Banner for KIMAIA

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne lipgloss en nog fijner dat er geen ‘rommel’ in zit. Ik heb voor de kleur Flirt Alert gekozen, deze kleur is op mijn (olijfkleurige) huid meer beige nude, maar heel mooi en verfijnd.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super fijne producten! Twee kleine puntjes: de collageen poeder stuift behoorlijk. Als je de deksel eraf draait dan merk je dat al. En ik gebruik ook de proteïne poeder, die is erg fijn in gebruik maa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was snel aangekomen de pakket, heb gebruikt samen met mijn dochter hebben we een week gebruikt het helpt heel goed en vooral voor mijn gewrichten wat ik alleen Jammer vind dat het duur is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik de ene dag de Valley (orange) en de andere dag de Glow (mango). Beide erg lekker en lost goed op in het water (geen klontjes). Al heel snel een positief effect op mijn nagels (stev... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Industrie cosmétique

Écrit par l'entreprise

Een wereld waarin jij centraal staat. Een plek waar balans, zachtheid en kracht samenkomen. Met hoogwaardige formules onderverdeeld in: The Beauty Formula, The Body Formula & The Base Formula. Zo ondersteunen we je dagelijkse ritme, je energie, je herstel en jouw inner glow. Geen ruis. Geen loze beloftes. Alleen producten die doen wat ze beloven. Zuiver. Effectief. Op jouw tempo. En nu ben jij hier. Op de plek waar de stemmen van de KIMAIA family samenkomen. Waar ervaringen gedeeld worden door mensen die net als jij hebben gekozen voor bewuste zelfzorg. Laat je inspireren, en wie weet… inspireer jij straks ook een ander. Voor wie nog twijfelt. Voor wie net begint. Voor wie zichzelf eindelijk op één wil zetten, welkom bij de KIMAIA family. KIMAIA. Unlimited You.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoals ik al vaker heb aangegeven ben ik…

Zoals ik al vaker heb aangegeven ben ik blij dat het product terug is en er meer bij gekomen is. Het is mega goed voor mijn nagels glanzend sterk haar en goed voor mijn huid en raar maar ook gewrichten. Ik zit in de overgang en denk dat dit product daar een goede steun bij is.

Réponse : KIMAIA

💖💖 Dank je wel voor jouw review en zo goed om te lezen dat jij zulke mooie benefits mag ervaren!

Echt fijne collageen

Echt fijne collageen!
Na een paar dagen al haartjes terug aan de haar grens.

27 août 2025

Réponse : KIMAIA

Wauw wat super goed om te lezen dat je al zo snel resultaat opmerkt 💖 We vinden het leuk wanneer je ons op de hoogte wil houden van wat the beauty formule jou voor mooie zichtbare en voelbare voordelen mag geven ✨

Facial cupping

Snelle verzending, duidelijke communicatie. Product (face cupping) werkt top en straalt luxe uit.
Na inmiddels 2 weken gebruiken zoals wordt beschreven merk ik dat mijn huid al meer een glow krijgt, ik ben zo benieuwd wat het over een paar maanden doet.

26 août 2025

Réponse : KIMAIA

Lieve Daisy, Dank je wel voor jouw mooie review. Regelmatig gebruik van the facial cupping set geeft vele mooie voordelen voor een prachtig stralende huid ✨. Voor extra ondersteuning en bescherming is wellicht één van de supplementen van KIMAIA ook interessant voor jou, mocht je hier meer informatie over willen? Vraag het ons gerust via support@kimaia.nl 🤎

Noté 1 sur 5 étoiles

Tot op heden heb ik de bestelling nog…

Tot op heden heb ik de bestelling nog niet mogen ontvangen.

Hi Melissa,

Dank je wel voor je bestelling bij KIMAIA. Net als de kwaliteit van onze producten vinden wij de kwaliteit van onze service ontzettend belangrijk.

Je liet ons weten dat je pakket niet was geleverd. We hebben dit direct opgepakt met PostNL en ervoor gezorgd dat het alsnog zo snel mogelijk bij je is bezorgd. Ook hebben we telefonisch contact gehad en hopen we dat alles naar tevredenheid is opgelost en je kunt genieten van je bestelling.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij willen, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Liefs,
Het hele team van KIMAIA 🤎

Helemaal toppie

Werkt goed, smaakt super lekker en Klantenservice is top!

Réponse : KIMAIA

Hi lieve Amber, Dank je wel voor jouw 5 sterren review 🩷.

Ik ben heel tevreden over de Ocean Glow Collageen

Ik ben heel tevreden over de Kimaya Ocean Glow Collageen!
Na een tijdje gebruik merk ik echt resultaat: mijn huid straalt meer, voelt steviger aan en ziet er gezonder uit. Het smaakt ook nog eens lekker en is makkelijk in te nemen. Absoluut een aanrader!

18 août 2025

Réponse : KIMAIA

Wat een prachtige resultaten heb je al behaald met het gebruik van the beauty formule van KIMAIA.✨ Consistency is the key waarmee de ondersteuning van binnenuit, jou kan laten stralen 💖

Zeer tevreden

Sinds een aantal maanden gebruik ik het collageen van Kimaia en ik ben echt ontzettend tevreden.
Merk het echt aan mijn huid en mijn nagels zijn sterker.
Door met een garder te roeren lost het poeder heel makkelijk op. Elke morgen een heerlijke aanvulling op mijn ontbijt.
Kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een effectief en kwalitatief goed collageenproduct.

20 août 2025

Réponse : KIMAIA

💖💖 het ziet ernaar uit dat KIMAIA al een vast onderdeel is van jouw dagelijkse routine, zo goed om te lezen!
het schudden in de fles of goed roeren in een glas, daarna het supplement even de tijd geven om volledig op te lossen is een uitstekende manier voor het perfecte collageendrankje elke dag ✨

Zeer tevreden

Gebruik al jaren Collageen van de duurdere merken maar toen ik zag dat dit viscollageen is en ik Kim zo leuk vind😁dacht ik, ik ga deze eens proberen, net de 2e pot besteld, ben heel erg tevreden. Smaak mango is heerlijk, lost meteen op en zie verbetering van mijn huid!

5 août 2025

Réponse : KIMAIA

lieve Liz, zo fijn om jouw review te mogen lezen, dank je wel hiervoor 💖Mocht je nog vragen hebben of graag meer informatie willen, neem gerust contact met ons op via support@kimaia.nl

Nooit meer zonder

Wat een top spul! Zelfs mijn menstruatie klachten zijn stukken minder.
In de tijd dat het product even van de markt was, iets anders geprobeerd, maar dat deed helemaal niets, zag mijn huid weer slechter worden en mijn menstruatie klachten waren weer terug. Zo enorm blij met dit product!!!

4 août 2025

Réponse : KIMAIA

Wauw wat een mooie resultaten. Zo fijn om dit te lezen ✨✨ KIMAIA gebruikt uitsluitend hoogwaardige en zuivere ingrediënten waarmee de meest optimale resultaten mogen worden behaald. 🤎

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne communicatie met het team

Fijne communicatie met het team. Lekker product en lijkt dat ik nu al verschillen merk na 2weken. Dus erg benieuwd voor de lange termijn. Vind wel dat het verbruik hoog is en dus best prijzig. Even kijken of we het zo volhouden.

1 août 2025

Réponse : KIMAIA

Lieve Renske, dank je wel voor jouw 5 sterren review en wat fijn dat je al zo snel de eerste resultaten merkt. ✨ Per persoon kan dit erg verschillen en met 2 weken is het zeker mogelijk dat je de eerste voordelen al voorzichtig gaat ervaren.
De formules van KIMAIA zijn hoog gedoseerd om de meest optimale resultaten te kunnen bereiken en jou hiermee de beste ondersteuning en bescherming te bieden die jij verdiend 💚
Heb je nog vragen stel ze gerust via support@kimaia.nl

10/10

Zo fijn dat je weer terug bent en nu ook helemaal de proteïne shakes omarmt. Ik merk haar en- nagelgroei, mn huid is minder onrustig en ik zelf ook ;) Cookies&Cream en Mango zijn mijn fave maar kan niet wachten om de rest te proberen. Love love love!

28 juillet 2025

Réponse : KIMAIA

Dank je wel voor jouw lieve en motiverende woorden. De kwaliteit en zuiverheid van alle producten van KIMAIA zorgen voor de meest optimale resultaten, het product doet wat je ervan mag verwachten en de smaak helpt daar ook bij 🤎🤎

werkt echt!

Zoals bij de vorige editie nu weer een perfect resultaat. Heb een kale kop en mijn huid glimt en is glad dankzij dit middel. Abonnement genomen om zeker te zijn dat ik niet zonder zit!

7 juillet 2025

Réponse : KIMAIA

Wat goed dat je zo blij bent met the beauty formula van KIMAIA 🤎 Wij waarderen jou als klant en horen het graag als we ergens mee kunnen helpen. Laat het ons gerust weten via support@kimaia.nl wanneer je bijvoorbeeld de smaak van het collageen wilt wisselen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik van het begin de ocean en…

Ik gebruik van het begin de ocean en valley afwisselend en dit bevalt me zo goed, me huid straalt en me gewrichten zijn soepeler, meer energie heb ik, ik vind tot nu toe alle smaken heerlijk. Ben er super blij mee!

7 juillet 2025

Réponse : KIMAIA

Dank je wel voor de update die je met ons wil delen 🤎Zo fijn te zien dat de verschillende smaken jou goed bevallen en jij de mooie benefits mag ervaren! Liefs KIMAIA

De Valley Glow is een fantastisch

De Valley Glow is een fantastisch product. Heerlijke smaken. Mooie glanzende huid en ook beduidend minder last van mijn gewrichten. Voorheen al fan en nu nog steeds. Ook de Ocean Glow is inmiddels een vast onderdeel van mijn beauty routine. Ik wissel ze beide af, de viscollageen en de rundercollageen, en dat werkt heel goed.

21 juillet 2025

Réponse : KIMAIA

Hi lieve Joke, wat goed dat beide collageenformules van KIMAIA jou goed bevallen en je deze met elkaar afwisselt. 2 formules met elk een eigen karakter 🤎

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede resultaten, zowel voor mijn mind als voor t lichaam

Snelle levering en goede resultaten zowel voor de glow in mijn gezicht, de huid, mijn nagels als voor mijn humeur. T maakt t leven een stuk zonniger!

3 juillet 2025

Réponse : KIMAIA

Wauw Renate wat fijn te lezen dat je zulke mooie benetis ervaart. Echte beauty start van binnenuit ✨✨

Het werkt gewoon!

Ik heb de smaken Lemon mint en Grapefruit gekocht. Beide vind ik heerlijk smaken! Ik gebruik het collageen poeder inmiddels 1,5 maand en mijn nagels breken minder snel, ik heb veel minder last van m’n gewrichten en ook mijn menstruatiepijn is enorm verminderd. Ik blijf het zeker gebruiken en aanraden aan anderen.

30 juin 2025

Réponse : KIMAIA

Hoi lieve Sharon, Wat een mooie voordelen mag jij ervaren! 💖Het starten met KIMAIA klinkt als een goede stap om de beste versie van jezelf te kunnen zijn

Gebruik voor haar uitval

Ik gebruik dit hoofdzakelijk voor mijn haar, ik heb altijd erg last van haarverlies vooral na het wassen van mijn haar. Ik merk dat dit nu al minder word! Ik blijf zeker nog even doorgaan en ben benieuwd wat ik nog meer ga merken.

26 juin 2025

Réponse : KIMAIA

Hi lieve Cisca, Wat fijn te lezen dat je al snel de gewenste resultaten mag ervaren. ✨ Heb je nog vragen? Stel ze gerust via support@kimaia.nl. We denken graag met jou mee 🤎

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede snelle duidelijke service .

Goede snelle duidelijke service .
Product is heel goed!!
En de verpakkingen ziet er ook mooi uit .

25 juin 2025

Réponse : KIMAIA

Lieve Rosa, Dank je wel voor jouw mooie review!💖 Benieuwd wanneer jij de gewenste resultaten mag bereiken 💪🏽✨

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus