Jeg havde bestilt spareribs og hotwings fra KiinKiin i Valby over Wolt. På billedet og i teksten om spareribs angiver de, at der er tale om glaserede ribs. Det produkt der blev tilsendt mindede me... Voir plus
Ingen respons fra deres kundeservice i knap 6 måneder nu. Vi henvendte os da vi havde fået en rødkarry ret med kylling, hvor kokosmælken var helt skilt fra den røde karry samt hvor kyllingen var hel... Voir plus
Kiin Kiin Strandvejen: Bestilte 4 forskellig retter online og betalte ligeledes online. Modtager bekræftelse pr. mail med afhentningstidspunktet. Da vi ankommer er 2 ud af de 4 retter allerede... Voir plus
Har nu 2 gange prøvet at bestille Kiin Kiin To Go Østerbro. Februar 2021 var maden 1 time forsinket. 10 juni blev min bestilling til 10 personer aflyst, efter at maden skulle være leveret. Det va... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Virkelig dårlig stil👎
Meget dårlig oplevelse - fik kold mad leveret og restauranten ville ikke kompensere for dette. Man skulle tro at en anerkendt restaurant som denne ville strække sig lidt mere for glade og tilfredse kunder (som betaler det mere for en god madoplevelse) I stedet gik Wolt ind og gav et tilgodebevis til næste levering. Virkelig dårlig stil Kiin Kiin!!
God mad elendig levering.
God mad, men elendig levering.
Har nu fået mad 2 gange fra kiin kiin 2 go og første gang hvor jeg selv hentede maden var det virkelig godt og veltilberedt. ( amager )
Anden gang, bestile jeg med deres dyre levering (119,-) og deres leverandør takeout kom for sent og maden var kold. Så jeg vil foreslå at der bruges en anden leverandør.
Maden var god, ikke lige så god som fra amager, men rimelig ok ( valby )
Overholder ikke coronaregler
Advarsel: coronarwgler overholdes ikke. Da jeg i i går lørdag brugte 1.5 time på at vente på min mad sammen med et dusin andre frustredede kunder, kunne jeg konstatere, at personalet ikke brugte handsker eller masker, det hele var et stort kaos, og de tog retter fra en kunde til en anden og tilbare igen. Min egen bestilling blev begyndt klargjort 1 time efter afhentningstidpunkt og først færdig 1/2 time derefter. Størstedelen af maden var derfor kold. Kiin Kiin i Hellerup kan på ingen måde anbefales.