Vi har nu brugt dem både til en barnedåb og en rund fødselsdag - og alt spiller bare fuldstændig. De kan virkelig varmt anbefales. Tusinde tak fordi I var med til at give os de bedste fester :)

Vi modtog varen dagen efter bestilling. Desværre havde lageret plukket en forkert vare. Da vi henvendte os til Klar til Fest, var fragtmanden kørt for dagen, men det lykkedes for dem at få ham retur o... Voir plus

Meget tilfreds! Hurtige svar, gode instrukser pr mail, meget venligt personale. Vi afhentede selv og fordi en vare udsolgt, fik vi et alternativ/lignende produkt. Nydelige glas, pænt bestik, gode klap... Voir plus

1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Festudlejning - Udlejning af borde, stole og service til festlige lejligheder. De kan bestille online og vi leverer direkte til Dem eller De har selv mulighed for at afhente på vores lager i Kastrup, lige ved Kastrup Lufthavn. Salg af Festtilbehør - Salg af Duni duge, Duni Servietter, Ternet duge, lys, Rød løber, VIP-standere, engangsservice og meget mere.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

166 avis

Super service - kan varmt anbefales

6 septembre 2025

God kundeservice

Tak for en ekstraordinær god kundeservice. En sjælden og meget positiv oplevelse.
Min bestilte vare var forsinket - blev ringet op - og blev tilbudt at få hasteleveret et alternativ - uden beregning. Det er fornemt.

18 décembre 2025

Super fint produkt

Super fint produkt, det kom hurtigt.
Glæder mig til at bruge det.
Dog er jeg ærgerlig over, at jeg skulle lave en bankoverførsel til jer, på trods af jeg valgte mobilepay, som betaling.

11 décembre 2025

Anbefalding herfra - God service!

Vi lejede stole og gulv til et festtelt til vores barns dåb. Desværre opstod der en fejl – da vi lagde gulvet i teltet aftenen før, manglede der plader. Da vi ringede til Klartilfest dagen efter, fik vi at vide, at vi selv skulle have talt pladerne, hvilket var svært, da vi ikke vidste, hvor mange vi præcis skulle have (dette var ikke oplyst nogle steder). Det skabte lidt kaos, især med en lille baby og dåb lige om hjørnet.

Til gengæld løste firmaet fejlen hurtigt ved at sende de manglende gulvplader med en taxa hjem til os – og dét var virkelig god service! Derfor ender de alligevel med at få 5 stjerner herfra.

30 août 2025

God service ⭐️

*Rettet anmeldelse, da Klartilfest leverede super god service og kontaktede mig — og min første anmeldelse skyldtes en teknisk fejl.

Er super tilfreds med min oplevelse :-)

18 mars 2025

Super service

Jeg kontaktede klartilfest kun 3 dage før et arrangement, hvor jeg havde brug for bl.a. service. Super god mailkorrespondance med stor imødekommenhed og ro på. De havde alt, hvad jeg skulle bruge og super mulighed med at kunne vælge med eller uden opvask af det lejede service.
Leveringen kom dagen før som aftalt. Alt stemte. Der var fine og overskuelige sedler med tingene, så vi vidste, hvordan det skulle være klar til returnering, og afhentningen foregik også helt efter planen. Alt med super ro og venlighed.

10 janvier 2025

fik tilsendt en forkert vare

fik tilsendt en forkert vare, gjorde opmærksom på det, via mail, og dagen efter, var en ny forsendelse på vej, med besked om at den modtagne forkerte vare skulle jeg blot beholde. FREMRAGENDE SERVICE, Søren

6 septembre 2024

Klar til fest har det du skal bruge

Klar til fest har det du skal bruge, deres hjemmeside fungere, og det er nemt at bestille. Leveringen virker, og der er god service når de kommer ud. Søren er hjælpsom hvis der lige er noget ved bestillingen som man vil ændre. Jeg ændret min efter deadline, men det blev fikset. Jeg kan varmt anbefale Klar til fest..

31 août 2024

Super service

Super service! Søren leverede og hente de borde, stole og glas (inkl.opvask) som vi skulle bruge til en stor havefest. Nemt at bestille og super enkelt med levering herhjemme.

31 août 2024

Super

Nem bestilling, flotte varer og god service! Søren og Klar til Fest leverede de perfekte borde og duge til vores store fødselsdagsfest, hvor alt lige fra kontakt, udlevering, materialer og andet bare spillede perfekt. Stor ros for endda at vejlede i antal mens, der var ferie og vi havde brug for ekstra sparring. Kan varmt anbefale at bruge Klar til Fest i fremtiden og til andre!

24 août 2024

Jeg skulle holde fødselsdag

Jeg skulle holde 40 års Fødselsdag i haven og havde derfor lejet borde, stole og duge hos Klar til Fest.

Der har under hele forløbet været en rigtig god service hvis jeg har haft spørgsmål mm.

Jeg er fuldt ud tilfreds med alt fra bestilling, levering og afhentning. Jeg kan kun varmt anbefale Klar til Fest og jeg vil helt sikkert bruge dem igen når der skal holdes fest.

17 août 2024

Konfirmation…

Vi benyttede Klartilfest til vores søns konfirmation. Alt fungerede og service var i top. Da bordene var dækket med dug, glas og tallerkner, samt banquet-stole til 60 personer alt sammen fra klartilfest lignede det næsten en hel michelin-restaurant.
Samtidig var pris inkl. levering meget rimelig

20 avril 2024

Fantastisk service

Fantastisk service
Der var en mindre fejl, der straks blev, mere end, rettet op på.
Jeg handler gerne der igen og giver mine varmeste anbefalinger.

10 novembre 2023

Modtog en defekt varer

Modtog en defekt varer. Efter en enkelt mail, beklagede firmaet "fejlen" og sendte en ny varer uden beregning, som jeg modtog allerede dagen efter.

Kan anbefale firmaet og tøver ikke med selv at handle der igen...

5 octobre 2023