4,2

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Stærkt, kvalitets tømrerarbejde !

Driver til dagligt vores eget malerfirma og har nu for første gang lavet maler arbejde for Steven & Co.
Det er altid spændene at se hvilket forarbejde og finish man kommer og skal arbejde videre på.
Men vi er meget positive og ikke mindst glade for den professionelle arbejdsindstilling Steven præstere. Ingen slinger i valsen, et ord er et ord og kvaliteten er top og en fornøjelse at arbejde videre på. Vi håber uden tvivl på flere opgaver fra Steven og kan desuden stærkt anbefale ham søm tømrer. Tommel op herfra.👍

11 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Udskiftning af tag på carport

Kun stor ros herfra, til Steven. Han både rådgivet om typer af tagbeklædning der kunne benyttes til vores carport, og senere udskiftet det gamle tag. Han har altid væres hurtig og behaglig i kommunikationen, og svaret på alle vores spørgsmål. Arbejdet er flot udført og vi har intet at udsætte på det.

11 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Kjær Byg og Bo har nu lavet 2…

Kjær Byg og Bo har nu lavet 2 træterrasser her hos mig - og herfra er der KUN STOR ROS, flot arbejde - hurtig ekspedit fra indledende snak og til de stod super flotte.
Er meget tilfreds 💪🏼👍kæmpe anbefaling herfra.

26 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Rystende oplevelse af en tømrerfirma og håndtering af fejl/mangler

Jeg giver minus stjerner hvis det var muligt.

Jeg er efterladt med en nyetableret træterrasse, der skal pilles fra hinanden og udføres korrekt.

Der mangler luft til bordkanten samt bræt på lodret midt på terrassen, der er efterladt 14 tommer skruehuller i brædderne omkring det lodrette bræt som både er synsmæssigt grimt, men også udsat for hurtig ældning ved vandpåvirkning/fugt, finish er noget sjusk, en del skruer er monteret enten skævt eller boret for langt ned i brædderne, pergola- brædder er skåret skævt så der er røget træfli stykker af alle hjørner.

Jeg har konfronteret tømrermesteren Steven med ovennævnte. Han mener det er bagateller og meddeler blot at de tomme skruehuller skal have vand. Efter 4 dages korrespondance omkring fejlene tilbydes jeg, at han vil lappe huller med lim/savsmuld eller putte skruer i de allerede regnfyldte huller hvor han 1 cm. derfra har boret andre huller, eller han vil skifte de “hullede” brædder med de kasserede overskuds brædder, som er komplet uanvendelige pga. stand, hvilket tidligere i processen blev meddelt mig. Det er naturligvis uacceptabelt. Efterfølgende har en anden fagmand gjort mig opmærksom på de nævnte kristiske forhold.

Jeg har forsøgt at komme i kontakt med Steven telefonisk, sms, mails, men jeg er efter mit ønske om ordentlig udbedring blevet blokeret på Facebook, telefon og mail besvares ikke. Jeg ikke er den første kunde, der blokerer når der klages over mangelfuldt arbejde erfares, men desværre for sent.

Jeg er rystet over den situation jeg nu er efterladt i og vil derfor advare andre om at tage kontakt til Kjær byg og bo ifm. udførelse af tømrer/snedker arbejde.

2 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi stod og havde akut brug for en…

Vi stod og havde akut brug for en håndværker til at færdiggøre gulve i vores hus,efter et uheld som gjorde vi ikke kunne selv.
Vi blev mødt af velvillighed. De kom hurtigt og kiggede på hvad der skulle laves og i løbet af få dage var vores problemer væk med hjælp fra kjærbyg.
De får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Herfra og vi vil helt sikkert bruge dem igen.

20 mars 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus