De producten werkten jammer genoeg niet goed voor mij wegens een hele moeilijke maag… in samenspraak mocht ik de gesloten verpakking zonder twijfel opzenden waarvoor dank! De service op/top! D... Voir plus
Lisez les avis des autres
Goeie shakes!! Heb de smaken Apple Pie en Banana bread geprobeerd en ze zijn allebei erg lekker, niet te zoet zoals andere shakes. Ik gebruik ze nu iets langer dan een maand, meestal twee keer per dag... Voir plus
Ik heb dinsdagmiddag een keto-pakket ontvangen, voor 1-4 weken. Bij de bestelling stond inclusief 2 voedingsschema. Per email heb ik het schema (1) gedownload, dit bleek dus geen ketoschema te zijn. I... Voir plus
Zeer tevreden! Er was wat onduidelijk heid over mijn bestelling waar hij bleef, dit was snel uitgezocht en opgelost. Vanwege de vertraging en niet langer willen laten wachten op het product wat niet... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
With products that are high in protein, low in sugar and above all taste great (if we say so ourselves), Killerbody bridges the gap between traditional sports nutrition and the everyday consumer. We dare you to try our protein bars or any of our other products to find that a healthier choice can be delicious too.
Coordonnées de contact
Postbus 68, 1120 AB, Landsmeer, Pays-Bas
- +31 (0) 85 044 1010
- hello@killerbodyfood.com
- killerbodyfood.com
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Snelle verzending en heerlijke repen!
Prima levering en lekkere repen!
Lemon 🫶🏻reep is zo lekker 😋
Super snelle levering
Super snelle levering, heel fijn product. Ik ga hier zeker vaker een bestelling doen. Goede prijs kwaliteit verhouding
Gemengde gevoelens …
Producten top klanten service reageert snel begeleiding dieetschema valt zwaar tegen
Ik ben altijd blij met de producten
Ik ben altijd blij met de producten. Er was 1 zak protein poeder kapot gegaan tijdens het vervoer. Deze kreeg ik netjes opnieuw gestuurd.
Pakketje is snel geleverd
Producten zijn binnen en ik heb het…
Producten zijn binnen en ik heb het schema,gevonden dus na de feestdagen kan ik er tegen aan verheug me er nu al op
Service is goed en zeer snelle…
Service is goed en zeer snelle levering. Heb de producten nog niet gebruikt dus kan daar nog niet over oordelen.
Bestelling van 2 zakken eiwit poeder…
Bestelling van 2 zakken eiwit poeder binnen gekregen en zaten helemaal onder de mannen douche gel, gehele zakken afgewassen van deze vieze bende, daarna roken de zakken nog enorm naar deze vieze heftige after shave lucht. Meteen gebeld met deze ondervinding en wil nieuwe zakken want die lucht wil ik niet in huis of m’n Keulen hebben en miss stinkt het poeder er ook wel naar, dat weet ik niet en risico ga ik niet lopen. Aardig te woord gestaan en ze zou meteen alles ingang zetten voor retour label wsnt mn oude zak eiwit Shake was bijna op. Ze zouden me gister nog terug bellen, niets gehoord en geen retour label gehad. Net weer gebeld en ze zei dat er idd nog niets mee gedaan was en het weer zou vragen aan degene die erover gaan. Echt slechte zaak vind ik dit en hoe komt er van die zooi zonder een fles of zakje waar het in zou zitten, in die doos en op mijn zakken eiwit poeder. Bizar dit!
Snelle verzending
L’expérience Trustpilot