Super bra bemötande
Super bra bemötande, man kände sig trygg att ta med hunden till henne. Hon lyssnar och läser av hunden väldigt bra och tar det i min hunds takt. Såg skillnad direkt efter behandlingen och jag kommer definitivt komma tillbaka.
Mathilda utövar kiropraktiska behandlingar på både djur och människor. Kiropraktik är en manuell terapi som är inriktad på att förbättra helhetshälsa och rörelseapparaten (nervsystemet, muskelsystem och ledsystem). Kiropraktik fokuserar på att förbättra den biomekaniska rörelsen av ryggraden och dess effekt på nervsystemet Mathilda har flera års erfarenhet av kiropraktik, hon tog examen från McTimoney College of Chiropractic i England och har senare vidareutbildat sig inom djurkiropraktik på BackBone-Academy for Veterinary Chiropractic and Healing Arts i Tyskland.
Ornakärrsvägen 288-16, 263 94, Höganäs, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
Mathildas kunskap och ödmjukhet gör henne till en professionell kiropraktor som mina hästar uppskattar till 100%. Hennes sätt att läsa av hästarna och ta det i deras takt gör att hästarna tar stora steg till Mathilda för att få hennes behandling. Att sluta med mathildas behandlingar på hästarna är uteslutet då jag ser hur bra de mår av att justera och hålla hästarnas kroppar i bästa möjliga skick!
Har alltid haft en fantastisk upplevelse hos Mathilda. Hon är professionell, förstående och får fram otroliga resultat.
Mathilda är oerhört lyhörd och mjuk och har gjort enorm skillnad särskilt för min ena hund som varit väldigt sned och kutig. Trots mycket skeptisk till nya människor tycker hon det är helt okej att bli behandlad av Mathilda, och hennes kropp har blivit SÅ mycket jämnare. Både hundarna och jag själv gås igenom regelbundet. Rekommenderar mycket varmt, både för rehab och förebyggande!
Mathilda är väldigt kompetent kiropraktor som hjälpt mig med min egen kroppen, min hund och min häst. Mathilda ser helheten och hjälper till så att vi kan bygga så hållbara kroppar som möjligt.

Réponse de Mathildas Kiropraktorhälsa
Tryggt och Väldigt proffesionellt. Både jag och min hund kände snabbt ett stort förtroende för Mathilda. Det märktes tydligt att hon besitter förmågan och kunskapen. Tack snälla att vi kunde komma ” efter arbetstid ” så tacksam🙏

Réponse de Mathildas Kiropraktorhälsa