Købte et par Airmax 95'ere for cirka tre uger siden, legit-checkede dem da de kom ind, absolut ingen problemer og rigtig hurtig levering. Rigtig god man der ejer det kan kun anbefales
Alt så mega godt ud de sendte pakken hurtigt, PostNord var sløve men alt godt med kicksweep! Super glade for mine nye Nike DN
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Denne hjemmeside er perfekt til dem der vil have noget HEAT de har mange vare i forskellige størrelser og virkelig godt customer service
Écrit par l'entreprise
Vi hos Kicksweep, er en online sneakerbutik, der specialiserer sig i at tilbyde et bredt udvalg af populære sneakers & streetwear. Vi har fokus på mærker som Nike, New Balance, Asics, Supreme m.m. Vi opdaterer vores udvalg regelmæssigt med nye drops hver fredag. For mere info er du velkommen til at følge os på sociale medier!
Danemark
- kicksweep.com
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtig levering og god kvalitet
hurtig levering
HEAT
gider ikke d der overfladiske noget-…
gider ikke d der overfladiske noget- pointen er at d er godt

Réponse : Kicksweep
Forfærdeligt…… Jeg fik en jakke i…
Forfærdeligt…… Jeg fik en jakke i julegave herfra. Da jeg kigger på den nu kan jeg se, at sygningene på emblemerne på jakken er gået helt op, og er ved at falde af, hvis man ikke får del syet. Jeg har velogmærket ikke brugt jakken en eneste gang. Og kan ikke bytte den, da returretten er udløbet, da jeg fik den i gave

Réponse : Kicksweep
Rimelig tilfreds med mit køb synes de…
Rimelig tilfreds med mit køb synes de god stand osv flotte. Jeg købte et par air Max 95 anatomy og synes det lidt mærkligt der ik blev nævnt at luft boblerne var så bløde i den ene sko altså det tegn på brug men ellers helt perfekt de går bare ik så meget ud af forklare standen.

Réponse : Kicksweep
Jeg købte et par airmax 1’ere som var…
Jeg købte et par airmax 1’ere som var mega fede og det var et KÆMPE steal - specielt til prisen! Kan kun varmt anbefale dem🙏 - også helt legit

Virkelig god🥰

Réponse : Kicksweep
Alt så mega godt ud de sendte pakken…

God levering og i en god papboks
God levering og i en god papboks
Men der var sorte striber som ikke var informeret om det var heller ikke i den originale skokasse. men et sted som man godt kan købe seje sko sikkert👍

Største løve ham der