2x niet op komen dagen zat er de laatste x helemaal klaar voor, zou korting krijgen geaccepteerd vervolgens nooit meer wat gehoord wat een slechte service zeg zo ga je niet met klanten om!
Direct open en eerlijk gesproken met Joshua over alle financiële zaken, waardoor dit team snel en van uiterst professionele klasse te werk kon gaan bij onze keuken. Hierdoor hadden ze binnen een paar... Voir plus
We wilde al een tijdje onze keuken in ons Spaanse huis renoveren. Uiteindelijk vonden we keukenwrapper.nl bereidt om dit te doen. We zijn super blij met het resultaat en de fijne flexibiliteit van Jos... Voir plus
Professionele en ervaren keukenwrappers. Het keukenwrapper team bestaat uit jonge, doch zeer ervaren wrappers die een opleiding tot signspecialist hebben afgerond. Met een overvloed aan enthousiasme en een professionele aanpak transformeren zij elke keuken naar de spcifieke wensen van de klant. Geef je keuken eeb stijlvolle make-over met ons uitgebreide assortiment folies.
Grotestraat 29, 5151JC, Drunen, Pays-Bas
- 31615611165
- info@keukenwrapper.nl
- keukenwrapper.nl
Mega tevreden!
Ruime keuze uit kleuren en heel snel te woord gestaan en geholpen.
Snelle service voor een goede prijs

Réponse de Keukenwrapper
Ik ben enorm tevreden met het werk dat…
Ik ben enorm tevreden met het werk dat keukenwrapper.nl heeft geleverd. Na het aanvragen van meerdere offertes, was de communicatie met Joshua het meest professioneel en efficiënt. Bovendien bood het bedrijf ook nog eens de beste prijs. Het resultaat van het wrappen van mijn keuken is prachtig en ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Bedankt!

Aanrader!!!
Super fijne ervaring gehad met Keukenwrapper.nl! Communicatie met Joshua verliep heel fijn, hij heeft goed meegedacht over de opties en zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat. Nu kan onze keuken nog zéker 10 jaar langer mee en dat voor een spotgoedkope prijs. :)