klimabrands.dk Avis 15

2,2

Bas

TrustScore 2 sur 5

15 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Puha ved jo næsten ikke hvor jeg skal…

Puha ved jo næsten ikke hvor jeg skal starte.

Vi købte en Andersen Electric varmepumpe i slut oktober 2022, med udvidet garanti (garanti i 5 år) Den kører rimeligt, den melder nogle fejl en tre gange og dem som har sat det op hjælpe med de fejl (ikke fra Andersen)
Menen søndag morgen i starten af januar i år 2026 stopper den med at virke, dem vi har købt den af kan vi først ringe til om mandagen, de kommer og kigger på den om tirsdagen (de siger de ikke kan komme før), de finder ud af den har ikke har mere kølemiddel. De tager fat i Andersens som sender et andet firma ud for at fylde kølemiddel på, de kommer om onsdagen. Det tager Andersen på garantien.

Jubii den virker igen...
Men kun i 10 dage, så er den gal igen, med samme fejl. Denne gang stopper den med at virke en lørdag sidst på eftermiddagen, vi ringer til dem Andersen har sendt ud sidste gang, de har døgnvagt, men da det kører som en garanti sag kan de ikke gøre noget før Andersen sender dem. Så vi kan først få fat på Andersen om mandagen. De sender igen firmaet ud, men denne gang siger han den er frost sprunget.

Her starter en lang sej kamp.
Vi snakker med både med Andersen og med dem der har sat den op, og igen vil gøre noget.
I over en uge har vi ingen varme på vores hus og ingen varme vand.

Til sidst måtte vi selv ud og finde en ny varmekilde.

Og den dag i dag har vi stadig ikke fået hjælp fra Andersen.

Vi står nu og vil igang med en advokat, da det er mange penge at bruge på en luft til vand varmepumpe der egentlig skulle kunne køre i mindst 10 år og vi han 5 års garanti og efter lidt mere end 3 år så dør den.

De kan ikke engang fortælle os, hvorfor den i første omgang har tabt kølemidlet.

Vi vil ALDRIG vælge at handle her igen.

11 janvier 2026

De løber fra garantien på et helt nyt…

De løber fra garantien på et helt nyt produkt som er 3 dage gammel. Sender sagen i lang drag, samt når de så endeligt sender stumperne til Luft til luft pumpen, som er forkerte, bliver man så også opkrævet for dette.

Har aldrig oplevet sådan en dårligt service før.
Forfalder de ikke deres krav, så kører jeg den til dørs.

Dårligt service, findes ikke andre stede i DK

25 février 2026

Har købt en tectro petroleumskamin ovn…

Har købt en tectro petroleumskamin ovn hos davidsen d 2/2 2026. Den virke til d 9/2 . Henvende mig til davidsen som sende den til klimabrands. Får den 11 dage efter. Får at vide den er fixet . Men det er så ikke tilfældet. Den virke stadig ikke

20 février 2026

Köp inte Qlima luft-luftvärmepump

Köp inte Qlima luft-luftvärmepump från Jula. Jula tar inte ansvar för dessa pumpar utan hänvisar till ett riktigt värdelöst företag - Klimabrands. Min luft-luftvärmepump började krångla vid nyår 2025 och först idag 22/1 2026 kom en reparatör ut. Jag har försökt få ut en tekniker flera gånger (eftersom det är vinter och det är kallt) via Klimabrands och försökt åtgärda enligt deras instruktioner, men det händer ingenting och när Klimabrands väl bestämmer sig för att skicka ut någon så "hotar" dom med att jag kommer få betala kostnaden för reparatören om det visar sig att jag har gjort något fel. Det är ungefär som TV har gått sönder för att man tittat på fel kanal. Man kan inte göra något fel med dessa pumpar om man förstås inte tagit sönder pumpen fysiskt. Sedan så ber dom mig kontakta Inselo för att undersöka när reparatören kan komma ut. Så jag behöver kontakta ett 3:e företag.

22 janvier 2026

DÅRLIG SERVICE

Købte en Tectro R236 vægekaminved Davidsen, kom hjem og pakkede den ud, det viser sig at den ikke virker, den slukker hele tiden, har nu villet ombytte den, nej den skal en tur retur til Klimabrands og kontrolleres. Normalt er det sådan at man efter fejl under 1000 kr. kan få sin varer ombyttes, så nu kan der gå op til 3 uger inden at den kommer retur, NUL stjerner.

10 novembre 2025

This company is brilliant!

This company is brilliant!
Julie, Mia, Jesper and all the other people I have been in contact with are marvellous people, honest and friendly.

I can understand that not all contacts between people can be friction free, but these people go out of their way to give you the best service and experience, so to give 1 star is ridiculous. Even if you have had a disagreement with one of it's co worker's, they certainly don't deserve that low score for doing their job.

I am inclined to say that this is one of the top 3 encounters with a company that I have had on my soon 60 years on this planet.

Thank you all at Klimabrands!

6 novembre 2025

0 stjerner! De løber fra garantien!!!
Kan absolut IKKE anbefale klimabrands.dk.
For 1.5 år siden købte jeg en robotstøvsuger blaupunkt xtreme plus gennem skousen. Da den stoppede med at virke kontaktede jeg skousen (den stoppede efter 10 sek. efter den var sat i gang, og støvbeholderen blev ikke tømt over i tømningsstationen). Skousen sendte mig videre til Klimabrands som skulle stå for reparationen af den. Det var noget af en omstændig proces at overbevise Klimabrands om, at støvsugeren ikke virkede. Efter flere måneder tog de den endelige ind for at lave et tjek på den.
De ville ikke tjekke den før jeg selv betalte for en ny børstemotor samt børste... den defekte børstemotor var åbenbart ikke dækket af garantien. Det gjorde jeg så, og så blev den sendt retur. Den havde fået skiftet et printkort på garantien. Støvbeholderen var stadig itu da jeg fik den hjem. Jeg kontaktede dem igen om det ikke er noget der følger med under garantien. De svarede nej for min støvsuger var misligholdt. Jeg bad dem uddybe hvordan man misligholder en støvsuger, de sendte et billede retur af at der sad nogle hår i støvsugeren... ja støvsugeren kører jo dagligt, så den er godt brugt, støvbeholderen er blevet tømt dagligt da suget i tømningsstationen heller ikke virkede. Men der ud over har jeg svært ved at se hvad der ellers skal til for at vedligeholde en støvsuger når børster/ filter jævnligt udskiftes.
De løber fra garantien og besværliggør processen under reparationen!!!

25 août 2025

Andersen Electric Nordic one 12kw

Andersen Electric Nordic one 12kw
Udfordringer med varmepumpen fra dag 1. Utallige gange kontaktet firmaet med håb om professionelt hjælp.
Der er på ingen måde nogen hjælp at hente.
Det er det værste produkt jeg nogensinde har oplevet.
Jeg anbefaler absolut ingen at handle hos dem. Skrammel

1 août 2025

Virkelig en dårlig kvalitet

Virkelig en dårlig kvalitet. Har aldrig fået den til at fungere, de vil ikke sende en teknikker indenfor garantien.
Nu kan jeg bare smide den ud og købe anden. Så dårligt….

16 juin 2025

Jeg fik det jeg bestilte og mere til.

Jeg fik det jeg bestilte og mere til.. de sendte mig en vejledning på mail til selve installationen!
sendte godt nok det forkerte første gang men dagen efter fik jeg min vare og den forkerte kunne jeg blot beholde :)
god service....anbefaler klart denne virksomhed til andre.

31 juillet 2024

Havde en fejl på varmepumpen, fik lynhurtig svar på spørgsmål.
Har tidligere brugt dette firma med gode erfaringer.
Kan kun anbefales

16 janvier 2024