À propos de l'entreprise

1. Établissement de santé pour enfants

Écrit par l'entreprise

Binnen Kinderhomeopathie zorgen we er via homeopathie te gebruiken voor dat uw kind weer fysiek beter wordt en/of mentaal lekker in zijn vel komt te zitten. Bij diverse klachten inzetbaar

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag voor het eerst bij Nathalie…

Vandaag voor het eerst bij Nathalie geweest.
Het was een heel prettig gesprek, Nathalie nam de tijd, ook voor andere problemen, ik voelde mij gehoord, erg op mijn gemak en serieus genomen.
Hopelijk kan ze mij helpen, maar daar heb ik alle vertrouwen in

10 octobre 2025

Réponse de Kinderhomeopathie

Wat fijn om te horen Betty! Ik vond het ook heel fijn om met jou in gesprek te zijn en je openheid helpt erg goed om het goede middel te kiezen!

Redder in nood!

Wij lopen nu een aantal maanden bij Nathalie. Mijn dochter had eczeem over haar héle lichaam weken lang en waren echt in de stress. De jeuk, open wondjes hierdoor, vreselijk. Niks leek te helpen. Wij lopen ook bij de dermatoloog in het ziekenhuis en kregen diverse zalfjes. Niks werkte maar ook niet blijvend.

Wij voelden ons gehoord en Nathalie vraagt echt door om een compleet plaatje te krijgen. Op basis hiervan hebben we 2 verschillende middelen geprobeerd. Los van elkaar aantal weken. De 2e die onze dochter nu een aantal weken gebruikt slaat goed aan en haar eczeem is bijna helemaal weg. De laatste opklaring was een week geleden. Naast het traject bij Nathalie lopen we ook nog bij de dermatoloog en hebben de middelen van Nathalie in combinatie gedaan met een ander zalfje van het ziekenhuis.

Wij zijn nog steeds bezig met het middel van Nathalie. Mijn dochter haar gave huid is op 2 plekjes na zo goed als terug en ze is jeuk vrij. Zo blij met dit resultaat, had dit niet durven dromen. Zeker wanneer je er midden in zit lijkt er geen einde aan. Dankbaar zijn wij voor Nathalie en haar hulp.

25 octobre 2024

Réponse de Kinderhomeopathie

Dank je wel voor deze fijne review! Ik ben heel blij voor jullie en vind het fijn dat ik jullie mocht helpen.

Intakegesprek

Bij Nathalie kon ik echt mijn verhaal kwijt ook al besef ik dat ik nog wel meer had willen vertellen. Er ontstond gelijk een soort vertrouwensband waardoor ik heel open kon zijn. Was gewoon top,

7 octobre 2024

Réponse de Kinderhomeopathie

Dank je wel voor je mooie woorden! Ons gesprek was fijn en we zullen elkaar nog zeker spreken en ik doe mijn best voor jouw middel!

Goed inhoudelijk gedprek

Heb aan lang gesprek goed en betrouwbaar gevoel over gehouden. Zeker geen standaard protocolletje afgewikkeld, maar goede inhoudelijke en logische vragen gesteld en de tijd genomen om ook aanvullende vragen stellen.

18 juin 2024

Réponse de Kinderhomeopathie

Dank je wel Roland! Ik vond het ook een heel fijn gesprek met jou! ik ga mijn best doen jouw je beste middel voor te schrijven

Na drie maanden pijnvrij

Na veel te lang met een zeer pijnlijke arm te hebben gelopen, en van het kastje naar de muur te zijn gestuurd, nu in nog geen drie maanden van mijn pijn af. Ik kan weer gewoon mijn arm gebruiken en geen pijn meer dat me mijn nachtrust kost.

Ik ben Nathalie zeer dankbaar hiervoor en dan heb ik het nog niet eens over de inzichten die zij je geeft tijdens de gesprekken.

Geen twijfel waar ik de volgende keer aanklop mocht ik hulp nodig hebben.

27 mai 2024

Réponse de Kinderhomeopathie

Dank je wel Tonny! Jij kon het ook zo goed beschrijven allemaal, dus je hebt jezelf ook veel geholpen met de zoektoch naar jouw beste middel!

Prettig intake gesprek

Vorige week een prettig intake gesprek online met Nathalie gehad. Ik kijk uit naar het homeopathische middel die ze mij gaat voorschrijven. Ik heb er het volste vertrouwen in.

3 mai 2024

Réponse de Kinderhomeopathie

Bedankt voor je fijne review. Dat gaat goedkomen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een heel fijn gesprek gehad!

Nathalie luisterd heel goed en stelde je op je gemak! Erg fijn gesprek en ze neemt alle tijd voor je! We komen zeker terug

26 janvier 2024

Réponse de Kinderhomeopathie

Dank je wel voor jullie fijne review! Ik vond het ook een fijn gesprek !

Intakegesprek homeopathie

Vandaag een intakegesprek gehad met Nathalie voor homeopathie. Nathalie luistert goed, vraagt goed door, denkt mee en legt duidelijk uit. Ik heb het gesprek als heel fijn ervaren!

11 janvier 2024

Réponse de Kinderhomeopathie

Super om te horen! Ik vond het een fijn gesprek!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nathalie heeft mij bij beide dochters ondersteund

Nathalie heeft mij bij beide dochters goed begeleid. Tijdens het online consult legt ze alles duidelijk uit en neemt zeker de tijd voor je. Contact leggen en tot het komen van een afspraak gaat snel. Het juiste middel werd op de dag zelf nog naar ons toe verzonden!

Ook heb ik de cursus kinder EHBO met homeopathie bij haar gevolgd. Zeker een aanrader, veel en duidelijke informatie. Nathalie neemt de tijd voor alle vragen en creëert een prettige sfeer.

14 novembre 2023

Réponse de Kinderhomeopathie

Lieve Susan. bedankt voor je fijne revieuw! ik vind het super leuk om te doen en ben blij dat je het zo positief ervaart hebt.

Erg tevreden

Nathalie is een kundige homeopaat. Ze is goed bereikbaar en beschikbaar. Ze heeft mij en mijn kinderen meerdere malen goed geholpen!

19 décembre 2023

Réponse de Kinderhomeopathie

Dank je wel Marensia! ik doe het met veel plezier!

Noté 5 sur 5 étoiles

Lieve en zeer deskundige homeopaat

Nathalie is een zeer deskundige en empathische homeopaat. Ben nu een paar keer bij haar geweest, met goede resultaten!
Neemt echt de tijd voor je! Wat fijn is dat je kan kiezen voor een fysieke of online afspraak.

18 novembre 2023

Réponse de Kinderhomeopathie

Dank je wel voor deze mooie Review Angelique! Ik vind de gesprekken met jou ook heel prettig!

Bezoek aan Nathalie

Ik ben nu 3 keer bij Nathalie geweest en het voelt heel vertrouwd. Ik voel me erg op mijn gemak. Ze luistert goed en denkt mee. Met haar advies kan ik goed uit de voeten. Ik heb het gevoel dat de behandeling aanslaat. Ik voel me een stuk beter en de klachten worden minder.

15 décembre 2023

Réponse de Kinderhomeopathie

Dank je wel Lieve Jolanda! Ik vind het ook super dat het al beter met je gaat!

Vriendelijk en professioneel

Nathalie heeft me vanaf het beging een vertrouwd gevoel gegeven. Ze legt alles duidelijk uit hoe het in zijn werk gaat. Tot zo ver ( alleen intake ) zeer tevreden!

18 décembre 2023

Réponse de Kinderhomeopathie

Bedankt voor deze mooie review! ik vond het een fijn gesprek en super om te zien hoe goed je jouw kinderen begeleid!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus