SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

I betragtning af, at det er en kennel og ikke stueopdræt, hvilket jo står frit at vælge, synes jeg der er rent og pænt og hvalpene ser sunde og raske ud - Jeg har ikke begreb om avlshundenes forhold d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En trygg, god og kjærlig hund har vi fått fra Kennelsemine. Særlig god oppfølging av oss som første gangs hundeeiere. Vi fikk besøke hvalpen vår da vi var på sommerferie i området, og det å få hilse p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har fået den skønneste hvalp fra Kennel Semine, mops/beagle blanding. Vi har primært haft kontakten med Heidi, men alle har udvist stor kompetance og imødekommenhed. Kærligheden til alle hvalpe og... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Chenil

Écrit par l'entreprise

Velkommen til SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension Hos SeMineHvalpe avler vi sunde, sociale og glade hvalpe i trygge, naturskønne omgivelser. Vi driver også en kærlig hundepension, hvor hundene bliver passet med samme omsorg som vores egne. Vores mission er at give hvalpe den bedste start på livet – med sundhed, socialisering og kærlig opdragelse i fokus. Vi holder tæt kontakt med vores hvalpefamilier og deler gerne billeder og opdateringer undervejs. Vi glæder os til at byde dig og din hund velkommen hos os!

Coordonnées de contact

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt sted med mange glade hunde

Dejligt sted med mange glade hunde.
Jeg er rigtig glad for min hund og glad for det arbejde der var lagt i den inden vi købte den.
Kan varmt anbefale stedet

19 janvier 2019

Tak for bedømmelsen.
Det varmer meget at høre jeres mening om os og stedet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kennelsemine er et dejligt sted.

Vi var ude at kigge på et nyt kuld hvalpe i går, hvor vi fandt vores kommende hund. Det var et dejligt sted med et rart og imødekommende personale, samt en stor samling af glade hunde, som alle virkede til at have det oprigtigt rart.

19 janvier 2019

Réponse de SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension

Tak for den flotte bedømmelse.
Glæder os til at kunne give jer et nyt familie medlem.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er nogle utrolige dejlige hunde

Det er nogle utrolige dejlige hunde, men avlshundene har det absolut ikke godt. De stod i små bure og så forskræmte ud. Det havde vi det rigtig dårligt med

18 janvier 2019

Réponse de SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension

Er utrolig ked af at i har denne opfattelse af vores avls hunde. For det er ikke det udtryk andre giver af dem når de besøger vores kennel. Alle avls hunde tager godt imod nye mennesker og vil gerne snakke med dem. Naturligvis giver de lyd fra sig når der kommer fremmede mennesker. Men det ser vi nu som helt naturligt.
Ingen af vores hunde er bange for mennesker og vi kan lukke dem alle løs og lade dem lade dem løbe rundt sammen med både gæster og personale. Hvilket de også gør mange timer om dagen. Vi har aldrig haft en eneste episode ellers hvor besøgende har følt sådan. Så håber I vil forklare jeres oplevelse lidt mere konkret?

Omkring areal på burene.
Alle vores hunde bokse er godkendt af fødevarestyrelsen til opdræt af hunde. Alle bokse er godkendt areal mæssig til minimum 4 hunde per boks. Dog er der aldrig mere end 2 hunde i hver boks og dette sker kun under parring eller hos hunde der har det bedst med selskab af anden hund. Alle hunde har adgang til løbegård i alle dagstimerne. Vel og mærke i forlængelse med deres bokse.
Vi har ud over dette 5 store udendørs løbegårde som hundene skiftevis benytter i dagstimerne. Samtidig kan de fleste af hundene sagtens løbe frit omkring på vores store areal uden snor.

Hundene er under menneskelig opsyn stort set døgnets 24 timer.
Vi har blandt andet lige fået en glad Smiley fra fødevarestyrelsen i deres nye ordning. Vi har jævnligt besøg af diverse dyre værns grupper som alle beskriver vores hunde som glade, sunde og imødekommende.
Det samme er udsavn fra dyrelægerne som besøger stedet ved de årlige gennemsyn af hundene.
Det samme siger stort set alle andre kunder og besøgende af kennelen.
Vi ved godt at det kan være overvældende med så mange hunde på et sted. Men er stadig overrasket over jeres udsavn og bedømmelse da den står i stor modsætning til alle andres oplevelse af stedet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har nylig kjøpt en valp fra Kennel…

Vi har nylig kjøpt en valp fra Kennel Semine, hvor vi brakte med oss til Norge. Viol er en nydelig valp, så rolig og fin og snill. Vi gleder oss stort over å ha fått valp fra Kennel Semine, hvor de er dyktige, proffe og følger opp hver enkelt hund. Tusen takk Kennel Semine!!

11 décembre 2018

Réponse de SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension

1000 tak for jeres anmeldelse.
Vi bliver altid glade for tilbage meldinger.
Viol vil blive savnet men dejligt at vide hun er i gode hænder hos jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har den dejligste hund som er glad…

Jeg har den dejligste hund som er glad og meget social både med mennesker og andre hunde.
Jeg har fået god vejledning og lov til at ringe hvis der var det mindste jeg var i tvivl om.
Jeg kan sagtens anbefale Kennelsemine til andre.

19 septembre 2018

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt en vidunderlig og meget robust…

Har købt en vidunderlig og meget robust hund ❤️ Hun er renlig, kærlig og glad - allerede den bedste hund, jeg nogensinde har haft!!! Hun er tryg og lydig og meget lærenem!!!
Kennelen var så flot og indbydende!!!! Mege varm og personlig betjening og bestemt et sted, jeg på det varmeste vil anbefale alle andre!!!!!
TAK FOR VORES LIVS HUND ❤️🐶

20 août 2018

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig godt sted og købe sin hund

Rigtig godt sted og købe sin hund, de har det så godt der og de er til at snakke med, de er flinke og imødekommende, kan ikke sige noget dårligt om dette sted 😀😀

6 août 2018

Tak for de rosende ord.

Noté 4 sur 5 étoiles

En kennel hvor alle hunde er glade og…

En kennel hvor alle hunde er glade og imødekommende..
De er rene og udstråler stor livsglæde..
Kan kun anbefale at købe hvalp her..

22 juin 2018

Dejlig hundehvalp....

Vi har købt en hvalp og fik så god en behandling både da vi kiggede og da vi afhentede. Hun er en mops/beagle, en rigtig god hund, som er meget glad og kærlig. Kan varmt anbefale denne kennel til andre.

17 mai 2018

Fantastisk sted

Jeg er yderst tilfreds med kennelsemine! Super dygtig personale, som er rigtig gode til at vejlede. De går meget op i, at hundene får det godt i deres nye hjem og går meget op i de mulige købere, som kommer. Jeg kan ikke klage på nogle punkter.

10 mai 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Kennel Semine har altid åbent for…

Kennel Semine har altid åbent for besøg, uanset om man har fundet den rigtige hvalp eller søger. Meget professionelle og giver god tid til både at vælge, men også at besøge hvalpen når den er fundet, så ofte som man ønsker op til afhentning. Har godt styr på det hele.

8 mai 2018

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling.
Vores hvalp elsker andre mennesker og alle hunde.
Hun er helt vildt godt miljøtrænet, og det er bare dejligt.

15 avril 2018

Super god service

Super god service, glade smilende, snaksaglige, rent og pænt og alt i alt en rigtig dejlig hund hvor alt er i orden.

10 avril 2018

Réponse de SeMineHvalpe Opdræt & Hundepension

Tusind tak for de rosende ord ;-)

Bertha

Vi har fået den sødeste hund hjem, som fra første dag har haft en godt forhold til alle væsner og lyde omkring hende.

7 avril 2018

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus