Lisez les avis des autres
Goeie en fijne stof! Hoge kwaliteit en voor alle weersomstandigheden mogelijk! Al 3 jaar haal ik hier mijn koningsdag outfit!
Het weer zou op koningsdag 2019 oorspronkelijk erg goed zijn (2 weken van tevoren), maar minder dan een week van tevoren werd duidelijk dat het wat kouder zou zijn. Ik had dus snel een (mooie) oranje... Voir plus
Ik heb 2 jaar geleden de kingsday trui ontvangen en ook het kingsday shirt. De maten kloppen precies en het heeft beide een fijne stof en het kriebelt niet. Verder blijven ze ook mooi na het wassen en... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kingsday Clothing geeft jou exclusieve kleding voor Koningsdag. Shop onze hoodies, t-shirts en accessoires op Kingsdayclothing.nl
Coordonnées de contact
Gouden Leeuw 135, 1103KB, Amsterdam, Pays-Bas
- +31638753445
- info@kingsdayclothing.nl
- kingsdayclothing.nl
Aanrader!
Hele mooie trui en fijne stof. Leuke details op de trui dus geen saaie basic hoodie :) Voor alle weersomstandigheden. Hele snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Echt een aanrader voor een leuke koningsdag outfit!! :)
Goeie en fijne stof
Awesome client support
Awesome client support! The quality of the product is so nice, I recommend the hoodie!!
Vandaag besteld morgen in huis!
Vandaag besteld morgen in huis!
Pasvorm goed! Goede kwaliteit netjes verpakt, leuke persoonlijke kaart met geschreven text! :)
Super blij met deze aankoop!
Top hoodie!
Ik wist niet zo goed welke maat ik nodig had. Kingsdayclothing heeft me hierbij goed geholpen! De levering was top en de hoodie ook. De hoodie heeft mij goed warm gehouden tijdens Koningsdag.
Ik ben er blij mee!
Levering is top, trui minder
Levering is top, kleding wat minder.
Levering en service is top. Geen opmerkingen en blij met dit proces. De trui die ik heb besteld was allereerst best wel duur (50eu voor een simpele hoodie) en qua maat: de trui is kort van lengte terwijl de maat bij de mouwen goed is.
Mooi design
Mooi design, goeie kwaliteit trui, snelle levering.
Ondanks subtiele hints naar Koningsdag een trui om het hele jaar door te dragen.
Top trui zit lekker!
Top trui zit lekker, heerlijk warm. Snel bezorgd ruim op tijd voor Koningsdag!!
Heerlijke hoodie
Heerlijke hoodie, maat zit perfect en is lekker zacht. Snelle service. Veel complimenten gekregen over de gave hoofie
Goeie kwaliteit en snel geleverd
Mijn bestelling was snel geleverd en goeie kwaliteit kleding.
Een trui gekocht in de uitverkoop met…
Een trui gekocht in de uitverkoop met een productiefout. Wat die fout precies is heb ik nog niet kunnen ontdekken, behalve dat de trui behoorlijk naar nieuw/winkel rook. Met een wasbeurt was de geur verdwenen. De trui was snel geleverd en netjes ingepakt.
Top bedrijf
Wat een bazen! Klein foutje in de levering door de drukte. Kan gebeuren. Koningsnacht geappt en ‘s ochtends vroeg op Koningsdag persoonlijk afgeleverd en alsnog compleet! Thanks Stijn 💪🏼
Ze zijn simpelweg fantastisch
Ze zijn simpelweg fantastisch, super betrouwbaar en oplossingsgericht! Als ik iets meer tijd had zou ik een liefdes gedicht schrijven. Iig een aanrader!
Geweldig
Ik had ff snel een goede outfit nodig voor koningsdag, en kwam op deze site terecht,uiteindelijk hier een hoodie gehaald, ik ben zeer te spreken over de klantenservice en de kwaliteit van de hoodie, al met al gwn echt een top bedrijf!
Waar de klant echt koning is!
Zowel het bestelproces als de levering is helemaal top gegaan! Goeie kwaliteit hoodie aangeschaft waar ik zeker nog lang van ga genieten! Bedankt voor de hand geschreven boodschap. Super lief!
Super!
In een woord: super! Mooie stof, mooie details en het allerbelangrijkste super snel in huis. Gisteren besteld vandaag binnen ! Top !
Topbedrijf
Verzending was snel! Trui ziet er goed uit en zat een kaartje bij met een geschreven tekst, voelt heel fijn om hier te bestellen!

Réponse : Kingsdayclothing.nl
Amazing fit and colour
Amazing fit and colour. The cloth quality is also very nice. Fully Recommended!

Réponse : Kingsdayclothing.nl
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.