1. Jardinerie

Informations provenant de diverses sources externes

Efter femtio år på marknaden och med en marknadsledande position har vi en bred kunskap om produkter för jord och skogsbruk, fritidsfolk och djurägare. Vi strävar efter att ge Dig full service och Dina synpunkter är vår ledstjärna, för trots vår långa...

• Munkatorpsgatan 6, 532 37, Skara, Suède

• kellfri.se

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

13 avis

Jag köpte en motor som enligt Kellfri…

Jag köpte en motor som enligt Kellfri ska ha en effekt men när jag väl får motorn och läser specifikationen som är med motorn så ser jag att effekten är lägre än Kellfri sagt. Något svar på varför har jag inte fått och efter kontakt med dom så väljer dom senare att inte svara när man kontaktar dom. Tycker det är väldigt dåligt gjort och jag tycker nog att man som företag ska agera bättre än så.

18 décembre 2025
Avis spontané

Jag har köpt endel grejor på kellfri…

Jag har köpt endel grejor på kellfri och kan nu he en ärlig recension på diverse grejer.

Jag har köpt inom åren mellan 2022-2025 kellfri grindar till får och slaghack släntklippare, busk klipp till skogsvagn, batteriaggergat med solcell och annat smått och gott.

Kan då ge omdömet att jag är väldigt nöjd. Alla dessa köp har fått bekänna färg kan man lugnt säga. Har plågat dom lika mycket som mina äldre maskiner o fabrikat o har hållt utan problem.
Gäller o sköta sina maskiner och köra med huvudet oavsett märke osv.
Och fler köp på kellfri kommer det bli i framtiden.
Min erfarenhet av kellfri är att dom har blivit mer seriösa och mer kunniga över åren, även bättre kundservice osv.
Mer kvalite över grejorna.
Så rekommenderar dom är min åsikt.

Stort tack kellfri
Mvh nöjd kund.

31 octobre 2025
Avis spontané

Jag var fast besluten att köpa en…

Jag var fast besluten att köpa en gårdsharv kärran var med och jag hade förväntat mig affär men ingen där inne besvärade sig med att ens titta åt vårat håll. Säljarna pratade med varandra och gick mellan kontoren. Man kunde ju tänka sig att när dem pratat klart skulle någon komma fram till oss, men icke efter ca. 10 minuter valde vi att gå ut i ogjort ärende. Det ska tilläggas att vi var de enda kunderna i hela butiken och vad jag uppfattade så var det åtminstone tre som arbetade i eller i nära anslutning till butiken. Detta var ta mig f*n det sämta jag varit med om. Dålig service är ett gott betyg, ingen service var vad vi fick.

11 juillet 2025
Avis spontané

Dålig kvatlite och dålig support

Katastrofdålig kvalite'. Man får inte vad man betalar för. Så billigt va det inte. Hästboxarna är fula, dålig kvalite, samt extremt rörig bruksanvisning..
Vi har 5 boxar av annat märke sen tidigare.
När det visar sig att vi inte fått allt vi skulle ha så är dessutom supporten grymt otrevlig och ovillig att hjälpa till trotts att det inte är mitt fel att jag saknar beslg.
Hade tänkt köpa en harv och ev mindre traktor. Men kommer inte hända.
Så otroligt besviken över investeringen och vill inte ens ha boxarna nu.

30 septembre 2024

Köpt tippvagn till min ATV

Köpt tippvagn till min ATV. När den levererades så hade den en transportskada. Reklamerade till Kellfri och fick snabbt svar. Proffsigt, lösningsfokuserat och tillmötesgående med trevlig ton. De var intresserade från första stund av att hitta en lösning så att jag som kund kände mig nöjd. Mina 5 stjärnor är fullt förtjänade!

8 août 2024

Defekt geliefert - keine Ersatzteile

Ich habe vor ca einem Jahr einen Zaunmäher gekauft. Bereits bei der Lieferung war ein Reifen defekt und beim Probelauf ist der Gleitteller abgefallen.
Um Ersatz zu bekommen habe ich mehrfach Hersteller und Händler kontaktiert, auf die Teile warte ich heute noch.
Ich konnte das Gerät leider noch nie einsetzen und es steht nur im Weg, da es anscheinend nicht möglich ist mir die Ersatzteile zu liefern.
Keine Arbeitserleichterung wie geplant, nur Rennerei und Kosten für nichts.
Lasst da besser die Finger von!

30 juin 2023

Köpte en ATV vagn från Kellfri

Köpte en ATV vagn från Kellfri. Att döma av vagn beskrivningen får man intrycket av att den tillverkas i Sverige. Detta är ett riktigt stycke skräp tillverkat i Kina. Svetsfogar går sönder och vagnen rostar. Obegripliga konstruktionsmissar här och var. Köp inte denna. Du blir missbelåten.
Försökte komma i kontakt med deras kundservice. De ringer inte tillbaka och svarar inte heller på Mail. Undvik köp från Kellfri.

11 mars 2023
Avis spontané

Mangelnde Qualität beim Sägespalt…

Mangelnde Qualität beim Sägespalt Automat (abgerissene Schweißnähte verursacht durch unsachgemäße Schweiß Kenntnisse (kein Verschmelzen der materialen)/ Konstruktion - Halterung der Säge unbrauchbar / Mechanisches verspannen von Elektro Komponenten (in Deutschland nicht zulässig) / keine ausreichende Zugentlastung am 400v Motor (Schutz vor Elek. Schlag / Berührungsschutz) diese Liste stellt nur dem Anfang da///Unternehmer entzieht sich der Verantwortung lt. Deutscher Gewährleistung, ggf wird das als qualitativ hochwertige Produkt kostenpflichtig repariert.
Kundenservice entspricht nicht den Deutschen Gewährleistungsansprüchen.

Vorsicht wer kein Geld in dem Sand setzen möchte !

21 avril 2023

Kellfri värt att undvika

Det är synd att man använder material för att tillverka så dåliga produkter. Rent slöseri med pengar och naturresurser. Rekommenderar inte ens min värsta fiende att ha med Kellfri att göra. Långa svarstider, dålig kundservice, ingen återkoppling.

20 octobre 2022
Avis spontané

köpt för ett år en slaghack av dom

köpt för ett år en slaghack av dom. från början var det fel på maskinen. dom från teknisk support reagerade direkt utan problem.
men varje gång man använder maskinen, ramlar under körningen den bultar som håller baklycka och avgasen bort.
fått 4 gånger en ny avgas men sista gång jag förlorade under körning speciale bultar med bakelit handtag, sa dom att skicka dom två bultar till mig och att jag ska få en ersättning för jag har skruvat så många gånger på en helt ny maskin.
nu väntar jag efter 4 månaden fortfarende på grejerna och dom inte längre svara på telefonen och mailen. även försälningsdirektör svara inte på mailen.
dåligt service om man lovar något men när det blir svårt att bara neka kunder.

7 octobre 2022

Någon katten släpat in.

Jag passerade Skara och gick då in på Kellfri och ville diskutera ett eventuellt köp. En av de anställda gick från sitt kontor och pratade med en kollega men ingen av dem besvärade sig med att titta på mig och säga hej! Jag kände mig som någon katten släpat in, jag gick därifrån och har därefter kontaktat ett mer servicevänligt ställe.

17 juin 2022

Skräpkvalitet

Leveransmässigt och att handla från dom är dock inga problem, det är kvaliteten som är problemet
Det måste vara det absolut sämsta kvaliteten som går att uppbringa, jag har (tyvärr) handlat av dom flera gånger och ångrar det bittert!
Kan du leva med att måtten inte stämmer nog bra så att du får bråka varje gång du ska koppla en skopa eller att svetsfogarna i redskapsfästet bara går av utan någon större belastning så ska du nog inte handla ialla fall från kellfri, för priserna är på tok för höga i förhållande till kvaliteten i alla fall!!

21 mai 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.