Keukenplanten.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Snel geleverd, met attentie waarvan je je kunt afvragen of plastic wergwerpspul in deze tijd nog wel zo'n gelukkige keuze is. Zaden nog niet kunnen gebruiken ivm het seizoen

Noté 5 sur 5 étoiles

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik heb nog niets besteld bij keukenplanten.nl maar wil graag een beoordeling van de website geven. Vele jaren zoek ik al op het internet naar informa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Jardin
  2. Jardinerie
  3. Magasin

Écrit par l'entreprise

Van zaadje tot eigen keuken; Altijd overzicht in je moestuin! Zelf groenten, fruit en kruiden kweken. Weet welke handen aan je voeding hebben gezeten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Topinformatie over zelf groente kweken

Ik heb hier besteld omdat keukenplanten.nl een mooi assortiment heeft maar zeker ook omdat hun informatie zo goed is, 1 vd allerbeste infobronnen over zelf groente kweken in Nederland, niet alleen v.w.b. de bruikbaarheid van de inhoud maar ook door de opzet, alles is supersnel te vinden, ik bezoek de site geregeld, hartelijk dank daarvoor!

20 mai 2025

Réponse de Keukenplanten.nl

Een van de beste van Nederland? Wauw, wat een ontzettend mooi compliment! Heel fijn dat je er zo veel aan hebt en veel (kweek)plezier met je bestelling. Tot snel weer!

~ Eloy van Keukenplanten.nl

Geweldige website

Vele jaren zoek ik al op het internet naar informatie over kruiden maar ik blijft altijd met vragen zitten.
NPK behoefte is vaak te vinden maar over kalk behoefte niets b.v.
Hier worden de teelt adviezen uitgebreid beschreven en ik blijf niet met onbeantwoorde vragen zitten.
Geweldige site.

2 mai 2025

Hoi Rene,

Ontzettend leuk om te lezen dat je zo veel aan de site hebt! Daar ben ik heel blij mee. Ook hartelijk bedankt voor jouw positieve beoordeling en wie weet mogen we nog eens een bestelling voor je inpakken en versturen. Je bent in elk geval van harte welkom, ook als je toch een keer een onbeantwoorde vraag hebt.

- Eloy, Keukenplanten.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuke website, goed verpakt en vrij snel bezorgd :)

Edit 10-04 20:30: Zeer snel een reactie ontvangen over mijn probleem en ik ben weer helemaal blij.

Edit 10-04 15:00: Nu is het zo dat binnen toen (21-03-2024) en nu de aardbeien-plantjes allemaal dood zijn.

Heel vaag. Ik ben destijds ook nog naar een andere aardbeienboer geweest en die plantjes doen het allemaal super.
Het viel mij ook op dat de plantjes super licht van kleur en heel lang waren. Wellicht veel te snel gegroeid.

Het Ligt trouwens niet aan de potgrond of locatie want de andere aardbeien die ik heb (ook zelfde soorten) doen het echt super. Heel jammer en zeer zonde van mijn geld.

21-03: Leuke website, goed verpakt en vrij snel bezorgd :)

Gisteren alles binnen gehad en meteen gaan poten. Ben benieuwd!

21 mars 2024

Hallo Leroy-

Dat is ontzettend spijtig. Het lijkt mij niet de bedoeling dat de planten direct dood gaan. Als dat het geval is, sturen we de planten graag opnieuw toe of boeken we het aankoopbedrag terug. Je mag verwachten dat we deugdelijke planten e.d. toesturen dus dit lossen we natuurlijk voor je op.

Graag even een reactie op de mail die is verstuurd!

Hartelijke groeten,

Keukenplanten

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en goede kwaliteit

Nadat ik na een paar dagen niks had ontvangen contact opgenomen en snelle reactie gekregen. Ik had per ongeluk verkeerde huisnr vermeld. Ondanks mijn fout heel snel reactie gekregen en alsnog de zelfde avond me bestelling ontvangen. Dat noem ik nou top klantenservice. Goed verpakt en zaadjes zien goed uit. Zeker aanrader en zal vaker bestellen.

5 février 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Snel geleverd

11 octobre 2023

Réponse de Keukenplanten.nl

Dag René, bedankt voor je beoordeling en goed dat je het zegt! Wanneer we door de huidige voorraad heen zijn gebruiken we voortaan alleen nog duurzamere houten labels bij de zaden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed assortiment, duidelijke communicatie, snelle levering, veel info op de website.

Site toevallig gevonden, heel blij mee!
Snel reactie gekregen op via website gestelde vraag / opmerking.
Bestelling snel verzonden en ontvangen, verliep perfect via DHL.
Voor herhaling vatbaar.
Website zeker de moeite van het bezoeken waard.
Veel info en wetenswaardigheden.
Inspirerend en motiverend.
Ik ben fan :).

1 mai 2023

Réponse de Keukenplanten.nl

Wat ontzettend leuk om te lezen dat we er een fan bij hebben. Als je meer vragen hebt stel ze gerust. Veel plezier in de moestuin!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus