Eigenlijk niet eens 1 ster waard... Besteld en betaald en omdat ik maar niks hoor, wilde ik hun gaan contacten. Blijkt dat hun website geblokkeerd is. Waardeloos en oplichting dit. Update: Ik moe... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ben tevreden met de produkten die ik had besteld, alleen de levering liet wel erg lang ( 6 weken)op zich wachten.
⭐☆☆☆☆ ZEER STERKE WAARSCHUWING – Vermoeden van oplichting Ik heb via Pinterest een advertentie gezien van Kizoora en een bestelling geplaatst via hun website. Het volledige bedrag is betaald... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Ai ai ai
Ai ai ai, kleine rotzakken !! Nen hardwerkende mens zo zijn geld afpakken en niks leveren !! Schaam jullie heel diep ! Ofwel krijg ik mijn geld terug ofwel maak ik hier een zaak van ! En ik doe dit echt wel,geloof me !!!
Eigenlijk niet eens 1 ster waard...
Eigenlijk niet eens 1 ster waard...
Waardeloos en oplichting dit.
Update: Ik moet het iets nuanceren. Een paar dagen later ontving ik alsnog mijn bestelling. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik het nu moet beoordelen. Ze waren absoluut niet bereikbaar en de ontvangst van de bestelling duurde veel te lang. Communicatie is dus wel een aandachtspunt. Wellicht is de site nu niet meer geblokkeerd??...
Ik heb een glucose meter
Ik heb een glucose meter
Besteld.
Betaald maar niks
Ontvangen levering zou lang duren maar in november al besteld
Pure zwendel!
Heb een zuurstof meter ontvangen in plaats van een glucose meter , die ook niet werkt
Glucose balans werkt niet ! Pure oplichting !!
⭐☆☆☆☆ ZEER STERKE WAARSCHUWING. vermoeden van oplichting
⭐☆☆☆☆ ZEER STERKE WAARSCHUWING – Vermoeden van oplichting
Ik heb via Pinterest een advertentie gezien van Kizoora en een bestelling geplaatst via hun website. Het volledige bedrag is betaald, maar het product is nooit geleverd.
Na de betaling heb ik meerdere e-mails gestuurd. Hier is nooit op gereageerd. Het telefoonnummer dat op de website vermeld staat, blijkt bovendien niet te bestaan. Er is dus geen enkele vorm van bereikbaarheid of klantenservice.
Op basis van mijn ervaring heb ik een sterk vermoeden dat dit geen betrouwbare webshop is en mogelijk om oplichting gaat. Ik voel mij misleid en raad iedereen met klem aan om hier geen bestelling te plaatsen.
Bestel hier niet — het risico dat je je geld kwijt bent zonder levering of contactmogelijkheden is naar mijn mening groot.
Ben tevreden met de produkten die ik…
Ik heb al een maand geleden iets…
Ik heb al een maand geleden iets besteld,tot heden niks ontvangen.zelfde met de poeder voor de afvoer verstopping.ook niks ontvangen.ik denk oplichting verdomme
bestelling gedaan en niets ontvangen
Heb op 7-01-2026 besteld en tot op heden, 21-2-2026 nog niets ontvangen na meerder malen per mail contact te hebben gezocht. Totaal geen respons van de kant van Kizoora. Het is ongehoord, klantonvriendelijk en associaal zoals zij te werk gaan en nergens op reageren.
Kreeg in het begin een track & trace maar daar gebeurt ook niet op.
Geen orderbevestiging gekregen
Geen orderbevestiging gekregen, laten niets van zich horen als je een mail stuurt en het 06 nummer is onbereikbaar. Fluttent
Glucometer, sept. 2025
Net als vele anderen een Glucometer gekocht maar een oxxiometer gekregen(sept 2025). Diverse keren (20 maal) mailcontact gehad met ene Emma, volgens mij is dit een robot geeft steeds dezelfde antwoorden en je schiet er niets mee op. Dus voel mij zeker opgelicht. Vorige zelfs op hun verzoek foto's opgestuurd, maar helaas geen antwoord. dus hierbij dan ook mensen pas op met dit bedrijf.
Mensen laat je niet vangen door deze…
Mensen laat je niet vangen door deze bedrieglijke verkooptruc. Eens ze je geld hebben laten ze niets van zich horen, behalve valse loze beloften.antwoorden dat het nog onderweg is na meer dan een maand.ik bestel hier natuurlijk niets meer.
Dwg
Kizoraa is K
Kizoraa is K, lang wachten op bestelling. En ze zeggen 2 kopen en 2 gratis. Ammehoela. Voor 1e keer bestelling gedaan . Maar nooit meer. Wees gewaarschuwd. Je wordt bedonderd. En zag op andere sites veel goedkoper. Echt K
Kizora beloofd terug betaling van…
Kizora beloofd terug betaling van producten, indien deze niet aan de verwachting voldoen, maar komt deze belofte niet na, je word aan het lijntje gehouden, niks kopen want je gaat de bieten bult op,
Had ik maar eerst Trustfonds gelezen
Besteld: anti roken/nicotine armbanden. Ontvangen: anti alcohol armbanden
Contact met Emna. Na enkeke conractmomenten bleek Emma een chatbot te zijn. Bleef volhouden dat het juiste artikel verzonden was, ondanks verzonden foto's. Gevraagd om contact met 1 vd teamleden binnen 10 werkdagen. Werd niet gehonoreerd. Retouradres werd niet verstrekt. Kortom: OPLICHTERS ZIJN HET!
OPLICHTERS!!
Na bestelling en betaling een bevestiging ontvangen met track&tracenr.
Helaas was dit een dood spoor, heb ook niets ontvangen. Na contact met Emma aan het lijntje gehouden en kon uiteindelijk een nieuwe bestelling plaatsen, maar dan met 15% korting! Uiteraard geen gebruik van gemaakt......
Had ik de reviews maar gelezen!!
Even een update: Vandaag, 27.12.25 alsnog mijn bestelling ontvangen in goede orde, alleen
meer dan 1 maand later !
Ik weet niet wat het is
Ik weet niet wat het is, maar laat je niet verleiden deze HardeStart te kopen. Het werkt absoluut niet. En dan ook nog op de website een zogenaamd Nederlands stel voor het Witte Huis te plaatsen die zeggen dat het werkt.
Nachtmerrie
Na een lange levertijd werd mijn zogenaamde bestelling bezorgd dat wil zeggen; op straat voor de voordeur gezet. Bleek het niet de door mij bestelde gezichtscrème te zijn maar pillen?! Mail gestuurd maar van Emma kreeg ik als antwoord dat ik die toch echt besteld had. Dus niet geld teruggevraagd maar hier heb ik geen enkel vertrouwen in. Sluiten die handel het zijn gewoon oplichters.
Annie Georgiadis
Kizora of Kizoora oplichting
Zoals diverse anderen hier: geen glucose meter maar een gewone simpele oximeter.
Ene Emma van klantenservice houd je aan het lijntje met antwoorden
Dat het team er naar kijkt. Ha ha ha
Pure oplichting. Schandalig dat dit zomaar kan
Bestel hier nooit wat ondanks de gelikte advertenties
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.