Min son köpte en mönstrad keps från Kepsmagasinet, mönstret blev dock inte riktigt som han tänkt sig så vi returnerade kepsen. Kundtjänst var mycket trevliga och letade fram några alternativ, fotade d... Voir plus

Snygg keps men alldeles för liten till storleken? Mätte huvudet innan beställning? Men denna keps stämmer inte in på storleken? Köpt keps med samma storlek från andra och då har den passat per... Voir plus

Tack. Oj va grymt nya färger, 31a youpoon flexifit kepsen till samlingen,håller koll. Men om det slår dig ,när/om det kommer in nya färger ,påminn gärna om möjligheten o tillfälle dycker upp o minnet... Voir plus

Beställde runt 13-tiden på en tisdag- kunde hämta ut kepsarna 24 h senare i postboxen! Passade på att köpa 3 st Flexfit nu under erbjudande och är helt nöjd, gratis frakt över 499 kr vilket var najs,... Voir plus

1. Magasin de chapeaux et couvre-chefs
  2. Boutique d'accessoires de mode
  3. Chapellerie

En kepsbutik med kända varumärken så som Stetson, New Era, Mitchell & Ness mfl. Vi är auktoriserade återförsäljare för alla våra varumärken i butiken och det du ser finns i lager skickas omgående. Köp innan 14.00 vardagar levereras ut samma dag. Fri frakt på alla köp för 499 kronor eller mer

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

127 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,6

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

24 juillet 2023

Hej Jonas

Kul av leveransen var snabb! Hoppas du var nöjd med innehållet lika mycket som den snabba leveransen.

Hanie
Kepsmagasinet

Färgen på kepsen man såg när man…

Färgen på kepsen man såg när man beställde visade sig vara en bra bit ifrån det lovade
I övrigt är kepsen bra, sitter perfekt och ser hållbar ut

25 juillet 2023

Hej Ricardo

Hoppas kepsen i övrigt var enligt dina önskemål? Tittade på din order och ja, ljusa kepsar är svåra på bild upplever vi. Just denna är Stetsons originalbild så inga kort vi tagit själva. Skall meddela Stetson detta och får vi uppdaterade bilder så ändrar vi givetvis.

Hanie
Kepsmagasinet

Det var enkelt att beställa och Inger…

Det var enkelt att beställa och Inger krångel med att returnera. Bra kvalitet och kepsen kom dagen efter vi beställde.

24 juillet 2023

Réponse de Kepsmagasinet

Vad bra att allt fungerade som det ska och att returen var enkel. Välkommen tillbaka

Bra!

Bra utbud, bra fraktalternativ. Lätt att returnera , allting bra.

Réponse de Kepsmagasinet

Kul och bra att du är nöjd med oss. Välkommen tillbaka. Är du nöjd är vi nöjda.

Keps

Fick det jag beställde med snabb leverans.

Réponse de Kepsmagasinet

Vad bra att du är nöjd med ditt köp, välkommen åter.

Bra men...

Väldigt fin keps och smidigt att skicka tillbaka den. Däremot extremt dåligt att man måste betala för att skicka tillbaka den. Detta informerades inte innan. Bara å prova å skicka tillbaka sa dom, Jo men man måste betala också....

Réponse de Kepsmagasinet

Härligt att du gillade din keps samt att det var smidigt att kunna skicka tillbaka den.
För att vi ska kunna erbjuda fri frakt till kund, samt hålla våra priser kan vi tyvärr inte bjuda på samtliga fraktkostnader. De 40 kr som vi fakturerar är en subventionerad kostnad, då vi fortfarande står för en del av den faktiska kostnaden. Det är inte heller tvång att använda vår returfraktsedel, går alldeles utmärkt att lösa returfrakten på egen hand, men det är betydligt dyrare :)
Du hittar all denna info via vår hemsida:

Allt gott Daniel

Hej Johanna

Riktigt kul när allt funkar som det ska. Hoppas innehållet var lika bra som leveransen. Ha en fin dag

Den är bra keps

Det är bre kvalitet. Jag skullem köpa en gång till

Hej

Kul att du är nöjd med ditt köp. Välkommen åter.

Bra produkt kanon kvalitet

Bra produkt kanon kvalitet! Och snabb frakt 👍🏼

Hej Börje

Vad kul att läsa att du både är nöjd med kepsen och leveransen. Ha en skön sommar

Fin keps

Fin keps rimligt pris

23 juin 2023

Réponse de Kepsmagasinet

Bra att du tycker kepsen var bra och att priset var rätt :) Hoppas leveransen fungerade som den skulle också.

Returkostnaden på 40 kr är orimlig

Returkostnaden på 40 kr är orimlig, hade kunnat byta ut varan mot en annan om det hade varit kostnadsfritt.

25 juin 2023

Réponse de Kepsmagasinet

Vid ett byte uppstår tre fraktkostnader, vi debiterar för en av dem. De 40 kr som vi fakturerar är en subventionerad kostnad, då vi fortfarande står för en del av den faktiska kostnaden. Det är inte heller tvång att använda vår returfraktsedel, går alldeles utmärkt att lösa frakten på egen hand, men det är betydligt dyrare :)
Allt gott Daniel

Snabbt och smidigt

Supersnabb leverans. Snabbt svar från kundtjänst vid frågor.

26 juin 2023

Réponse de Kepsmagasinet

Kul att det fungerar med Postnord och att vår kundtjänst är lika kvick som alltid. Lite lägre tempo under Juli pga semester men ändå snabba. Hoppas innehållet var lika bra som leveransen och vår kundtjänst.

Enkelt o smidigt

Enkelt o smidigt, toppen!

Réponse de Kepsmagasinet

Kul att det funkat bra med ditt köp och leverans! Hoppas innehållet var lika bra som leveransen :) Ha en fin sommar

Réponse de Kepsmagasinet

Bra att Postnord sköter sig. Är ju sommartid så vi upplever att leveranstiderna hos postnod är lite längre ibland på sommaren. Hoppas du är nöjd med innehållet :) Hojta till om det är något annat.

Kepsmagasinet

Snabb leverans och smidigt att skicka…

Snabb leverans och smidigt att skicka tillbaka då jag beställde fel storlek

25 mai 2023

Réponse de Kepsmagasinet

Kanon, kul att bytet gick bra och du nu har en keps som passar. Välkommen åter önskar vi på Kepsmagasinet

Kepsmagasinet

Första kepsen var ett nr för liten inga…

Första kepsen var ett nr för liten inga problem jag skickade tillbaka den och beställde en likadan keps fast ett nr större snabb leverans och den passade perfekt

23 mai 2023

Réponse de Kepsmagasinet

Tack för omdömet Bengt och kul att bytet fungerade smärtfritt, snabbt och smidigt.

Capsen passa perfekt

Capsen passa perfekt, god pris og en hyperrask levering. Likeså fulgte det med returseddel. Det er et svært godt tegn. Anbefales 10X👍

28 mai 2023

Réponse de Kepsmagasinet

Pefekt! Kul att vi kunde uppfylla dina förväntningar. Är du nöjd är vi nöjda :)

Kepsmagasinet

Snygg och skön utan reklam

Jag har sökt en längre tid i butiker men det var här den fanns. Snabb leverans och rätt pris

26 mai 2023

Réponse de Kepsmagasinet

Kul att du hittade det du sökte hos oss på Kepsmagasinet. Förstår också att du är nöjd med din nya keps :) Välkommen åter

Lätt att beställa

Lätt att beställa. Bra priser och smidig leverans.

25 mai 2023

Hej Mattias

Kul att det var en bra köpupplevelse. Hoppas också att kepsen passade bra.