Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Makkelijk te bereiken. Geven goed advies, en leveren snel.
Fijn bedrijf. Makkelijk te bereiken. Geven goed advies, en leveren snel.
⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende service en topkwaliteit bij KEK Horeca!
Ik kan dit bedrijf écht aan iedereen aanraden. Ik had bestek besteld, maar dit was de verkeerde. Na één simpel mailtje werd ik direct teruggebeld en vanaf dat moment werd alles perfect geregeld.
Inge dacht meteen met me mee, was vriendelijk, oplossingsgericht en ongelooflijk snel. Ze kwamen het bestek zelfs persoonlijk bij mij thuis omruilen. Dat maak je tegenwoordig bijna nergens meer mee.
KEK Horeca laat zien wat échte klantenservice is: betrokken, professioneel en met een hart voor hun klanten.
Ik bestel hier zonder twijfel opnieuw!
Een bedrijf dat met een diepgaande kennis van de mogelijkheden voor de inkoop in de horeca de tijd neemt voor de klant en de tijd neemt voor constructieve hulp, vooral "meedenkt". Alles kan. Ook nog eens met een service die je vandaag nog maar zelden ziet. Voor ons een ware hulp en fijne leverancier.
Fijn bedrijf om mee samen t werken. Inge heeft veel kennis en ervaring waardoor ze over elke wens op maat meedenkt.
Goede service, producten worden altijd op locatie geleverd.
Wat een fantastisch bedrijf, wat een aardige mensen (zowel aan de telefoon als degene die de bestelling aan huis komt brengen) en wat een service toen er iets niet helemaal goed ging. Alles is fantastisch opgelost, en mocht ik in de toekomst nog eens iets nodig hebben dan weet ik dit bedrijf zeker te vinden!
Mariejon, Eindhoven
Goede service, bezorging op tijd.
Nadat ik mijn bestelling heb ontvangen, bleek er een artikel te ontbreken.
Volgende dag gebeld, werdt mij direct belooft om het artikel na te sturen .
Binnen een paar dagen had ik het artikel in huis.
Probleem is dus netjes en snel opgelost.