De bezorger heeft nooit aangebeld bij mij of de buren. Heeft gebeld, wat ik niet hoorde en na 2 minuten probeerde ik terug te bellen, geen gehoor en de bezorger was al vertrokken. Het contact met kipp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vorige week woensdag 25 maart 2026 onze bestelling bij Kippie Assen opgehaald. 4 x Kiploempia - 500 gram Bami - 500 gram Nasi - 500 gram aardappelpartjes - 500 gram Kippeling - 10 s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn inmiddels vaste klantgeworden bij Kippie Eindhoven en kunnen alleen maar erg tevreden zijn! Zowel van de maaltijden, pannen en losse producten! Een fijn stel eigenaren Ben en Ilona en doen he... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij ons vind je de lekkerste kipproducten, van broodjes en grillworst tot heerlijk gegrilde kip. Probeer ook eens onze Kippiepannen, elektrische pannen gevuld met hapjes. Gemak en eetplezier voor groepen van 4 tot 100+ personen!
Piet Stuurmanweg 5, 2742 JX, Waddinxveen, Pays-Bas
A répondu à 68 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Wij hadden 19 verschillende pannen. Het eten was heerlijk. Zeer goede service betreffende allergieën. Ze hebben ons speciaal een lijst toegezonden zodat de mensen konden zien wat erin verwerkt was en welke producten b.v. glutenvrij waren. Wij zijn zeer tevreden over de producten, de service en de bezorging. Een klein nadeel op de doos staat per 2 pannen aangegeven welke het betreft. Makkelijker is dit per pan te vermelden.

Réponse de Kippie.nl
Wij hebben bij ons in de buurt geen Kippie helaas, maar gelukkig bezorgen ze ook thuis door heel Nederland. Heerlijk gegeten van de oven party schaal en de losse knaks. Volgens mijn dochter van 9 kon ze nog wel zo'n schaal op. Prima verzorgd en lekker!
Blij dat het er is alleen we hebben te maken met een beetje onoplettendheid denk ik of mensen daar begrijpen het niet?! Sommige broodjes zitten vol met vlees en sommige zitten maar 3 a 4 stukjes kip in !? Hallo !? We betalen er genoeg voor denk ik! Graag opletten want dit gebeurt nu wel heeel vaak!
Teleurstellend. Ziet er lekker uit maar daar houdt het ook mee op. Smaakloos. Twee kippieschalen gehaald maar geen van beiden was smaakvol. Nooit weer.
We hebben heerlijk gegeten van de kip en de nasi
Gehaald bij Kippie Bovenkarspel net een nieuwe winkel een aanwinst voor het winkelcentrum en zeker een aanrader
Ga er zeker nog een keertje heen
Veel variatie heerlijk
Er zijn ook kippie pannen te krijgen ga ik ook proberen
En al dat andere eten
Smakelijk eten zou ik zeggen
Chinese bami, diverse soorten kip sate en kip donor gehaald. Laat ik beginnen met het goede nieuws en dan ben ik nm snel klaar...de donor was redelijk echter de rest was weinig bijzonders tot slecht.
Sate op een lage temperatuur verwarmt totdat ze lauwwarm waren maar toen al droog en taai, de chinese bami hoort rijkelijk gevuld te zijn met diverse groenten, kip en ei maar op een gewicht qua portie van 550 gram trof ik welgeteld 2 stukjes kip aan zonder groenten en zonder ei, het enige wat in overmaat aanwezig was was ketjap, ketjap en nog meer ketjap.
Ik heb bij het filiaal in VELDHOVEN ook producten besteld vlak voor de kerst en toen was het waardeloos, heb ze nog een kans gegeven maar nu weer waardeloos.
Dit filiaal heeft duidelijk zijn zaakjes NIET op orde, voor mij in ieder geval de laatste x dat ik er geweest ben, had beter de 20 euro zo in de kieperton kunnen flikkeren of een fles ketjap moeten halen in de AH en die in 1 teug leug moeten drinken, dan was ik geodkoper uit met hetzelfde resultaat!!!!
Last van mijn maag na het eten van die ROTZOOI!!!!!!!!!
Kippieplank besteld,maar bestond veel uit spek,grove stukken,kon de helft weggooien, niet voor herhaling vatbaar
Ik had voor een groep van 18 man de XXL Vega pan besteld, met nog wat extra kip erbij. Deze viel bij iedereen goed in de smaak, en heb de service in de winkel (Amstelveen) goed ervaren. Het is wel wat enthousiast om erbij te benoemen dat de xxl pan voor 24 personen is, want met 18 man was het net aan.
Kip zoals kip niet hoort te zijn. De gewone kip hoort niet zoet te zijn en dat was ie wel, smerig gewoon. Dit was de eerste keer en tevens de laatste. Deze mensen snappen niet hoe kip gekruid hoort te worden. De bijgerechten middelmatig tot slecht. Weggegooid geld.
Eerste keer kippie thuis gegeten. We liepen in een winkelcentrum en dachten oh kijk dat ziet er goed uit en gaan we eens proberen. Voor ons en de 3 kinderen van alles en nog wat besteld. Kip, kipstokjes, saté, gehaktballen, bami en nasi. Het smaakte niet slecht maar niet noemenswaardig lekker om het ooit nog eens te halen. Maar de nasleep van het eten was gewoon goor.. hele gezin ziek, spugen, diarree en nog ruim een week flinke klachten gehad. We hebben echt lange tijd moeite gehad met eten, zodra we wat aten kregen we direct krampen en klachten. Enorme winderigheid en buikpijn.
Ik eet hier nooit meer!!!
Online besteld voor een housewarming en het was de ster van de avond! Opwarmen is heel makkelijk en snel en de kip was erg lekker. De anti kluifpan is zeker een aanrader. Het bezorgen kon ook nauwkeurig gevolgd worden.

Réponse de Kippie.nl
Vandaag kippenpoten gehaald maar wat waren de kippenpoten ZOUT het was echt niet te eten! Helaas heel vies!

Réponse de Kippie.nl
Had vandaag kippenbouten en spirribs gehaald de kip was heerlijk maar spirribs roken eigenaardige waren niet lekker was of het net bedorven was
Mijn ervaring was fijn. Snel kunnen ophalen, datum wijziging was niet moeilijk. De kippiepan was wel echt de ster van de nacht. Alleen was wel fijner geweest als er duidelijke dividers in de plaat waren zodat het vlees goed scheidbaar blijft. De afbeelding van de scheiding op de website komt niet echt overeen met de realiteit. Gedeeltelijk daardoor smaakte sommige vleessoorten bijna hetzelfde ondanks de verschillende marinades. Denk mischien sate met wat pindasaus en paar bbq kluifjes is beter(voor meer schijnbare afwisseling)? En ik weet niet waarom maar ik dacht kerrie knoflook smaak zou geel/oranje eruit zien ahah( ik merkte geen typische kerrie smaak). Maar qua snelheid,presentatie, redelijke smaak en de moeite ben ik wel echt dankbaar.
Kippen poten gekocht helemaal rauw van binnen , klantvriendelijk is ver te zoeken ,ze deden echt moeilijk om het op te lossen dus uiteindelijk ben ik gegaan want voelde mijn bloed gaan koken, nooit meer deze zaak rondweg troep daar
Jekkes, meer saus dan kip bij de kipperij in Haarlem. De kip kwam in m’n maag 6 keer voorbij… niet in de goede zin van t woord.

Réponse de Kippie.nl
Hebben chinese mie gehaald met kipreepjes in ketjap saus. Heb gelijk alles uit gekotst, omdat er nagel in zat!!!!!! WEG 16 EURO AAN ETEN. Lekker hygiënisch bezig daar. Dan is het personeel onvriendelijk en nu dit weer. Wij komen er niet weer ben gelijk genezen.

Réponse de Kippie.nl
Zelfs 1 ster nog te veel. Eerste kerstdag met het hele gezin een voedselvergiftiging opgelopen na eten kippiepan.
Heb een mail gestuurd en krijg een bericht terug bestaande uit 2 regels. Ze vinden het "vervelend" en ze hebben geen andere klachten gekregen. (Zou ik ook zeggen) . Bedankt Kippie voor deze gezellige feestdagen. We hopen met de jaarwisseling er bovenop te zijn.
Ik wilde voor de kerstdagen en aangepaste kippiepan xl bestellen. Mocht niet online want daar werd aangegeven dat er niets met aanpassingen bestelt kon worden. Dus dag voor kerst optijd ernaartoe gereden om mijn bestelling te laten maken, te betalen en mee te nemen. 3 medewerkers keken elkaar schaapachtig aan toen ik aangaf dat ik de inhoud iets veranderd wou hebben. (Bij eerdere bestellingen was dit nooit een probleem.) Uiteindelijk zegt wat leek op een leidinggevende zonder pardon nee. Ze vroeg niet eens om mijn reden van aanpassing. Een andere medewerker legt daarna uit dat ze niets aanpassen in bestellingen omdat ze dan fouten kunnen maken. Ik leg uit dat ik daarom gekomen ben en ze het ter plekke kunnen samenstellen uit het overvolle koelschap. Om vervolgens van de vermoedelijke leidinggevende te horen dat ik de verschillende gewenste kip soorten wel apart in bakjes mag bestellen, maar niet samengesteld in een kippiepan xl. Uiteraard tegen een veel hoger tarief. Klantvriendelijkheid is hier echt een 0.
En savoir plus sur les différents types d'avis.