Onze keuken is weer als nieuw! Mooie kleurcombinatie en de afwerking is geweldig. Door allerlei omstandigheden hebben we 2 keer uit moeten stellen en daar gingen Silvia en Wouter heel flexibel mee om... Voir plus
Lisez les avis des autres
Na de nodige twijfels te hebben gehad over het wrappen van onze keuken, toch maar een keer de knoop doorgehakt. Bij 2 bedrijven offerte gevraagd en afspraak gemaakt, maar na het gesprek met Sylvia en... Voir plus
Dit is echt een geweldig bedrijf, geweldige service, betrouwbaar, accuraat, netjes, kortom Wouter levert supermooi product af. En zeker de aftersale is TOP!!! Kortom een zeer betrouwbaar bedrijf, met... Voir plus
Wat een fijne ervaring was de keukenwrapping met Wouter en Silvia! Wij hebben de keuken van mijn 80 jarige ouders door hen onder handen laten nemen. Na een prettige uitleg en keus uit veel verschillen... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Geef uw keuken een nieuwe look door het laten aanbrengen van wrappingfolie.
Coordonnées de contact
Rotterdamseweg 370, 2629 HG, Delft , Pays-Bas
- 0622163386
- info@keukenwrapping.nl
- keukenwrapping.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
heel blij met onze "nieuwe" keuken
fantastisch zoals onze "nieuwe" keuken er weer uitziet.
de nieuwe look en het uitstekende vakwerk maken echt het verschil. Ze doen wat ze beloven en leveren op tijd en supernetjes afgewerkt. We hebben een grote keuken met 32 panelen dus Wouter moest aan de bak.
Heel hartelijk dank voor jullie product.

Wat een metamorfose!
Wat een metamorfose. Onze gedateerde keuken is zo prachtig geworden. Ziet er als nieuw uit. Wouter levert vakwerk.
Silvia en Wouter bedankt voor de fijne hulp en adviezen.
Succes met jullie bedrijf. We geven het door!

Réponse de Keukenwrapping
Keuken ziet er weer als nieuw uit.
Keuken ziet er weer als nieuw uit.
De mogelijkheden zijn onbeperkt.
Keuken prachtig gewrapt
Super aardige mensen! Prachtig resultaat. Alsof ik een nieuwe keuken heb. Zo blij mee. De prijs is ook netjes. Echt vakwerk. Een aanrader!! Dank jullie wel Silvia en Wouter

Fantastisch bedrijf
Fantastisch bedrijf. Vanaf eerste contact wordt er mee gedacht om een mooi resultaat te behalen. Alles wordt uit de kast gehaald om ons tevreden te stellen.
Is zeer goed gelukt. Wouter en Silvia hartelijk dank.
Wij zijn zeer content.

Réponse de Keukenwrapping
Top resultaat en goed contact
Bij het kiezen van de kleur werd fijn meegedacht. Prettig en duidelijk contact. Het is superstrak uitgevoerd, ook voor de moeilijke hoekjes wordt een oplossing gevonden. Bij de ‘oude’ keukendeurtjes was de binnenkant niet meegekleurd, het blijkt heel mooi om dat wel te doen! Erg blij met onze als-nieuwe keuken!
"Nieuwe" keuken - leuke mensen
Goed geholpen door Silvia & Wouter. Erg ruime keuze en keuken als nieuw voor een schappelijke prijs. Bij vragen werden we snel terug gebeld en ze denken goed mee. Wij krijgen twee deurtjes later nageleverd en die mogen we nog even langs brengen voor een wrap, topservice.

TOP wrapping
Keurig werk geleverd!
Van tevoren een correcte en snelle communicatie.
Goede uitleg over het product en veel keuze.
Vakwerk met veel geduld uitgevoerd door Wouter.

Réponse de Keukenwrapping
Heel blij met onze 'nieuwe' keuken
Silvia zorgde in het eerste contact voor het vertrouwen en Wouter ging daar nog eens overheen met zijn vakmanschap. Prachtige nieuwe keuken weer. Dit bedrijf is een echte aanrader!

Keuken met nieuwe look
Super! Mooi product en vakwerk geleverd. Fijne communicatie met Silvia en Wouter. Keukenwrapping.nl is een aanrader!

Mooie duurzame oplossing
Onze hoogglans keuken ging op de randen verpulveren. Omdat de keuken verder nog goed is zijn we voor deze mooie en duurzame oplossing gegaan en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader dus!

Réponse de Keukenwrapping
De beste in deze categorie
Wat een geweldig bedrijf zo professioneel en wat een prachtig resultaat. Wouter is een top vakman en heeft onze keuken prachtig gewrapt we zijn zeer tevreden ook over de fijne communicatie met Sylvia.

Wat een vakman is Wouter
Wat een vakman is Wouter, keuken superstrak en echt vakwerk wat je krijgt. Kan dit echt bij iedereen aanbevelen als je iemand zoekt om je keuken te laten wrappen.

Vakwerk!
Superblij met onze vakkundig gewrapte keuken! Het resultaat is superstrak geworden alsof er een compleet nieuwe keuken staat. Wouter heeft ook onze scharnieren vervangen voor softclose, de keuken ziet en voelt nu als heel luxe :-). Ook het contact vooraf met Silvia was prettig en helder. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden!

Réponse de Keukenwrapping
Topmetamorfose voor je keuken!
Klantvriendelijk, prijs-kwaliteitverhouding is goed, resultaat is verbluffend alsof je een nieuwe keuken hebt. Wouter en Silvia zijn, zoals zovelen schrijven, oprecht toppers, ze denken mee en adviseren ook. Communicatie is duidelijk, kortom, twijfel je nog, gewoon een afspraak maken en zelf ervaren!

Een absolute aanrader
Van brandweerrood naar lindegroen. Ik geef het je te doen. Wouter draait zijn hand er niet voor om. Vriendelijk contact, prettige samenwerking, ook met Silvia. Alle afspraken kloppen. Eindresultaat verbluffend. Vlug, veilig en voordelig.

Réponse de Keukenwrapping
What you see ,is what you get!
Vriendelijk, goede service,goed bereikbaar! Onze keuken is fantastisch, als nieuw!
Een aanrader!

Réponse de Keukenwrapping
Prachtig resultaat, zeer goede ervaring
Sylvia en Wouter gaven goede adviezen. Communicatie was heel goed. De keuken is prachtig geworden. Het resultaat is super, heel blij mee.

Réponse de Keukenwrapping
Keukentrend: toppers in wrappen!
Vooraf goed en duidelijk geinformeerd door Koen en een heldere prijsopgave. Snelle in planning van de werkzaamheden en perfect uitgevoerd door Beatrice en Reine! Zij zijn erg vriendelijke en behulpzaam en hebben een nette en professionele manier van werken.
Ondanks dat het een nieuwe keuken is heeft deze nu veel meer uitstraling en lijkt hij duurder.
Kortom: zoek je een bedrijf voor je keuken te wrappen, dan beveel ik je zeker Keukentrend aan!

L’expérience Trustpilot