Kjeld Hansen Murer og VVS Avis 56

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Han prøvede lidt forskelligt, før han gav op efter tyve minutter. Tog dog 1228 for en time! Så vær lige opmærksom på den noget opskruede timepris. Han var flink nok, men lidt påståelig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super glad for det arbejde jeg fik udført i min lejlighed, jeg har brugt dem før og det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Lige fra første kontakt føler man sig i trygge hænder, og der var g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop fået udført badeværelse hos Murer & VVS Kjeld Hansen. Alt i alt har det været en behagelig oplevelse lige fra tilbudsgivningen, hvor jeg som kunde blev inddraget og vejledt i de b... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Fik fjernet lille tagvindue og hullet dækkes med 6 tagsten jeg selv havde.Fint arbejde af flink og dygtig murer.Ikke desto mindre faktureret for 2 x 3 timer da chefen selv i perioder var til stede,-me... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

God og hurtig service

Jeg havde kontaktet en del forskellige firmaer for at få et tilbud, men kun 2 vente tilbage, jeg valgte Kjeld Hansen vvs da det var det mest troværdige af de 2 firmaer.
Jeg fik skiftet mine radiator som aftalt til aftalt pris som også var en del billigere end den anden vvser der vente tilbage.
Jeg kan klart anbefalde dette firma.

7 mai 2021

Tilfredse kunder

En rigtig professionel og pålidelig virksomhed. Vi har haft gang i en stor renovering de sidste fire måneder, og virksomheden har imødekommet alle vores behov. Renoveringen indebar bl.a. rørføring til et nyt køkken og et helt nyt badeværelse. Alle de medarbejdere, vi har mødt har været rigtig dygtige, venlige og professionelle.

9 avril 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Min dårligste oplevelse nogensinde med en håndværker.

Normalt ville jeg aldrig lave en anmeldelse, men jeg oplevede en helt forfærdelig oplevelse med dette firma.
Jeg vil absolut ikke anbefale nogen at bruge dette firma.

Jeg fik opsat en radiator til hvad der viste sig at være en alt for høj pris. Da jeg så hvor lidt tid de brugte på det og ikke desto mindre var deres regning uigennemsigtig.

Samtidig ødelagde de en stikkontakt i mit hjem - og da jeg nævnte det for dem, så ringede selve ejeren af firmaet og var mere end bare lidt ubehagelig, aggressiv og ubehøvlet i telefonen. Det var den værste oplevelse og behandling jeg har oplevet med en håndværker.

Gør jer selv en tjeneste og find en anden.

30 décembre 2020

Gulvafløb udskiftning

Skulle have skiftet mit gulvafløb da det var ulovligt Jeg kontaktet murer & VVS Kjeld Hansen for tilbud da de har vvs og murer i samme firma jeg fik et fint tilbud som jeg accepteret vi aftalte at det skulle starte mandag og det ville tage 3 dage da hullet omkring gulvafløb skulle lukkes efter udskiftning af afløbet samt der skulle laves fliser omkring afløb det hele forløb rigtigt fint og flise arbejdet er blevet super godt og jeg må sige at deres håndværkere er meget venlige og imødekommende så alt i alt er jeg meget tilfreds og kan varmt anbefale dette firma.

16 janvier 2020

Hurtig service.

Hurtig service.
Jeg havde en gammelt wc som ikke ville tage
Vand ind og ringede og fik et tilbud over telefonen som jeg takkede ja til.
Blikkenslageren kom og skiftet wc’et til aftalt tid og pris og kørte det gamle bort.
Jeg har haft en super god oplevelse og kan kun anbefale dem, lokummet brænder lol.

9 janvier 2020
Noté 2 sur 5 étoiles

Manglende service og ansvar for opgaven

Har haft problemer med min gulvvarme og fik besøg af en montør. Trods jeg selv havde luftet systemet ud, prøver montøren at gøre det samme og synes at det er det vi skal starte med = besøg på 10 minutter og en regning på 795 kr (dog plus kort kørsel på 5-8 minutter i hver retning). Da problemet viser sig ikke at være løst kontakter jeg firmaet for at finde en løsning og spørger om vi kan finde en løsning, nu hvor problemet ikke blev udbedret på det korte besøg, evt. ved at dække noget af et andet besøg via den første fakturering, da jeg synes det var noget frisk at tage 795 kr. for en samlet opgave på maks 20-30 minutter. I mit venlige opkald blev jeg mødt med arrogance og dårlig kundeservice med beskeden om, at jeg skulle betale den fulde første regning for derefter at få besøg af dem igen. Jeg har nu valgt at få en anden VVSer til at klare resten af arbejdet..

3 janvier 2020

Topkvalitet badeværelse

Jeg har netop fået udført badeværelse hos Murer & VVS Kjeld Hansen.
Alt i alt har det været en behagelig oplevelse lige fra tilbudsgivningen, hvor jeg som kunde blev inddraget og vejledt i de bedste løsninger og materialer.
Svenden som udførte badeværelset, var rar og fleksibel.
Der blev udført grundig afdækning og der blev pænt ryddet op hver dag.
Hele processen har været meget professionel fra start til slut.
Arbejdet blev udført til aftalt tid og pris.
Murer & VVS Kjeld Hansen har mine varmeste anbefalinger.

14 novembre 2019

Professionelle

Super søde, dygtige og professionelle. Jeg havde en masse spørgsmål og usikkerheder og de var både søde til at svare og rådgive. Jeg følte mig virkelig tryg og resultatet af deres arbejde er bare så flot.
Det var anden gang de hjalp mig med at totalrenovere køkken og bad (2 forskellige lejligheder) og begge gange har jeg kun haft godt at sige om dem.

13 octobre 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

VI valgte helt rigtigt med dette firma…

VI valgte helt rigtigt med dette firma til at total renoverer vores nye badeværelse! de var meget venlige, svarede på alle vores dumme spørgsmål og gjorte så vi følte vi var en del af hele processen.. arbejdet gik rigtig hurtigt og professionelt.. en kæmpe ros til Muren Kasper, som var enorm dygtig til at forklare og hjælpe os, og som har fået det til at se så lækkert ud!, en fornøjelse at have deres medarbejdere ude.. den eneste grund til at der ikke er kommet en sidste stjerne på er at vi har haft nogen problemer med loft arbejdet, men det er i småtings afdelingen! ellers en klar anbefaling her fra, til alle der vil have et helt nyt badeværelse til en god pris og med super søde og gode håndværkerer!

29 octobre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Under alt kritik - Beslutter selv hvordan det skal se ud.

Hyrede Kjeld Hansen til at skifte mit væghængte wc. Da de fik det gamle af kunne det nye ikke komme på, da den gamle cisterne ikke virkede. Fair nok, hvad gør vi så. Kjeld Hansen laver et tilbud på 16000 for udskæring i betonvæg og montering af ny cisterne og wc.
Efter montering af cisterne opdager jeg at skylleknappen, der før sad over wc brættet, nu kommer til at sidder bagved brættet?. Jeg ringer straks og klager. Det er absolut ikke noget der er aftalt. Kjeld Hansen er dog totalt afvisende, og informere at: Det er standard, det er nemmere at montere, de fleste vil have det sådan, og jeg skulle have informeret ham om, at jeg ville have en høj cisterne.?? Altså det var ikke noget problem at få det som det var, det var bare nemmere for Kjeld Hansen. Hvordan skulle man, som ikke blikkenslager, vide at der er noget der hedder høj cisterne og man selvfølgelig ikke ville få det som det var før?

Under wc’et skulle en fliser eftermonteres. Her var flisemurers arbejdet så ringe udført at de måtte tilbage og rette det op. Flisen sad skæv og fugen var op ad væggen, ud på gulvet og hullet..

Oprydning bliver på ingen måde udført. Det står man åbenbart selv for..

19 mai 2018

Et flot badeværelse.

Jeg har fået udført et badeværelse af murer og VVS Kjeld Hansen,
havde fået flere tilbud fra andre firmaer, men fandt Murer og VVS Kjeld Hansens tilbud det bedste, og jeg må sige at jeg blev ikke skuffet.
Prisen var bare helt OK. men kvaliteten var endnu større, alt er perfekt ned til mindste detalje, og alle aftaler blev overholdt, jeg vil give firmaet mine bedste anbefalinger og sige bare mange tak for det flotte badeværelse.
bedste hilsener Eric Steffesen

18 mars 2018

Super service.

Jeg er Vicevært på en ejendom med 6 opgange i Lyngby.
Jeg skriver fordi jeg ikke kunne komme i kontakt med huset vvsér da kl var over 19.00
Ejendommen var uden varme og jeg ringede til Kjeld Hansen vvs på deres vagt telefon som straks blev taget.
Jeg aftalte med svenden at han skulle køre ud og se på det.
Da Vvseren dukkede op gik der ikke længe før han konstateret at det var pumpen der var gået.
Alt var lukket med viseren ringede til sin grosist som åbnede butikken op så han kunne få en pumpe.
Pumpen blev monteret og der blev sat strøm på.
Varmen kom tilbage og mit problem var løst.
Jeg vil bare sige stor tak for god service, det er ikke sidste gang vi bruger dette firma.

7 février 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

DEM vil jeg ikke anbefale!!

DEM vil jeg ikke anbefale!!! jeg har fået lavet noget toilet, samt en bruser, af dette firma, og arbejdet er sådan set ok udført, men da jeg kommer hjem, opdager vi at der er et kæmpe hak I vores køkkenbordplade, og da vi gør firmaet opmærksom på dette, så er det mig som lyver og at de I hvert fald ikke har gjort noget. de er ikke til at hukke eller stikke I, jeg skal bare betale min regning ved kasse 1. jeg har gjort det, men det er sidste gang jeg burger det firma. det var dyrer at lave bordpladen, end at de lavede deres arbejde.

2 février 2018

Glad kunde

Mine fuger på mit hus trængte til at blive omfuget, jeg ringende til 3 forskellige firma, det ene firma gik der 3 uger før jeg fik tilbuddet !!!! som var vildt dyrt dybt useriøst, det andet firma var en lidt dyrere end murer & vvs kjeld hansen så jeg valgte at gå videre med kjeld hansen, jeg ringende ind til kontoret og fortalte at jeg godt ville gå videre med dette tilbud, den søde dame sagde at hun ville give besked videre til mester, som ringede tilbage 5 minutter efter og takkede og sagde at de kunne starte om 4 uger på mit hus. Mandagen som de skulle starte dukkede de op til aftalt tid, vi gennem gik tingende som skulle udføres, og derefter gik de i gang, folkende var meget imødekommende og serviceminded, hver morgen inden jeg tog afsted fik vi en hyggelig snak om arbejdet og om der havde været noget, jeg fik også ordnet lidt små reparation af min sokkel uden at de sendte ekstra regning på det super service.
Da de var færdige med arbejdet blev der ryttet pænt op.
Alt i alt må jeg sige at det har været en rigtigt god oplevelse og jeg kan varmt anbefale dette firma.

28 janvier 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Fik lavet nyt badværelse og er så glad for det arbejde de har udført, det skulle tage 4-5 uger og tog 4uger og alt gik lige efter planen. super flinke håndværkere der var super imødekomne. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg ringer efter Kjeld Hansen murer og Vvs kan varmt anbefales.

21 janvier 2018
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus