Total scam I returned my items for full…
Total scam I returned my items for full refund parcel sat in Netherlands customs for two months now returned to me as refused parcel has not even been opened totally disgusting needs investigating
I have read a few negative reviews on this company but I have to say that Alma from support has replied to all my emails and refunded me for my returns.I have to say this company has been very supportive and answered all my questions and constantly kept in touch.Thank you.
Absolutely disgusting.
Same as other people, claimed Dr Hilary Jones endorsed it- not true.
Asked to send them back- did so with track and trace at a cost of £17- having sat in Netherlands for two months they have been returned saying refused. Should be prosecuted!
This company is a scam company. They advertise one product and they send you a completely different product. They charge you the exact same price. They should be shut down.
Waardeloos bedrijf bestel hier nooit je spullen.
Een pakket besteld vqn 3 potjes pillen voor 116 euro.
Nu bijna 2 maand en 200 mailtjes verder met continue hetzelfde antwoord nog steeds mijn pakket niet mogen ontvangen.
Postnl beweerd dat deze is afgeleverd en vraagt of ketoplus contact met hun kan opnemen voor een onderzoek maar dit bedrijf weigerd het te doen omdat het op geleverd staat (gaat helaas te vaak fout bij postnl)
Al met al wordt je genaaid voor 116 euro door een bedrijf met zoveel voorwaardes.
Bestel nooit je producten hier mits je geld over hebt want daar houden ze van maar klanten tevreden achterlaten ho maar
I cancelled my order within a hour only to be told two days later that it’s been shipped , on arrival I bought track and trace and Royal Mail to pick up package and sent them back with the right address they had given me I then had to pay €65 to get through customs in which Keto should of paid not me I just wanted my £164.90 refund back .
The parcel arrived and was tracked and signed to the address on the 30th June arriving @5.38 pm . I have emailed this company in the Netherlands who promote their Gummies with DRAGONS DEN every day and all I get is well they haven’t reached our warehouse yet nearly a week gone by and still have got NO REFUND what’s so ever .
SO DO NOT BUY FROM THIS COMPANY as everything about them is FALSE
Fraudulent advertising. Tried cancelling immediately, requests ignored. Product received within a week . Returned good 10/5/25 by tracked delivery. Refund still not received.
Ökad ämnesomsättning och viktnedgång, glöm det. Har knaprat i mig två burkar, 30 dagar, utan att förlora ett enda gram.
De förtjänar inte en skärma alls!
Har beställt och fick mail om att de tog emot mitt beställning. 20 dagar senare kontaktade jag dem med frågan om när jag kommer att få mitt beställning och fick svar att den är redan levererat!!! Ingen kontakt från postombud! Ingen meddelande om när den ska levereras! På alla mina mail får jag svaret att enligt postombudet som de anlitade är beställningen levererat! Bluff
Oseriösa! Allt från beställning till leverans och retur är shit 🤬🤬🤬🤬🤬
Ett blufföretag. Beställde en vara och de skickade fem. Ångrade mig efter fem minuter men varan var redan skickad. Kopplade in Klarna som höll på betalningen. Efter många mail krediterade de. Handla inte hos dem.
Ville inte lämna ut adress när jag ville returnera.. Efter mycket om och men så fick jag en adress ä. Gjorde misstaget att skicka tillbaka mitt paket utan spårning då det va så litet och kunde gå som brev. Följde anvisningarna och skickade allt i obruten originalförpackning, kompletterade med min adress och fakturauppgifter men nu kan de inte se att min retur kommit tillbaka och jag åker på att betala iallafall. Fast det finns kvitto på inlömningen av paketet via Postnord ombud.
KÖP EJ FRÅN DETTA BLUFF-FÖRETAG!!!!Ångrade köpet efter 2 min, de svarade efter något dygn och sa att det var för sent. Var hotfulla, gav dubbla budskap angående returen och i slutändan verkar jag få betala ändå då de vägrar acceptera min retur.
NEJ,NEJ,NEJ!! Gå inte på detta!! De är ett BLUFF FÖRETAG!! Du kan inte avbryta din beställning. De vägrar tala om vart du skall returnera varorna. Kostnad till Nederländerna 275 kr med postnord. Här är returadressen jag fick. Då hade jag redan skickat till den adressen som stod på hemsidan.
Vår returadress är: KetoPlus
Afd: Retouren
Marconistraat 10
2181AK Hillegom
Nederländerna
Du får inga pengar tillbaka även om du har Klarna. 1245kr i sjön.
Inga tabletter fungerar för viktnedgång. Men vi fortsätter att bli lurade dumma som vi är. Skicka något de är värda.
BETRUG!!!!
Ware sofort zurückgesandt aber bis heute 4 Monate später immer noch keine Gutschrift.
Nur Mahnungen und Inkassoandrohung von Klarna.
Extremt besviken, då det visade sig de använder falsk marknadsföring med stulna bilder på kändisar som påstås tagit deras produkter.
Jag beställde och ville annullera dagen därpå när jag insåg bluffen. Men det kunde man inte göra, de hade redan påbörjat leveransen.
Igår fick jag mail där de beklagade att de ännu inte hunnit skicka leveransen??? De hade fått ”så många beställningar”!
Beställda produkter kom aldrig. Hamnade tillslut på fel utlämningsställe. Många veckor senare levereras det plötsligt till mitt lokala ombud,men jag får ingen notis eller mail om att det befinner sig där. Jag har då bett postnord för länge sen att kan dom inte leverera rätt så låt det gå i retur vilket det först gjorde men sen återkom ändå nu med rätt adress och rätt dokumenation som dom hävdar var fel från början. När väl paketet var rätt, är jag själv bortrest. Ett riktigt riktigt uselt företag ihop med en väldigt snurrig leverantör de använder sig av.