Snel en professioneel geregeld en keurige ontvangst. Maar dat kan natuurlijk niet anders als je keurigekeuringen heet. Kortom prima.
Lisez les avis des autres
Afspraak maken was makkelijk en op korte termijn al mogelijk, slechts 3 dagen. Handig dat de keurings afspraken ook in de avond gehouden worden. Vriendelijk arts ( locatie Oegstgeest ) verliep allem... Voir plus
KeurigeKeuringen, sinds eind november 2022, op speciale dagen in de Nieuwstraat 13 in Berkel en Rodenrijs, doet inderdaad keuringen (in mijn geval de Rijbewijskeuring 75+) met een glimlach. Uiterst... Voir plus
Bij een benodigde keuring, is het makkelijk om een daum met tijdstip te plannen wat jou het beste uitkomt. Je wordt snel en zorgvuldig en vriendelijk gekeurd. Het wordt direct doorgegeven aan de i... Voir plus
Demande des avis aux clients
Suikerziekte
Afspraak bij arts niet goed gegaan
Afspraak bij arts niet goed gegaan. Kreeg afspraakbevestinging die bij iemand anders hoorde. Gebeld!! Gezegd dat eigen afspraak moest blijven staan, is er ook uitgehaald. Geen bevestiging ontvangen. Arts wist ook van niets, heeft wel de keuring gedaan.

Réponse de KeurigeKeuringen
aanrader
Ondanks strubbelingen met afspraak maken is alles goed gekomen.
Keuring is zeer goed verlopen op de locatie Utrecht door zeer vriendelijke keuring arts'.
I
Snel en goed.
Goede en to the point keuring. Snelle afhandeling plus een goede parkeerglegenheid.
Ben netjes en snel geholpen .
Dubbele keuring??
De behandeling van de jonge, doch vriendelijke arts was een prettige ervaring.
Minder prettig was de afrekening aan het eind van het gesprek. Waar in de bevestiging van ons afspraak voor 75+-keuring stond dat ik maar € 55 moest betalen werd mij ter plekke duidelijk gemaakt dat ik een dubbele keuring heb ondergaan en dus € 110 moest betalen!
Dit was voor mij behalve onduidelijk maar volgens mij ook geldklopperij. Een keuring is een keuring.
Hier kom ik echt nooit meer en zal familie en vrienden ook waarschuwen ervoor.

Réponse de KeurigeKeuringen
Tot nu toe snel en correct
Vriendelijk,duidelijk en vakkundig.
Makkelijke site en je ziet gelijk je…
Makkelijke site en je ziet gelijk je overzicht ennwat je mee moet nemen
Ik dacht een keuring van een neuroloog…
Ik dacht een keuring van een neuroloog te moeten hebben, maar werd gebeld dat dit niet nodig was, een normale keuringsarts was voldoende. Dat waren meevaller van €190,= . Toch aardig.
Snel geregeld
Goede communicatie over afspraak.
Goede communicatie over afspraak. Afspraak gemakkelijk te maken. Geen wachttijd. Snelle afhandeling en terugkoppeling.
Binnen een week al een afspraak…
Binnen een week al een afspraak ingepland. Keuringsarts deskundig en gesprek snel afgerond. Ik kan er weer voor 10 jaar tegen aan
good service and easy in Internet make…
good service and easy in Internet make appointment and very fast reply thank you
Een bedrijf wat doet wat het zegt.
Keurigekeuringen doet inderdaad wat het beloofd. Er wordt koffie of thee aangeboden bij binnenkomst je word op je gemak gesteld e n inderdaad na 15 minuten sta je weer buiten top.
Netjes behandeld
Ik werd vriendelijk te woord…
Ik werd vriendelijk te woord gestaan,geen lange wachttijd,en ook nog in mijn wijk.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.