Dejlig restaurant og frisklavet lækker sushi. Der er sød og hjælpsom betjening. Robotten er et hit for børnene, når den kommer kørende med maden - det er et underholdende indslag. Vi er kommet her... Voir plus
Maden er i rigtig god kvalitet, smager og ser super lækkert ud. Samt er personalet med til at gøre det hele til en god oplevelse, da man altid bliver mødt af personalet med et smil, når man går der... Voir plus
Vi var en familie på 8 personer. Vi fik er dejligt rundt bord hvor alle kunne se hinanden. Der var mad til enhver smag og serveringen var hurtig både med robot og personale. Alle blev mætte og g... Voir plus
rigtig god oplevelse, maden kom super hurtigt og var rigtig lækker. det er min første gang herinde og kommer helt klart tilbage, tak for i dag Svendborg
Godt meget godt
Fantastisk sushi sted som ligger i…
Fantastisk sushi sted som ligger i hjertet af Svendborg. Det er et must hvis du skal til Svendborg
10/10 det var en fantastisk oplevelse…
10/10 det var en fantastisk oplevelse kan klart anbefale
Sindssygt lækkert mad og god personale
10/10 oplevelse
10/10 oplevelse, virkelig lækker sushi, og stemningen var top
Rigtig god og fedt
Friske råvarer af god kvalitet
Friske råvarer af god kvalitet!
Der er så pænt, rent og hyggeligt i deres restaurant. De står mange kokke helt synligt og tilbereder al sushien.
De er imødekommende og venlige, når man træder ind af døren.
De har ofte travlt, men er altid smilende og hurtige til at komme med fadene, som er smukt pyntede med kærlighed for sushien.
Havde bestilt sushi til nytårsaften
Havde bestilt sushi til nytårsaften.
Vi kom fra Sjælland og skulle til sommerhus på Langeland.
Da vi skulle spise, manglede pinde, soya, wasabi, ingefær og chilimayonnaise.
Risen var ret tør.
En dårlig oplevelse, når vi havde glædet os til lækker nytårsmad og svært at gøre noget ved i sommerhuset.
Altid dejlig sushi og opmærksom…
Altid dejlig sushi og opmærksom personale helt klart at besøge værd
God service et smil på og virkelig…
God service et smil på og virkelig lækkert mad Alle var rigtig søde Rigtig god betjening Elsker deres sushi
God oplevelse
Mega god service