Jag har betalat och beställt varor hos Kidos i Bålsta. De har inte levererat varorna och svarar inte på mail. Undvik detta företag. Anders
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jag har betalat och beställt varor hos…
Undvik detta företag.
Anders
Worthless
Worthless. Promised 3-6 days delivery time. Now I have waited 3 weeks and they refuse to answer and give me my money back. Big warning.
Utebliven leverans
Utebliven leverans, jag har väntat i 4 veckor trots jag betala för snabb leverans, dålig information, spårning information på kinesiska.. väntar fortfarande
Handla ej från Kidos!!!
Jag fick fel vara skickad till mig och nu har det gått över 1 månad. Jag har tagit kontakt med företaget men jag har inte fått någon respons eller återkoppling över huvudtaget. Handla ej från Kidos!!!
Handla inte här
Handla inte här! Man blir blåst! Betalar för varor man tyvärr aldrig får.
Ei luotettava nettikauppa
Ei luotettava nettikauppa. Ostin vaipanvaihtoalustan 8.2 ja odotan pakettia saapuvaksi. Tänään 27.2. En ole saanut oston vahvistus sähköpostin jälkeen tilaustietoja, paketin seurantakoodia tai mitään muutakaan. Olen lähettänyt 2 sähköpostia kidos.se kauppaan ja en ole saanut vastausta. Huono nettikauppa, älä osta sieltä mitään.
Poistavat myös tuotteiden kuvia nettikaupasta mitkä olet ostanut. Se vaipanvaihtoalusta minkä tilasin, ei näy enään heidän myynti sivuillaan.
Undvik denna butik
Undvik denna butik! Varan jag beställde för en månad sen har inte skickats än. Jag har annullerat ordern men inte fått någon respons från företaget och ingen återbetalning. Det finns inget telefonnummer och ingen svarar på mail.
Fruktansvärt dåligt företag
Fruktansvärt dåligt företag. Svarar inte på e post efter flertal försök på att få kontakt med dom. Dom skickar inte det som jag beställde och jag var tungen betala för varan.
HANDLA INTE HOS DEM
Skojare
Gjorde beställning före jul. Fick kort efter ett mailsvar att dom inte skulle skicka förrän efter nyår. Jag meddelade per mail att jag därmed avbeställde köpet. Inget svar kom. Jag meddelade Klarna där köpet gjordes genom men trots detta har företaget 4v senare skickat en avisering om försändelse. Det är förstås oacceptabelt och strider mot både god affärssed och svensk lag. Undvik detta företag(!)
Otroligt besviken
Väntat 1 och en halv månad på varan. Svåra att ha mail kontakt med. Fick oklara svar på avbokningen. Tillsluta avboka de ordern men betalade inte tillbaka hela summan.
Fruktansvärt dåligt företag.
Fruktansvärt dåligt företag.
Saknade en vara i leveransen.
Först skyllde de på fraktbolaget trots att leveransen kommit fram men en artikel saknades...
Sen säger de att deras system visar att artikeln levererats, men vad hjälper det?
Artikeln saknas ju!
Fruktansvärt besviken.
HANDLA INTE AV DEM!
Stay away from this company
Stay away from this company. Very bad service. I bought an item and waited for 3 weeks, told them I don't want the item anymore but they still want to send it and charge me fees. They still asking me if I l'm sure to return the item and I told them 3 times yes I'm sure.Wtf they never understand. Be careful
Varning!
Här kommer en varning till alla som har tänkt att beställa från detta företag. Inga beställningar skickas och kundtjänst svarar kryptiskt och sporadiskt på mail. Beställ ingenting från detta företag!
Beställningen lagd 21/12, 2024 inga varor har kommit fram och inga pengar har återbetalats.
Scam
Scam, skickar inget och svarar inte på mejl eller kundservice. Beställ absolut inte härifrån!
Företag med dålig service
La en order 12/12 till detta företag men fick ingen orderbekräftelse så jag mailade om det och fick detta svar: "Vi har mottagit och behandlat din order framgångsrikt. Vi meddelar dig så snart vi har fått tag på spårningsnumret. Tack för ditt tålamod.
Ardit, Kidos Kundtjänst"
Några dagar senare så ser jag på deras sida denna text:
"Vi har vanligtvis en leveranstid på 2-5 arbetsdagar.
(Notera att vi inte levererar beställningar mellan dessa datum 12/15 till 01/02)"
Sen att skylla på att Schenker inte levererar under dessa datum är inte seriöst så Kidos går inte att rekommendera.
Vi vet fortfarande inte om vi får våran beställning då vi inte fått någon riktig orderbekräftelse.
Kundtjänst stängt 20 dec - 2 jan!
Beställde en julklapp för en vecka sedan. Kontaktade kundtjänst samma dag ang leveransen för att försäkra mig om leverans inom en vecka (enligt hemsidan 2-5 dagar). Får nu detta meddelande (!):
Hej kära kund,
Vi håller tillfälligt stängt fram till den 2 januari, eftersom vår fraktpartner (DB Schenker) inte behandlar leveranser under denna period.
Detta beror på att jul och nyår är en tid då barnfamiljer firar tillsammans – och det gäller även oss på Kidos! :)
Du får gärna återkomma när vi öppnar igen, så tar vi hand om ditt ärende så fort som möjligt.
Vi önskar dig ett härligt firande med familj och vänner.
Kidos
Bra företag!
Jag ville göra denna recension för att visa hur mycket jag uppskattar detta företags professionalism! Jag fick det jag hade beställt inom den givna tiden och allt var i det skick som jag förväntade mig.
BRA!
Jag beställde en barnstol till mitt barn för cirka 3 dagar sedan, och har fått min order som de stod på hemsidan. Är mycket nöjd med mitt köp!
Bra kvalitet och prisvärt
köpte ett gosedjur några leksaker till min dotter och hon älskar dem, det är även ett plus att man kan använd rabatt koder för att få ännu bättre priser.
Good customer service!
I bought from Kidos, got one day delayed delivery(which wasn't bad, since I was notified beforehand) & I'm in a completely different country than them, so it's expected. I received my products in good shape & overall pleased with this company. Will buy again!