Kenteken Check Online Avis

2,2

Toch 4 sterren voor dit bedrijf. Ik was boos en had een slechte review geschreven omdat er meer werd afgeschreven van mijn rekening dan ik gedacht had maar na een mail te hebben gestuurd is dit keurig... Voir plus

Gewoon slecht! Ik heb onlangs een premium rapport aangevraagd voor 19,95€, en heb een kwalitatief uitermate teleurstellend rapport ontvangen. M'n auto had geen kilometers, geen apk, geen historie en... Voir plus

wat een neppe organisatie, ik betaal voor info, en krijg neppe informatie bij de rdw heeft me auto 2 eigenaren en bij kentekencheck 8 eigenaren oplichters ik wil me geld terug waar ik voor betaal km... Voir plus

Gegevens over mijn auto stonden eerst verkeerd en ontbraken sommige gegevens. Logisch, aangezien mijn auto ingevoerd is en pas een paar dagen bij de RDW geregistreerd staat. Na twee mailtjes zijn a... Voir plus

1. Véhicules & transport

Via Kentekencheckonline.nl ontvangt u betrouwbare RDW voertuigdata via het kenteken. De kenteken check is gratis en maakt gebruik van de RDW database en diverse particuliere databases. Voertuig historie opvragen, Schadeverleden controleren, technische details opvragen en tellerstanden controleren via de NAP check kan via de online check

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Tien minuten gewacht voor info 20,-…

Tien minuten gewacht voor info 20,- betaald en uiteindelijk geen enkel rapport ontvangen! Onbetrouwbaar deze site dus bespaar je je geld en moeite

19 septembre 2020

Réponse de Kenteken Check Online

Hi, we are sorry you didn't get your report. Sometimes a data error can occur. Please email the licence plate number you used to info@kentekencheckonline.nl and we will organise a refund. Thanks, Admin Team

Laaaaang wachten om te betalen voor info

5 minuten wachten om zogenaamde rapporten op te stellen die bij andere sites binnen een paar seconden beschikbaar zijn. En dan nog steeds geen informatie tonen, enkel vermelden dat je een basis rapport voor 10 euro kan kopen en een uitgebreid rapport voor 20 euro. Bespaar je de moeite!

20 août 2020

Réponse de Kenteken Check Online

Hi, firstly, our basic report is FREE, not 10euro.
I am not sure exactly what your complaint is about?? If you have paid and not received your report then please email the licence plate number you used to info@kentekencheckonline.nl and we will organise a refund. Thanks, Admin Team

Betalen, maar dat hoor je pas achteraf

altijd irritant als je een half uur bezig bent en je blijkt er fors voor te moeten betalen zonder dat dit vooraf wordt aangegeven, basis rapport 10 euro, uitgebreid rapport 20 euro, dan kan ieder voor zich beslissen of je dit wilt doen

13 août 2020

Réponse de Kenteken Check Online

Sorry for your frustration but the information is incorrect, our reports load within seconds and our basic report is free and always has been. We believe you maybe confusing our website for another one.

Mooie site waar je direct echt alles…

Mooie site waar je direct echt alles terug kunt vinden over de autogeschiedenis. Ideaal dus hier even te checken voordat je een auto koopt. Ik kwam erachter dat de auto die ik op het oog had schade had gehad, en daarom ben ik toch even verder gaan kijken.

1 février 2019