2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

Hvis i forventer kundeservice, så dette ikke stedet

Port montør ganske fine - men deres support eller bare medarbejderen Nikolaj er virkelige amatør.

Der bliver lagt på mens man ber dem om at komme og se på den port der kun er brugt 5 gange som er gået i stykker på 1 månede.

Der bliver sagt om at de skal komme og se på den port jeg har betalt små 55.000kr for.

Svaret er: ‘du kan sige det pænt og ikke bestemt”

Mit svar: jeg siger du skal komme hurtigst muligt fordi det skal i.

Hans svar: er han ligger på.

1 mai 2026

Der er utroligt at de ikke vil beholde…

Der er utroligt at de ikke vil beholde deres kunder.
Har købt en port men kan ikke få noget hjælp fra dem bagefter.
Men deres montør skal have 5 stjerner men deres kunde service skal have minus 10. Vil anbefale alle til at tage et andet firma

3 novembre 2025

Jeg prøvede at få et tilbud på en…

Jeg prøvede at få et tilbud på en garageport. Det syntes de åbenbart ikke var umagen værd. 2 mails 2 opringninger til en sælger var ikke nok. 2 gange lovede sælgeren at jeg ville modtage et tilbud dagen efter, modtog aldrig noget. Useriøst og tidsspilde.

20 août 2024

Manglende ansvar for ankenævn

Obs. De er ikke underlagt et ankenævn, så i tilfælde af tvist kan den KUN tages via domstolene.

Vælg en virksomhed som vil stå til ansvar for deres produkt når du handler.

12 février 2024

Fantastisk service

Skrev til KJ porte tirsdag aften kl 21 og onsdag morgen får jeg en sms fra Kurt at han vil kigge forbi inden middag og kl 11 kører han igen og har skiftet noget ved motoren så porten kører igen👍👍👍 super super service, helt sikkert en jeg vil anbefale til andre😄👍

15 mars 2023

FAKTASTISK SERVICE

FAKTASTISK SERVICE
Port går i stykker onsdag aften, kontakt til KJ Porte torsdag morgen klokken 7.00 og porten er lavet torsdag klokken 12.00 og garagen er hermed klar til brug til fødselsdagsfest fredag.
SUPER SUPER service

8 septembre 2022

Perfekt service,

Købte 3 porte for 10 måneder siden. Perfekt installation, den ene port har efter 10 måneder en #lyd#, montør kom forbi og justerede porten, samtid kontrollerede han af sig selv de 2 andre porte. Det er super service, og en utrolig venlig montør.

30 septembre 2021

Super glad 👍

Har lige fået installeret en port med havelåge.
Super kvalitet, professionel arbejde, og super god service.
Vi er så glade for at vi valge KJ-porte.
Den klær vores hus såå meget.
Tusind tak Karsten 💪💪

19 août 2021

KJ porte satte en leddelt hejseport i…

KJ porte satte en leddelt hejseport i vores garage i 2009. Prof arbejde, og den har fungeret upåklageligt i over 11 år, da den pludseligt strejkede her forleden dag. En opringning omkring middagstid og inden aftensmaden var wirerne, som var knækket, udskiftet. Igen prof og hurtigt arbejde. Vores genbo fik også en KJ port i 2010, som har virket uden problemer siden. Vores allerbedste anbefalinger!!!

23 janvier 2021

Super flotte porte. 👍

Har lige fået monteret to nye porte af kj portes super dygtige og venlig medarbejdere. Tak til Nikolaj og hans team for to rigtig fine porte.
Vh ole

15 janvier 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit