leent op vakantie lekken, geven een vaag beeld en je ziet eigenlijk niets. Als brildrager wist ik niet dat het mogelijk was een duikbril op sterkte te laten maken maar bij Keesiedive kan dat allemaal.
Goede advisering en aardige mensen. Echt een aanrader !

22 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Helemaal blij en tevreden klaar voor vakantie

Heel veel jaren geleden een duikbril met leesglas bij Keesiedive gekocht, en ik bedacht kort voor mijn vakantie dat die glazen eigenlijk wel aan een update toe waren, alleen had ik daar weer te lang mee gewacht dacht ik. Maar het kan dus op afspraak terwijl je er op wacht, en je auto kan hartje centrum zolang in de prive garage. Lekker rommelige winkel met alles op voorraad, gezellige mensen, kopje koffie erbij, en vooral deskundig advies tegen hele scherpe prijzen. Duikbril op sterkte, nog een paar dingetjes erbij gekocht en helemaal blij en tevreden klaar voor vakantie.

27 janvier 2023

Keesiedive nog steeds ouderwets OK

Ik ben als jongen van 25 al eens in Keesie zijn winkel geweest en ik kocht daar mijn eerste dingetjes. Zoveel deskundigheid en ervaring kun je nergens krijgen. Vandaag 30 jaar later kom ik weer binnen met mijn vriendin die startend duiker is en ongelofelijk, hij staat er nog steeds, nauwelijks veranderd onze Kees en samen met zijn vrouw. Winkel wat groter en overzichtelijk en wederom nog meer kennis en evenzo vriendelijke hulp en twee mooie op sterkte gemaakt duikbrillen gekocht. Zo'n zaak is zeldzaam, je gunt het ze omdat je zo goed geholpen wordt. Ik ben wederom zeer tevreden en supergoed geholpen. Dank jullie wel Kees en vrouw Dikke 10 van ons!

20 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Professioneel en met liefde voor het duiken

Professioneel, vriendelijk en vooral iemand die zijn vak met liefde uitvoert. Keesie is iemand die zijn vak verstaat en altijd op zoek is naar de beste producten en verbeteringen. Ik heb gisteren zijn werkplaats mogen zien en het is gewoon indrukwekkend. Ik heb een nieuwe duikfles gekocht en mijn gebruikte heeft Keesie teruggekocht. Ik heb mijn duikadres gevonden!

11 janvier 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer goede opvolging en communicatie

Zeer goede communicatie en opvolging
Onmiddellijk verzonden
Door verkeerde adressering pakketje nog niet ontvangen maar verkoper heeft aangegeven dat indien pakket niet aankomt hij nieuw zal opsturen daarom 3 sterren indien pakket geleverd wordt 4 sterren

28 décembre 2022

Goed advies

Als beginnende duiker goede uitleg en advies gekregen bij de aanschaf van mijn duikbril op sterkte. Ze weten waar ze over praten en hebben een grote voorraad.
Vriendelijk en no nonsense.

22 décembre 2022

Prima winkel

Wij zijn uitstekend geadviseerd door de eigenaren. Zij toonden belangstelling voor onze plannen en kwamen met goede suggesties. Een klein winkeltje met een verrassend uitgebreid assortiment. Deze mensen hebben een schat aan ervaring op duikgebied en delen deze ruimhartig. Prettige ervaring.

1 décembre 2022

Top!

Snelle levering. Product zoals omschreven en goede prijs.
Als ik weer duikspullen nodig heb, gang ik zeker even op de site kijken.

23 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Dive specialist in the middle of Amsterdam

Keesidive has been my diveshop for several years! I’m not living in the Netherlands, but I’m there regularly and always visit it when l need something or just wanna get the diver feeling/inspiration(in the middle of Amsterdam!😊). It’s not a big shop “fancy”, but has a selection of quality stuff. I always get what I need and sometimes it also give me the feeling, heat is really necessary… There is much (useless) stuff on the marked, but Keesie is an experienced diver himself for many years and knows a lot about diving and the stuff what’s really matters(keep it simple, enjoy). It’s never “pushy”, always calm, relaxed and welcoming. When I mention my needs, it always comes to a good solution. The shop is also selling their own branded stuff(like masks with lens correction, which is their specialty) Now I bought my second diving torch, same as before because it fulfills my needs. A small handy one, very suitable for my photo&video.

Visit the shop and you understand why. I’ve been in several shops around in the world, but this is high on my list. Most of my experience is several trustful shoppings and their knowledge.

1 octobre 2022

Service is zeker top

Service is zeker top, en snelle verzending!!!! Enkel de website blijft wat hangen om te bestellen. Paar keer moeten proberen voor het lukte.

23 août 2022

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus