À propos de l'entreprise

1. Services aux entreprises

Écrit par l'entreprise

Wij maken jou vindbaar op Google en AI zonder torenhoge kosten of ingewikkelde dingen, gewoon Klik, Klaar, Gevonden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf het eerste contact met Luuk…

Vanaf het eerste contact met Luuk voelde ik dat hij echt luisterde naar de visie achter Evoke Business en niet alleen bezig was met “een website bouwen”. Hij dacht actief mee, werkte snel, communiceerde helder en voelde goed aan wat er nodig was om het merk sterk neer te zetten.

Wat ik vooral waardeerde, was zijn betrokkenheid in het proces. Geen standaard aanpak, maar echt kijken naar de behoefte, de uitstraling en de richting van het bedrijf. Aanpassingen werden snel opgepakt en de samenwerking verliep soepel en prettig.

Daarnaast was de snelheid waarmee gewerkt werd echt sterk. Er zat tempo in zonder dat de kwaliteit verloren ging. Voor mij was het belangrijk dat de website niet alleen mooi werd, maar ook goed voelde bij wie wij zijn als merk. Dat is gelukt.

Ik ben erg tevreden (en dankbaar) over de samenwerking met Luuk en Klikklaar en zou hem zeker aanraden aan ondernemers die iemand zoeken die meedenkt, snel schakelt en kwaliteit levert.

1 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Simpel, snel en zichtbaar resultaat

We zijn met KlikKlaar gestart omdat we merkten dat we online nog kansen lieten liggen, vooral via Google.

Na een paar weken zagen we al dat we beter vindbaar werden op relevante zoekopdrachten in onze regio. Het fijne is dat je er zelf geen omkijken naar hebt, terwijl het wel structureel bijdraagt aan nieuwe aanvragen met 4-weekse updates.

7 avril 2026

Vindbaarheid

Het is heel erg belangrijk voor ons bedrijf om goed vindbaar te zijn op Google. Maar we hebben vaak te weinig aandacht op een goede SEO. Kliklaar is voor ons de perfecte oplossing om goed vindbaar te blijven op Google zonder dat dit ons ook maar 1 uur tijd kost.

4 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slecht

Zeer slecht. Er is geen contact te krijgen. Schrijven geld van je rekening af, omdat je eerst je gegevens door moet geven en dan gaan ze voor je a.d. slag.
Niet dus. Bank gaat blokkade maken en er wordt aangifte gedaan.

28 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Leuke beloftes helaas tot op heden niks…

Leuke beloftes helaas tot op heden niks waar gemaakt. Luuk komt in eerste instantie professioneel over, later moet ik tot de conclusie komen dat er afspraken niet worden nageleefd.

Het factureren zou pas ingaan wanneer de eerste data was doorgevoerd via hun systeem. Tot op heden heb ik nog geen enkele verandering in content gezien en is er alwel voor een 2e maand gefactureerd.

Ik heb hem een aantal keer geprobeerd te bellen maar een reactie blijft uit.

Tot op heden dus nog geen enkele verandering in mijn SEO waargenomen en of content wat maakt dat ik wellicht denk dat het hier om fraude en oplichting gaat. Alle rode vlaggen leiden hiertoe.

Mensen ga niet in zee met deze partij! Denk goed na ik heb nog niks ontvangen en of gezien.

5 janvier 2026

Super club

Een poosje terug contact gekregen met KlikKlaar. Mooie club en maken hun woorden waar. Veel gezien in de markt maar niet voor deze prijs met deze kwaliteit. Een aanrader als je snel je SEO op orde wilt hebben!

8 décembre 2025

Absolute toppers!

Absolute toppers!!

Service is echt on point en ze denken enorm mee in hoe alles beter te maken en optimaliseren van de hele website. Ik ben vooral erg te spreken over het systeem. De inzichten die je krijgt in de software is enorm waardevol waar je echt wat aan hebt voor de optimalisatie van je website.

6 décembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Meteen verkocht

Ik was al een tijd opzoek naar hoe ik mijn bedrijf beter vindbaar kon krijgen op Google. Toen ik met Klikklaar in aanraking kwam was ik meteen verkocht. De naam doet zijn eer aan want alles was zo ingericht en ik hoef er zelf bijna niks meer aan te doen. Ik zag meteen al verbeteringen en weet zeker dat ik binnen de kortste keren mijn doelen heb bereikt en zo meer klandizie realiseer. Echt een aanrader!

1 août 2025

Zeer tevreden

Met verschillende partijen in het verleden gewerkt. Maar klikklaar steekt er met kop en schouders boven uit. Zowel op gebied van kwaliteit die geleverd wordt als klantenservice bij vragen

14 août 2025

Top Service

Super service, hoef nergens mee naar om te kijken en sta tegelijkertijd hoger in Google dan mijn concurrent.

14 août 2025
Logo de Klikklaar

Réponse de Klikklaar

Dankjewel Huub! We zijn super blij je te mogen helpen! Blijvend bovenaan zonder iets te doen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus