Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

SCAM !! I have used this service many times and there is always a problem. Support always replies that they will “handle it” or “find a new booster,” but in reality, the customer is just ignored and... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Useriøst butik og elendig service. Jeg bestilte en vare og en service, hvilket også fremgik af både min ordrebekræftelse og min kvittering, som kingbo.dk selv har sendt til mig. Jeg fik dog ikke hvad... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg skulle købe en golfparaply Jeg skulle købe en golfparaply, og søgte en som var ekstra lang, jeg er ret høj og kan kun vanskelig være under paraplyen når den sidder på min golfvogn. Bestilte vare... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sur stemme i telefonen og en havefigur tilsendt der lignede noget der var brugt og allerede så rigeligt havde stået i en have. Aldrig mere køber jeg der.

À propos de l'entreprise

1. Clinique dermatologique
  2. Jardinerie
  3. Décorateur d'intérieur
  4. Maçon
  5. Boutique d'articles de toilette

À propos de Kingbo

Informations provenant de diverses sources externes

Køb Østerlandsk lakrids te billigst her

Fuglebade til have - Stort og små granit fuglebade billigst her

E-Mærket Butik Besøg os nu.

Kingbo en E-mærket kvalitetsbutik med venlig kundeservice

Kingbo hjælper gerne både før, under og efter bestillingen, så du få lige nøjagtig de varer du ønsker.

Tilfreds eller pengene retur

Vi ønsker kun tilfredse kunder derfor tilbyder vi pengene retur, hvis man som kunde ikke er tilfreds. Vi er desuden også en E-mærker butik, så ved du det er sikkert at handle hos Kingbo.

Kingbo levere hurtigt med Post Nord og GLS

Vi har billig fragt, vores fragtpriser starter ved kr.:35,00 til levering indenfor Danmarks grænser

Se et mindre udsnit af vores varer sortiment nedenfor.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

1,2

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Danmarks hurtigste…

Danmarks hurtigste paraply-leverandør:-)
Bestilte 2 paraplyer den ene eftermiddag og fik dem leveret næste formiddag. Helt OK kvalitet og pris. Rigtigt fint.

13 septembre 2018

Kære Mette

Dejligt at høre at både vi og leverandøren leverer hurtigt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter og priser.

Gode produkter og priser.

Omgående levering.

1 septembre 2018

Kære Leif

god kundeservice

havde lavet en ordre, og straks efter modtog jeg en mail, om at de først kunne nå at sende den 2 dage efter. Jeg meldte tilbage at gaven skulle gives snarest muligt, hvorefter de straks meldte tilbage at den så ville blive sendt næste morgen. Så super god oplevelse og virkelig god kundeservice!

29 août 2018

Kære Charlotte

Godt vi kunne hjælpe dig så du fik gaven hurtigt frem.

Det gik stærkt

Det gik stærkt. Meget tilfredsstillende.

23 août 2018

Kære Karen

Morgenfruerne

Hurtig levering og høflig venlig telefonisk kontakt vedr forespørgsel om et produkt.

17 août 2018

Nemt og hurtigt

16 août 2018

Kære Marianne

Noté 5 sur 5 étoiles

nem bestilling og hurtig levering.

26 juillet 2018

Kære Yvonne

Noté 3 sur 5 étoiles

Sælg, og lad mig så være bagefter..

Jeg er generelt rigtig træt af, at man får flere mails efter et køb indtil man har været inde og evaluere købet. Herregud en paraply til under 200 kr. Det skal være nemt og hurtigt at bestille og få leveret. Det var det også, og jeg har ikke en finger at sætte på Kingbos produkter og leveringstider. Men jeg gider simpelthen ikke spammes med mails efter hvert et lille køb på nettet.

26 juillet 2018

Kære Gudik

Hos os er det ikke beløbets størrelser der afgør vores kundeservice. Hos os er det vigtigt at kunden er med hele vejen i forløbet. Det betyder for os, at man som kunde får en kvittering for sin ordre, samt en mail om at ordren er afsendt, samt du får et tracking nummer, så du kan følge dine varer.

Det har samtidig den fordel, at skulle vores distributør (Post Nord, GLS, etc.) ikke få sendt dig oplysninger om hvor du evt. kan afhente din pakke, kan dette ske uden besværlighed, fordi du har alle nødvendige oplysninger for at kunne få pakken udleveret.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super sted å handle fra.

Jeg kjøpte husnummer fra Kingbo i juni i år. Flotte produkter til lav pris. God service og kort leveringstid. Kan absolutt anbefales å handle fra Kingbo!

8 juillet 2018

Kære Tone

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering af de ønskede varer

Hurtig levering af de ønskede varer, intet at klage over.

6 juillet 2018

Kære Lone

Noté 4 sur 5 étoiles

Rask levering

Rask levering, gode leveringsmuligheter til Norge. Fornøyd og anbefales videre til andre.

3 juillet 2018

Kære Inga

Noté 5 sur 5 étoiles

Vildt lækkert produkt og vildt hurtig…

Vildt lækkert produkt og vildt hurtig levering :-)

____
Svar til Kingbo;

Paraplyen er allerede blevet testet og den er kanon - så mange tak :-D

26 juin 2018

Kære Sidsel

Vi håber du få mange gode oplevelser med produktet i regnvejr.

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse. Jeg bestilte tirsdag og torsdag fik jeg varen. P.s. jeg bor i København.

26 juin 2018

Kære Mai

Vi er glade for du fik hurtigt levering.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus