Jag tycker om alla Kianos produkter som jag testat. De håller mig mätt, de innehåller bara naturliga råvaror och är inte särskilt söta, vilket jag verkligen uppskattar! Goda och naturliga smaker i båd... Voir plus

Jag har köpt Kianos produkter vid flera tillfällen och blir lika nöjd varje gång – det säger verkligen en del om kvaliteten! 😊 Produkterna smakar inte bara fantastiskt gott, utan det känns också... Voir plus

Äntligen en måltidsersättning som även jag kan dricka, som inte klarar smaken av artificiella sötningsmedel! Vill man piffa till den går det utmärkt att mixa i frysta hallon och/eller lite honung. M... Voir plus

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

224 avis

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Helt ok

Helt ok, vet inte vad jag ska jämföra med

Réponse : kianolife.com

Tack för din feedback. Vi är alltid öppna för att höra vad som hade kunnat förbättras, så åtkom gärna om det är något du kommer att tänka på 😊

Utebliven leverans

10 dagar sedan beställning, produkter verkar ej ens gått iväg.
Erbjuden rabatt på nästa leverans som kompensation.
Planerar ingen nästa leverans 👎

Avis spontané

Supergott proteinpulver som inte smakar…

Supergott proteinpulver som inte smakar artificiellt eller för sött.

Réponse : kianolife.com

Vad kul att höra, precis det vi vill uppnå. Tack för att du delar!

Kiano Life

Smakar fantastiskt gott och känns…

Smakar fantastiskt gott och känns nyttigt och bra för mig. Brukar göra grönsaksmooties men med Kiano kan jag få nyttigt utan konstgjorda tillsatser.

12 février 2026

Réponse : kianolife.com

Tack för att du delar 😊 Vi vill göra det enkelt att äta bra utan konstgjorda tillsatser, så det betyder mycket att du uppskattar det.

Mycket god choklad.

Mycket god choklad.
Både jag och dottern dricker den innan vi lägger oss 🤗

Réponse : kianolife.com

Vad kul att höra att ni tycker om vår Choco Chill 🤗 Tack för din recension!

Fantastiska produkter !

Fantastiska produkter och toppen kundservice. Snabb leverans 👍👍 rekommenderar varmt!

Réponse : kianolife.com

Vad roligt att höra, tusen tack! 😊

Kiano Life

Är så glad och tacksam för att jag har…

Är så glad och tacksam för att jag har hittat produkterna från Kiano! Proteinpulverna är underbart goda och helt utan sötningsmedel. Kan varmt rekommendera dessa!

Réponse : kianolife.com

Vad kul att du hittat till oss ❤️ och för din fina recension!

Tack

Tack för superbra produkter! Älskar berry strong. Bästa pulvret på svenska marknaden 😀

Réponse : kianolife.com

Tack själv för du är kund hos oss, så kul att du tycker så mycket om Berry Strong ❤️

Kiano Life

Det känns som ett seriöst företag och…

Det känns som ett seriöst företag och produkterna är lätt att dricka inga konstgjorda smaker. Jag fortsätter prova nya smaker.

Réponse : kianolife.com

Tack snälla för din recension. Det betyder verkligen mycket att du upplever oss som seriösa. Och så roligt att du vill fortsätta testa nya smaker!

Naturliga och goda

Jag älskar att det är rena och naturliga produkter som också har en god smak!

Réponse : kianolife.com

Så fint att höra! 🥰 Det är precis det vi vill – rena ingredienser utan onödiga tillsatser, och en smak som faktiskt går att njuta av. Tack för din recension!

Kiano Life

Bästa med produkten är att den har…

Bästa med produkten är att den har naturliga ingredienser och är snällare mot känsliga magar. Smakar lite pulvrig när den endast blandas med vatten men det är betydligt mycket godare än andra proteinpulver jag smakat!

2 février 2026

Réponse : kianolife.com

Tack snälla för din ärliga feedback 😊 Våra produkter är utan förtjockningsmedel, vilket kan påverka konsistensen lite, och det är säkert det du känner av – så kul att du ändå tycker att det slår andra proteinpulver!

Bra produkt

Bra produkt, choko strong. Specielt om du som jag är laktosintolerant och har svårt att smälta ultra förarbetet pulver.

Réponse : kianolife.com

Vad kul att du tycker det. Många upplever skillnad när de byter från mer ultraprocessade alternativ – tack för att du delar!

Kiano Life

Jag älskar verkligen Kianos produkter!

Jag älskar verkligen choco fuel meal shake.
Den är mättande, god och dessutom har den inget sötningsmedel och bara naturliga råvaror.
Jag rekommenderar starkt Kiano då de har fantastiska produkter och snabb leverans.

24 janvier 2026

Hej Elin,

Jättekul att höra att du uppskattar Choco Fuel och rekommenderar oss, tack för din recension 🙏🏼

Kiano Life

Beställde en blender och den funkade…

Beställde en blender och den funkade inte. Några mejl senare skickades en ny utan massa tjafs. Mycket nöjd med kundservice.

9 février 2026

Hej Annika,

Vad kul att höra att du tycker vi har bra service, det är något vi är väldigt noga med att kunna erbjuda, så det gör oss väldigt glada att höra. Stort tack för din recension!

Kiano Life

Måltidsersättning utan konstgjorda sötningsmedel!

Vill man piffa till den går det utmärkt att mixa i frysta hallon och/eller lite honung. Men den är även god som den är!
Jag blandar med havredryck och favoriten är Skogsbär😍

Réponse : kianolife.com

Vad kul att höra att du uppskattar den så mycket! Det gör oss väldigt glada 😍 Tack för din recension!

Kiano Life

Rent, gott, och gör gott

Använder flera av deras produkter regelbundet. Imunförsvarsbost och proteingpulver med chokladsmak. Allt utan konstiga tillsatser och sötningsmedel. Kroppen mår bra och det smakar bra!

Réponse : kianolife.com

Tack för din fina recension! Vi blir så glada att höra att du uppskattar våra produkter och mår så bra av dem.

Bra och välsmakande produkter

Bra och välsmakande produkter! Äntligen ett proteinpulver som inte innehåller sötningsmedel och andra konstigheter.

Hej Jenny,

Så kul att höra att du tycker det. Tack för din recension!

Choko Strong

Choko Strong, ärtprotein med chokladsmak och inga konstgjorda sötningsmedel. God och len shake perfekt att få i sig innan jobbet på morgonen. Shaken och gröt med bär blir en bra frukost 🤗

Réponse : kianolife.com

Det blir verkligen en hälsosam frukost man står på många timmar. Tack så mycket för din recension! 🤗

Godaste och bästa

Godaste, bästa proteinpulvret som finns!
Så nöjd och glad att det finns ett som min mage klarar av.

Hej Mats,

Vad fint att du ger vårt proteinpulver så högt betyg, det gör oss jätteglada. Tack!

Superfoods och måltidsersättning

Jag köpte Superfoods Bundle med alla fem smaker och har testat alla. Har blivit positivt överraskad av alla! Inget socker och inget sötningsmedel! Ändå fräscha, smakfulla, känns gott i kroppen och Choco Chill i en mugg varm mjölk har blivit en kvällsritual som gör att jag somnar fort och sover gott. Har provat måltidsersättningen också och den var fenomenal. Mättade länge och ingen uppblåst, bråkig mage efteråt. Perfekt för mig med IBS.

Réponse : kianolife.com

Åh vad kul att höra att du blev positivt överraskad, det gör oss väldigt glada att höra. Tack för din recension ❤️