't Kleinigheidje Avis

1. Boutique de cadeaux
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Magasin de souvenirs
  4. Magasin de vêtements imprimés

Bij 't Kleinigheidje geloven we dat cadeaus meer zijn dan zomaar een verrassing: het zijn momenten van aandacht, liefde en verbinding. In onze giftshop vind je een ruime keuze aan originele geschenken voor elke gelegenheid: van verjaardagen en feestdagen tot bedankjes en zomaar-momentjes. We bieden zowel standaard cadeaus als gepersonaliseerde items aan, zodat je altijd een uniek en persoonlijk cadeau kunt geven. Denk aan gepersonaliseerd textiel, leuke accessoires en kleine extra’s die het verschil maken. Bovendien stellen we, op bestelling, met veel zorg cadeaumanden en giftsets samen welke volledig afgestemd worden op de wensen van de ontvanger. Onze geschenksets zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en combineren stijlvolle producten met een liefdevolle presentatie. Of je nu kiest voor een kleine attentie of een uitgebreid cadeaupakket, je vindt bij ons altijd iets dat indruk maakt. We staan voor kwaliteit, originaliteit en een persoonlijke touch. Zo helpen we je keer op keer om iemand écht te verrassen.

Bien

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Top!!

Ik heb 5 bestellingen last minute besteld en ik heb ze tijdig aangekregen. Heel fijne mensen. De juffen waren er heel blij mee. Het is anders en origineel. De verpakking wordt heel netjes gedaan. Je hebt ook veel keus.
Ik ben klant 😍

6 juin 2025

GESCHENK

Weer mooi geschenk nu voor pensioen van mijn nicht. Prachtig verpakt. Een plezier om te geven. Bedankt

30 septembre 2025

Réponse de 't Kleinigheidje

Wat leuk om te horen dat het cadeau zo in de smaak viel! We vinden het altijd fijn om iets moois en feestelijks te kunnen afleveren. Dank je wel voor je mooie woorden!

Top!

Super vlotte, snelle en persoonlijke service! Heel leuk om gepersonaliseerde cadeautjes te kunnen afgeven! Zeer tevreden!

18 août 2025

Réponse de 't Kleinigheidje

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We vinden het heerlijk om persoonlijke cadeautjes te kunnen maken die een glimlach bezorgen. Bedankt voor je leuke review!

Mooie spullen met kwaliteit

Mooie spullen met kwaliteit. Zeer duidelijke uitleg. Vriendelijke en behulpzame mensen.

30 septembre 2025

Réponse de 't Kleinigheidje

Wat een heerlijke review om te lezen, bedankt! Superfijn om te horen dat onze producten en uitleg je zo goed bevallen zijn. We doen ons best om iedereen met een glimlach te helpen en het is leuk om te merken dat dit gewaardeerd wordt. Hopelijk tot snel voor nog meer mooie cadeaumomentjes!

Leuke, origineel en persoonlijk

Leuke en originele gepersonaliseerde cadeau ideetjes. Al een paar keer aangenaam verrast geweest."

26 septembre 2025

Réponse de 't Kleinigheidje

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze originele en persoonlijke cadeautjes zo weet te waarderen.