Dårlig oplevelse
I anledning af valentinsdag d. 14 februar
Havde vi bestilt sushi som take away..
Vi skulle afhente kl. 19.45.
Pludselig får vi sms om at det først er klar til afhentning 20.05. Hvilket er fair nok, de har nok travlt sådan en dag.
Min mand står dernede kl. 20.00 og kommer ind til en restaurant der mildest talt sejler !
Vores mad er fortsat ikke klar, det er faktisk slet ikke begyndt at blive lavet endnu… og han får at vide vi skal forvente der går en time. !!
Vi har betalt næsten 600,- (ved bestillingen) for noget mad vi ikke kan hente…
Og de ville ikke gøre noget ved det, de havde travlt og alt for bagud blev der sagt.
Vi ønskede egenligt blot at få annulleret vores bestilling og få pengene retur, så vi kunne hente mad et andet sted fra.
Mange af de som sad ved bordene havde knap fået deres drikkelse efter 1 time… wolt bud kom ind af flere omgange for at hente bestillinger, men måtte også gå tomhændet derfra.
Personalet var maks presset og sås ved at de mund huggede helt vildt af hinanden:(
Virkelig ubehagelig oplevelse at overvære.
Der var mange utilfredse kunder.
Hvilket var på sin plads med den manglende service.
Efter 1,5 time fik vi vores bestilling med hjem og et gavekort til deres restaurant på 200,- (fik de 4 sidste der stod tilbage og ventede på MEGET forsinket mad) som så kan bruges ved bestilling af bord ved dem.
Hvilket ikke er noget vi benytter os af.
(Fordi: Små børns familie)
Vi har helt forståelse for at der er RUN på sådan en dag men det er så uacceptabelt en måde kundeservicen blev gjort på.
Ingen beklagelse overhovedet !
Vi fik ved udlevering af maden at vide vi kunne komme derned igen dagen efter og be om pengene tilbage hvis det var hvad vi ønskede….. for de ville ikke bruge tid på den slags nu.
Min mand meddelte at sådan bliver det desværre, for hele den romantiske aften blev så brugt på afhentning af vores mad i stedet. Øv.